ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γονείς εμβολίασαν το 8 μηνών μωρό τους με δυο δόσεις του εμβολίου Pfizer(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα μωρό μόλις 8 μηνών από τη Νέα Υόρκη είναι αυτή τη στιγμή ο νεότερος άνθρωπος του κόσμου που έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορονοϊού.

Ο Vincenzo «Enzo» Mincolla έκανε την προηγούμενη Τετάρτη τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής για το σκεύασμα. Το νοσοκομείο στο οποίο έγινε ο εμβολιασμός του μωρού είναι ένα από τα τέσσερα των ΗΠΑ όπου ελέγχεται το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά κάτω των 5 ετών.

 Η Αμερική είναι η μόνη χώρα για την ώρα που κάνει τέτοιες κλινικές μελέτες σε παιδιά, παίρνοντας το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να ξεκινήσουν οι δοκιμασίες σε παιδιά μικρότερα των 12 ετών.

Ο Enzo είναι ένα από τα 16 βρέφη που συμμετέχουν στην πρώτη φάση της δοκιμής, που περιλαμβάνει μωρά από 6 μηνών ως και 2 ετών.

Οι γονείς του Enzo, Mike και Marissa Mincolla, είναι γιατροί: «Αισθανόμαστε και οι δύο πως είναι σημαντικό να τελειώνουμε με την πανδημία και ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι να εμβολιαστούμε», δήλωσε ο Mike Mincolla, προσθέτοντας πως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να κάνει το εμβόλιο στο παιδί του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. μηπως τον υιοθέτησαν και κανουν τα εγκλήματά τους χωρις αιδώ και αισχύνη . και ως γιατροι θα κανουν και εργασίες και πειραματα . και το βεβαιοτατο είναι οτι ειτε δικό τους ειτε υιοθετημενο ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΨΥΧΑ ΖΟΜΠΙ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΕΝΟ

  2. Με ποιο δικαίωμα επεμβαινεται στο σώμα άλλου ανθρώπου. Επειδή είστε γονείς του δεν έχετε κανένα δικαίωμα. Αν πάθει κάτι αυτοάνοσο μεγαλώνοντας από το εμβόλιο καλό θα ήταν να σας καθάριζε. Αλήτες κομπογιαννίτες φασίστες.

  3. Με ποιο δικαίωμα επενβαινεται στο σώμα άλλου ανθρώπου. Επειδή είστε γονείς του δεν έχετε κανένα δικαίωμα. Αν πάθει κάτι αυτοάνοσο μεγαλώνοντας από το εμβόλιο καλό θα ήταν να σας καθάριζε. Αλήτες κομπογιαννίτες φασίστες.

  4. Οι Αμερικάνοι έκαναν ενέσεις με ραδιενεργά υλικά σε παιδιά , τί ψάχνεις να βρεις…

  5. Κράξτε και τους Κερκυραίους.Εβγαλε ο σύλλογος γονέων ανακοίνωση ότι συμφωνούν με τη μάσκα και τα τεστ των παιδιών τους και θεωρούν όλα τ’ αλλα συνομωσία για επικινδυνότητες..Αρα θα συναινέσουν και στα θανατηφόρα εμβόλια απο φθνόπωρο σίγουρα.

  6. Αλλοι ψυχοραγουν για να αποκτησουν ενα παιδι και αλλοι τα κανουν πειραματοζωα. Ευχομαι καλη τυχη στο παιδακι με αυτους που εμπλεξε θα την χρειαστει.

  7. Θα επιθυμούσα να τους εμβολιάσω με όλα τα εμβόλια ταυτοχρονα και με τις 2 δόσεις . Ανετα . Πείραμα στο μωρό ,,,,έλα αιδοίο στο τόπο σου ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,μάλλον έχουν καεί απο τα εμβόλια @Το πείραμα καλά κρατεί

  8. Είναι πολύ όμορφος!! Αν μπορούσα θα τους πλακωνα στο ξύλο και τους δύο γονείς του και θα τους έκανα αυτών το εμβόλιο.
    Θα ήθελα πραγματικά πολύ να τους δείρω!!

  9. Οί Ιταλοί αγαπάνε τά παιδιά ρε άχρηστε πατέρα.Εμβολίασατε τόν μικρό Enzo καί τόν κάνατε πειραματόζωο.Δέν είσαστε γιατροί μέ τόν όρκο τού Ιπποκράτη αλλά νεοτάξίτικοι κομπογιαννίτες.
    Ονειδος.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.