ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: Ο αποκεφαλιστής δωροδόκησε με χρήματα 15χρονο μαθητή για να του υποδείξει τον καθηγητή………

Κοινοποίηση:
rentree-scolaire-ecole-cartable-enfants-d54030-0401x

Η τζιχαντιστική τρομοκρατία στρατολογεί παιδιά πληροφοριοδότες μαθητές μέσα από τα σχολεία για να στοχοποιεί καθηγητές….Ένας 15χρονος μαθητής γυμνασίου πληρώθηκε από τον τρομοκράτη Abdouallakh Anzorov για να του ταυτοποιήσει τον καθηγητή τον Samuel Paty..

O έφηβος αναγνώρισε ότι πήρε τα χρήματα ως αντάλλαγμα για την πληροφορία. Αυτός ορκίζεται ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα γι αυτό που σχεδίαζε ο αποκεφαλιστής αναφέρει το LCI.Ο τρομοκράτης τον δελέασε με μια δέσμη χαρτονομισμάτων.

15 ύποπτοι κρατούνται εκ των οποίων 4 μαθητές αναφορικά με την υπόθεση του αποκεφαλισμού του καθηγητή στο Conflans-Sainte-Honorine……

Ο τρομοκράτης είχε προσεγγίσει μαθητές προτείνοντάς τους χρήματα ως αντάλλαγμα για πληροφορίες για τον Samuel Paty. Τα χρήματα κυκλοφόρησαν χέρι με χέρι μεταξύ των μαθητών αποκαλύπτει η Le Monde. Ο 15 χρονος που παραδέχθηκε ότι πήρε χρήματα κρατείται..

Μια πηγή κοντά στην υπόθεση ανέφερε στο AFP ότι ο καθηγητής υποδείχθηκε στον επιτιθέμενο από ένα ή περισσότερα γυμνασιόπαιδα a priori αντί χρημάτων”.

Ένα ερώτημα παραμένει στην καρδιά της έρευνας:ο Abdoullakh Anzarov είχε δεσμούς με τον πατέρα της μαθήτριας που κατήγγειλε δημόσια τον καθηγητή;

Ασκήθηκε ήδη δίωξη για τρομοκρατία σε άτομο του περιβάλλοντος του Abdoullakh Anzorov…

Στο μεταξύ το BFMTV, και η εφημερίδα« Le Figaro » δημοσίευσαν caricatures του Mahomet στις 19 Οκτώβρη όσο και η « Le Journal du Dimanche »....

Image

”Μέχρι πότε θα κοιμόμαστε;” αναρωτιέται το γαλλικό περιοδικό marianne στο εξώφυλλό του που κυκλοφορεί με την Δημοκρατία αποκεφαλισμένη….

Στο μεταξύ θα κλείσει για 6 μήνες το μεγάλο τζαμί του Pantin σύμφωνα με απόφαση του Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin που ζήτησε από τον νομάρχη του Seine-Saint-Denis να την υλοποιήσει καθώς έκανε κάλεσμα κατά του καθηγητή κυρίως στη σελίδα του στο Facebook…

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι 6 μήνες λέτε ρε χαζοευρωπαίοι. Κλείστε τα όλα οριστικά και απελάστε αφειδώς. Αλλοιώς μη μυξοκλαίτε κάθε φορά που κάποιος τριτοκοσμικός μουσουλμάνος αποκεφαλίζει Ευρωπαίο.

  2. Το λευκό δεν έχει αξία,
    κυβερνά η λαθρολάγνος προδοσία
    και η σιωνιστική δημοκρατία.

  3. Έπρεπε να αποκεφαλίστει ένας άνθρωπος για να κλείσουν – προσωρινά-το τζάμι.

Comments are closed.