ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άλλαξε πάροχο και του έκοψαν το ρεύμα γιατί χρωστούσε στον… προηγούμενο

Κοινοποίηση:
ΔΕΔΔΗΕ

Τη δική του καταγγελία για τον χαμό που γίνεται με τις εταιρίες παροχής ρεύματος σε πολίτες. Ο άνθρωπος θέλησε να αλλάξει πάροχο, αλλά τελικά δεν έχει ρεύμα. Και αυτό γιατί όπως καταγγέλει δεν δέχθηκε να πληρώσει τη ρήτρα αποχώρησης από την προηγούμενη εταιρεία.

Διαβαστε τι μάς γράφει:

Να σας μεταφέρω ενα περιστατικό που απο οτι κατάλαβα θα το βλέπουμε συχνα.
Πρίν 5 μήνες άλλαξα πάροχο ρεύματος. Μου εκδώθηκε τελικός λογαριασμός απο τον πάροχο όπως και πλήρωσα εκτός της ρήτρας αποχώρησης 50 ευρώ την οποία όπως τους ενημέρωσα δεν την δέχομαι γιατί κατα την έναρξη δεν πήρα κάποια έκπτωση ή δωρεάν ρεύμα που τάχα δίνουν.

Με σύνδεσαν με την εξυπηρέτηση πελατών όπου και τους ανέφερα τα ίδια όπως και ότι το συμβόλαιο ανέφερε τιμή κιλοβατώρας 0.055 και οτι αυτοί είναι που δεν τηρούν το συμβόλαιο. Μου είπαν για τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο και τα σχετικά.

Άρχισαν να μου στέλνουν μνμ οτι έχω ληξιπρόθεσμο ποσό 50 ευρώ και να με καλούν στο τηλέφωνο όπου και τους απαντούσα πάντα το ίδιο οτι δεν το δέχομαι. Κάποια στιγμή μου στέλνουν μνμ οτι θα προβούν σε αίτηση διακοπής ρεύματος. Τους αγνοώ και αφού μου στέλνουν πάλι μνμ ότι έχουν κάνει αίτηση διακοπής εχθές 16/01/2022 και ώρα 15:30 κόβουν το ρεύμα.

Από τις 14/01/2022 η κόρη μου και από τις 16/01/2022 έχουμε βγεί θετικοί στον κόβιντ και έχουμε χωριστεί για να μην κολλήσουμε όλη η οικογένεια (5 μέλη). Παίρνω τηλ τον Δεδδηε όπου Δευτέρα λειτουργεί μέχρι τις 15:00

Παίρνω τηλ τον πάροχο που είμαι τώρα και μου λέει δεν ξέρουμε κάτι σε εμάς δεν οφείλετε κάτι θα έχει δώσει εντολή ο προηγούμενος πάροχος.

Λέω συγγνώμη ρε παιδιά είμαι πελάτης 5 μήνες σας πληρώνω για ρεύμα και έχω ρεύμα κομμένο τι δεν ξέρετε; Μου λέει πρέπει να πάρετε τον πρώην πάροχο να του δωσετε τον αριθμό πληρωμής για το ποσό των 50 ευρώ και να τον παρακαλέσετε(λεω μαλάκα δεν ακούω καλά) να στείλει αίτημα στον Δεδδηε για επανασύνδεση.

Το κλείνω συνδέω μόνος μου το ρεύμα και παίρνω τον Δεδδηε σήμερα το πρωι και πάμε πάλι απο την αρχή το ίδιο πώς και γιατί.

Η υπάλληλος στο κατάστημα Κορίνθου με ύφος Άδωνη Γεωργιάδη μου λέει κύριε εμείς εκτελούμε εντολές και δεν ξέρουμε τι χρωστάει ο κάθε πελάτης.

Εσείς 50 αλλος 500 άλλος 5000 για εμάς είναι το ίδιο. Παίρνουμε εντολή απο τον πάροχο και απλά κόβουμε το ρεύμα.Έτσι απλά λες και μου έλεγε τράβα πληρωσε ρε κακοπληρωτή ε κακοπληρωτή. Λεω δεν γίνεται κάτι δεν θα ξέρει καλά, μπορει να είναι νέα στη δουλειά της ας στείλω ένα παράπονο στη σελίδα του Δεδδηε με τα στοιχεία μου όλα για να δω οτι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να ισχύει ρε αδερφέ δεν υπάρχει λογική καμία.

Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Λέω δεν παίρνω και το συνήγορο του καταναλωτή να ρωτήσω αν είναι σύνομο να ξέρω. Μου λέει το εξής ο τύπος:υπάρχει νόμος που το λέει καθαρά ότι ο προηγούμενος πάροχος έχει το δικαίωμα να σας κόψει το ρεύμα ανεξαρτήτως ποσού. Μάλιστα του είπα αν έχω μπερδευτεί και εχω πάρει τον συνήγορο των εταιρειών και μου είπε αν θέλω να κάνω αίτημα αλλά δεν θα καταφέρω κάτι.

Τώρα όποιος κατάλαβε οτι αυτό γίνεται για τα 50 ευρώ είναι σε άλλο έργο θεατής.

Επειδή η εφημερίδα σας μόνο μπορεί και θέλει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους να μας απαντήσουν αυτοί που μας κυβερνούν αν το ρεύμα είναι αγαθό που μπορεί να το κόβει ο οποιοσδήποτε ιδιώτης πάροχος; Γιατί αν ο νέος πάροχος μου έλεγε ότι πρέπει να το πληρώσω γιατί δεν θα μπορεί να κάνει κάτι σε περίπτωση διακοπής σίγουρα θα είχα ενεργήσει διαφορετικά.

Απλά η κυβέρνηση αυτη που δυστηχώς έχω ψηφίσει το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να έχουν δουλειά οι ιδιώτες μεγαλοκαρχαρίες και να αλονίζουν ανενοχλητοι. Γίνεται με τις μάσκες με τα ράπιντ τα μοριακά γιατί να μην γίνεται και με το ρεύμα;
Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε. Η δικαιοσύνη άραγε που ζεί;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Θελω να συμπληρωσω κι εγω κατι οσον αφορα την συμπεριφορα των υπαλληλων της δεη στην κορινθο.ειναι αισχος,αισχος,αισχος.ολοι οσοι εχουν περασει απο τα γραφεια της δεη κορινθου,θελουν να τους πλακωσουν στο ξυλο..οι χειροτεροι ανθρωποι στο δημοσιο.αγενεστατοι και θρασυτατοι.προκλητικοι και ανεδης.δεν σεβονται τον πολιτη,του μιλανε σαν σκουπιδι.και ολα αυτα επειδη υπαρχει η εξασφαλιση της μονιμοτητας.θελουν ολοι διωξιμο και στερηση μισθου και συνταξης.γαιδουρια οσο δεν παει.παλιανθρωπια και κακια.συμπεριφερονται στον πολιτη λες και ειναι σκουλικι.

  2. Ολες αυτες οι εταιρειες εχουν γινει συνεταιρακια γιατι μαζι τα πινουν τα αφεντικα τους ! Εχουν μαζευτει στην Χωρα μας 20 απανθρωποι Νταβατζιδες εδω και 50 χρονια που δινουν για ψηφισμα στη βουλη τους νομους που θελουν να περασουν για να αρμεγουν τις αγελαδες και οι διαμαρτυριες των αγελαδων να πνιγονται και να μην ακουγονται πουθενα! Η νεα δημοκρατια το πασοκ ειναι συστημικοι συναιτεροι με τους νταβατζιδες, τους βαζουν μεσα στα σπιτια τους , παντρευονται μεταξυ τους και ειναι οι καλυτεροι πολιτικοι παπατζιδες που εχουν περασει ποτε απο την χωρα μας ! Η φωνη τους ακουγεται ολη ημερα στα βοθροκαναλα μαζι με αυτη των πετσοδημιοσιογραφων και γινεται ισχυροτερη ! Λενε πρωι βραδυ Ψεμματα με τα τσουβαλια, προεκλογικα και κατα την διαρκεια της θητειας τους ,υπνωτιζουν τον κοσμο και εξαγοραζουν την ελπιδα του συστηματικα ! Πλεον δεν μπορεις να βρεις το δικαιο σου οσο και αν χτυπιεσαι ! Μονο με ανατροπη θα επιστρεψει η ανθρωπια πισω και θα ζησουμε ανθρωπινα !

  3. Καταρχάς δεν υπήρχε χρέος!!! Το ότι η εταιρία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της, του έδινε το απόλυτο δικαίωμα να αποχωρήσει!!! Κανονικά αγωγή και μήνυση επί τόπου! Αν η εταιρία είχε δίκιο θα πήγαινε δικαστικά, αλλά απλά δεν είχε και γιαυτό παρανόμησε!!! Βέβαια με την κατοχική δικαιοσύνη εδώ στο ελλάντα δεν ξέρω αν θα βρει το δίκιο του αλλά σε άλλη χώρα θα τους ξέσκιζε τον κ@λ@!!!

