ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γιατρός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη, αρνήθηκε να μπει 14χρονος στο νοσοκομείο: «Εάν δεν εμβολιαστεί, δεν το δέχομαι στο νοσοκομείο»

Κοινοποίηση:
nosokomeiakoi-giatroi

Αδιανόητα τα όσα καταγγέλλει στον Focus FM η κ. Μαρία Γιαννουλάκη, μητέρα 14χρονου παιδιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο ώστε να συνεχίσει την αγωγή του εάν δεν εμβολιαστεί.

Ως γνωστόν οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) πρέπει να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή ασχέτως εμβολίων του κορωνοϊού, αλλά γιατρός επιτέθηκε στη μητέρα και της αρνήθηκε να βάλει το παιδί της στο νοσοκομείο αν δεν εμβολιαστεί.

«Ο γιατρός μου είπε ότι εάν δεν εμβολιάσω το παιδί μου, δεν θα το δεχθεί στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει η αγωγή του» ανέφερε η κ. Γιαννουλάκη, προσθέτοντας ότι ο γιατρός την προειδοποίησε ότι «κανείς γιατρός ή νοσοκομείο δεν θα δεχθεί το παιδί σας ανεμβολίαστο».

Η κ. Γιαννουλάκη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στερείται από το παιδί της «η δυνατότητα στη ζωή, η δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι σχεση εχουν αυτοι με τον ιπποκρατη; Ο ιπποκρατης δεν εγινε γιατρος για τα λεφτα και την μεγαλη ζωη, ουτε παρανομες συνταγογραφησεις, ουτε φακελακια, ουτε ανευ νοηματος συνταγογραφησεις για την κονομα, ουτε βλαψε τον ασθενη, ουτε δωρακια απο τις φαρμακευτικες..ουτε ουτε ουτε. η λιστα ειναι μεγαλη. Στην μπανανια εαν εχεις τετοιες σοβαρες ασθενειες πρεπει να εχεις λεφτα να στραφεις σε διατροφη με αληθινα βιολογικα τροφιμα και σε συνδυασμο με ομοιοπαθητικη να καταστελεις το προβλημα σου. Καλη δυναμη στο κοριτσακι.

  2. ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!….. ΚΑΘΙΣΤΕΕΕ!
    ΚΑΛΗ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΟΛΟΝΩΝ,ΜΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ…..ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΔΕΙ
    ΚΑΝΤΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΥΡΑ..ΝΤΕ

Comments are closed.