ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι ζητάει ο Τζανάκης και φρίξτε – Η απόλυτη τρομοκρατία σε πλήρη εφαρμογή

Κοινοποίηση:
Τζανάκης

Ένα πραγματικό «φακέλωμα» των ανεμβολίαστων πολιτών ζήτησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Ν.Τζανάκης είπε: «Πρέπει να κάνουμε πιο μεθοδικές κινήσεις. Θα έλεγα ότι ο ΗΔΙΚΑ μπορεί να βρει ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι και ιδιαίτερα όσους είναι μεγαλύτερης ηλικίας και να πάμε πόρτα-πόρτα σε αυτούς μέσω της πρωτοβάθμιας φροντίδας. Δηλαδή να ειδοποιηθεί το συγκεκριμένο περιφερειακό ιατρείο με μια λίστα ανθρώπων που πρέπει να τους επισκεφτεί για να δει τους λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάζονται.

Θα πρέπει μέσω του ΗΔΙΚΑ να επισκεφτούμε κυρίως όσους ανεμβολίαστους είναι πάνω των 70 ετών, να συζητήσουμε μαζί τους, να διασκεδάσουμε τους φόβους και όποιες αντιλήψεις θρησκευτικού ή άλλου περιεχομένου έχουν».

Δηλαδή ο Ν.Τζανάκης ζήτησε να υπάρχουν λίστες ανεμβολίαστων οι οποίες θα στέλνονται στα περιφερειακά ιατρεία ώστε να επισκέπτονται γιατροί τους ανεμβολίαστους πολίτες για να τους πείσουν. Αλήθεια, εάν όμως δεν τους πείσουν οι γιατροί μήπως στη συνέχεια θα επισκεφτούν τους ανεμβολίαστους και κάποιοι άλλοι; Έτσι και αλλιώς εύκαιρες θα είναι οι λίστες.

Ο Ν.Τζανάκης στη συνέχεια της συνέντευξης του έκανε νέες προβλέψεις για θανάτους από κορωνοϊό, καθώς υποστήριξε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.500 με 2.700 θανάτους παραπάνω.

«Από προσομοιώσεις που έχουμε κάνει στο δικό μας παρατηρητήριο πρέπει να φτάσουμε στο 70 με 75% επί του πληθυσμού» εξήγησε ο καθηγητής για την ανοσία της αγέλης.
«Πρέπει να εμβολιαστούν 1 εκατ. άνθρωποι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά γίνεται» σημείωσε για το τείχος ανοσίας. «Η χώρα έχει εμβολιαστικό οργανισμό που μπορεί να εμβολιάσει 120.000 ανθρώπους την ήμερα» τόνισε.

«Περίπου το 60% των Περιφερειακών Ενοτήτων είναι κάτω από το μέσο όρο της Ελλάδας σε εμβολιασμό, κάτω από το 50% η Φθιώτιδα 49% τα Τρίκαλα στο 50,6%» δήλωσε .

Ο καθηγητής, είπε κυνικά ότι εφόσον «κάποιοι δεν εμβολιάζονται θα επιλέξει ο ιός τον τρόπο που θα τους εμβολιάσει, ενώ ο εμβολιασμός για ορισμένους δε θα χρειαστεί διότι θα χάσουν τη ζωή τους».

«Υπάρχουν μοναστήρια χωρίς εμβολιασμούς και εναντίον των εμβολιασμών και μπαινοβγαίνει κόσμος» κατήγγειλε δε.
Ο Νίκος Τζανάκης, διευκρίνισε ότι είχαμε 23 νεκρούς κατά μ.ο σε αυτό το κύμα από 48 στο προηγούμενο κύμα λόγω των εμβολιασμών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΖΑΝΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΟΟΥΝ ΞΑΝΑΒΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ

  2. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ..ΤΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΦΑΛΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΚΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ..ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΝΕΥΕΙ ….ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΣ ΣΕ ΛΑΛΑΚΕΣ

  3. ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΝΤΙΚΟ;

  4. Μόνος του τα σκέφτεται όλα αυτά που λέει το φίδι ή έχει υποβολείς

  5. ασε μας ρε γκέι κωλόγερε τζανάκη, σε φακελώνουν κι εσένα οι γ@μιάδες σου?

  6. Το “ακαταδίωκτο” είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Αυτό είναι σίγουρο.

  7. Ακου ρέ αιμοβόρε γιατρέ σέ αυτούς πού δέν υπακούουν νά κάνεις ένεση μέ φαινόλη κατευθείαν στήν καρδιά.Συνήθης τακτική από τούς συναδέλφους σου στό γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στό Αουσβίτς στόν 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
    Γιάννης Λάκων

  8. Μπράβο!!!👏👏👏👏Τα τσαντιρια των Ρομά είναι μια πολύ καλή αρχή!!!!
    Και μετά έχουν σειρά οι δομές ΠΕΠ.
    Δε ξέρω εάν αληθεύει αλλά στους σεισμόπληκτους στη Κρήτη ζήτησαν πιστοποιητικό μπολιασμου για να τους δώσουν κοντέινερ;;;;;

  9. Δεν χρειάζεται δόκτωρ θάνατε. Ήδη έχω ενημερώσει τους τοπικούς φορείς, ότι δέχομαι να θυσιαστώ για το παιδί μου, και θα το κάνω αν μου καταβάλουν 50 χιλιάρικα που μου λείπουν, για να του αγοράσω ένα σπιτάκι να έχει.

  10. Εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα και αυτοί ακόμη ασχολούνται με εμβόλια και ιούς.
    Μερικά ΑΛΗΘΙΝΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ:
    Άστεγοι από σεισμούς, πυρκαγιές και πλημμύρες.
    Πλημμύρες στις περιοχές που κάηκαν το καλοκαίρι.
    Αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα.
    Αύξηση στα καύσιμα.
    Αύξηση στα τρόφιμα.
    Αύξηση στην εγκληματικότητα.
    Το κράτος λειτουργεί καθαρά με δανεικά, 3η χώρα παγκοσμίως σε χρέος προς ΑΕΠ(200%).
    Γίνεται προετοιμασία πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας, με αγορές εξοπλισμών αξίας πολλών δις και προκλήσεις των Τούρκων.
    Το κράτος προσλαμβάνει συνέχεια αστυνομικούς και στρατιωτικούς, ενώ είμαστε Νο1 στην Ευρώπη σε αναλογία ανά κάτοικο. Άρα ετοιμάζονται για χούντα – δικτατορία;
    Η αστυνομία δεν εφαρμόζει τα μέτρα για τον ιό, και γενικότερα όλους τους νομούς, στους παράνομους μετανάστες.
    Και έρχονται και οι κατασχέσεις για τα κόκκινα δάνεια.

  11. ΦΑΛΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.ΓΛΥΨΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΟΥΤΗ.ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ,ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

Comments are closed.