  4. Υπάρχουν νόμοι να διεκδικήσεις την οφειλή δεν κατεβάζεις τον διακόπτη,είναι ακραίο μέτρο και σε επαναφέρει στην ζούγκλα της αυθαιρεσίας.
    Οποιαδήποτε διαφορά λύνεται στα αρμόδια δικαστήρια.
    Ο διχασμός σε καλοπληρωτές και σε αυτούς που διαβάζουν τα ψιλά γράμματα είναι απο τα γνωρίσματα της φυλής μας και αυτό βοηθάει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση σε βάρος όλων μας.
    Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…..

  5. Έχουμε γεμίσει με τζαμπατζήδες! Το ίδιο κάνουν και κάποιοι που νοικιάζουν σπίτια πληρώνουν ένα-δύο μήνες και μετά φεσώνουν τους ιδιοκτήτες και στο τέλος εξαφανίζονται και πάνε στο επόμενο θύμα! Πασοκτζήδες σκατόμυαλοι, δεν υπάρχει τίποτε τζάμπα σ’ αυτό το κόσμο. Αν ήσασταν σε πραγματική δυτική χώρα, θα ζούσατε σε χαρτόκουτα γιατί είστε τεμπέληδες, άεργοι και ακαμάτηδες!

  6. Λες πως “Γιατί αν ο νέος πάροχος μου έλεγε ότι πρέπει να το πληρώσω γιατί δεν θα μπορεί να κάνει κάτι σε περίπτωση διακοπής σίγουρα θα είχα ενεργήσει διαφορετικά.” Θα σου πει ρε φίλε μια εταιρεία πως χρωστάς σε κάποια άλλη; Είσαι σοβαρός τωρα; Στο είπε αυτή που όντως της χρωστάς ότι της χρωστάς και εσυ της έλεγες άρες μάρες κουκουνάρες. Απλά το έπαιξες επαναστάτης και δε σου βγήκε. Πλήρωσε τώρα και τράβα και την ταλαιπωρία επειδή ήθελες απλά να κάνεις τον πονηρό τώρα αλλά την ώρα που υπέγραφες συμβόλαιο με αυτούς ήσουν κουτορνίθι.

  7. Ούτε λεφτόδεντρα υπάρχουν, ούτε εμείς είμαστε λαλάκες που έχουμε τα πάντα πλερωμένα στην πένα. Ευτυχώς που η μπανανία που γουστάρατε δεν υπάρχει πια.

  8. Γιατί δεν αναφέρονται τα ονόματα των παρόχων; Αφού πρόκειται για αληθινά περιστατικά δεν υπάρχει θέμα. Για να ξέρουμε απο ποιον να φυλαχτούμε.

  9. Να μην ψήφιζες ΝΔ.το ξέραμε όλοι εδώ και το φωνάζαμε από την αρχή.

  10. Η υπόθεση με όλους τους παρόχους και τα προγράμματά τους είναι τραγική. Σου δίνουν μια τιμη κιλοβατώρας τάχα με έκπτωση 30% έως 50%, η οποία όμως τιμή μπορεί να ανέβει, οπότε δεν ισχύει η έκπτωση. Αυτη τη στιγμή η πραγματική τιμή είναι 3-4 φορές επάνω, οπότε πάει και η έκπτωση, ενώ η τιμή που δίνουν δεν έχει αντίκρυσμα.

  11. Την υπογραφή σου και τον π……. σου να προσέχεις που βάζεις 😉

  12. Πρέπει να τεθεί τέρμα στους αεριτζήδες παρόχους, που έχουν στήσει εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρισμού με φυσικό αέριο ή με ΑΠΕ ή με εισαγωγή από το εξωτερικό. Επιχειρήσεις που στήθηκαν με δανεικά. Εκμεταλλεύονται τα δίκτυα ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκαν στον ελληνικό λαό κατασκευασμένα με χρήματα του.

    Η ΔΕΗ μόνος φορέας παραγωγής ηλεκτρικής ενεργειας, εκτός χρηματιστηρίου και εξ ολοκλήρου κρατική.

    Έπρεπε να αναφερθούν και τα ονόματα των δύο παρόχων.

  13. Καλα του καναναι αλλοστε οτι κανουν υπαρχη στο συμβολαιο που σε βαζουν να υπογραψεις για να φυγεις απο την ΔΕΗ τη περημαινε πως θα την γλυτωνε……………???

  14. Κουτοπόνηρος. Για να αλλάξεις πάροχο είναι προϋπόθεση να μην χρωστάς στον προηγούμενο. Αλλάζοντας πάροχο περίμενε να του χαρίσουν το χρέος????

Comments are closed.