ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τα χάλια των λεωφορείων που χρησιμοποιεί καθημερινά χιλιάδες κόσμος! Ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες βγήκαν σπάζοντας τα τζάμια

Κοινοποίηση:
oasth

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όταν αστικό λεωφορείο άρχισε να βγάζει καπνούς, με τους επιβάτες να σπάνε τα παράθυρα προκειμένου να πηδήξουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, περίπου στις 19:00 το απόγευμα, το αστικό λεωφορείο της γραμμής 83Β, εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λαγκαδάς.

Την στιγμή που το όχημα βρισκόταν στο ύψος Λαγυνών, το αστικό παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να βγαίνουν καπνοί από το πίσω μέρος του οχήματος, και τότε ο οδηγός το ακινητοποίησε.

Οι επιβάτες, σε κατάσταση πανικού, έσπασαν τα παράθυρα προκειμένου να βγουν έξω από το λεωφορείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. καιρος να τα παρουν επιτελους οι ιδιωτες ειναι οργανισμοι που μας στοιχιζουν ενα σκασμο λεφτα στον κρατικο κουρβανα για να χουν οι πολιτικοι την εκλογικη τους πελατεια…….

  2. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ…ΒΡΩΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ!!! ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!!!

  3. Υπάρχει ένας μοχλός πάνο από τη πόρτα του όχηματος που όταν σταματήσει κι το γυρίσεις σπρώχνεις τη πόρτα με το χέρι κι ανοίγει….

    1. Αν δουλεύει κι αυτό, εγώ θα εσπαγα το τζάμι έτσι για το γαμώτο. Επειδή δεν εμπιστεύομαι κανέναν, αν δε θέλει ο οδηγός να του σπάνε τα τζάμια ας το συντηρεί το ρδελομπου του.

  4. Τα ξέρουμε. Τα ζούμε κάθε μέρα. Με πόρτες που δεν ανοίγουν, με παράθυρα που δεν ανοίγουν.

  5. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΡΙΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ

Comments are closed.