ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ «MY MARKET»! – “Είμαστε αιχμάλωτοι των 300 ευρώ”

Κοινοποίηση:
mymarket

Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη – εργαζόμενο στα σούπερ μάρκετ «My Market», όπως ο ίδιος υποστηρίζει. 

Περιγράφει τις συνθήκες γαλέρας που, όπως ισχυρίζεται, βιώνει ο ίδιος αλλά και χιλιάδες άλλοι που εργάζονται στην συγκεκριμένη αλυσίδα.

Διαβάστε την καταγγελία του απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο:

«Στέφανε καλημέρα.  Θέλω να σου καταγγείλω την εξαθλίωση που ζούμε και το εργασιακό περιβάλλον αιχμάλωτοι των 300 ευρώ στα καταστήματα my market… Μας έχουν βάλει να υπογράψουμε πληθώρα χαρτιών για να είναι καλυμμένοι με τον εκβιασμό. Αν δεν τα υπογράψεις σε στέλνουνε σε πολύ μακριά καταστήματα από τη δουλειά σου και αναγκάζεσαι λόγω των εξόδων σε παραίτηση.

Διευθύνσεις αποφασίζω και διατάζω υπερωρίες συνεχώς χωρίς συγκατάθεση του εργαζομένου ελλειπή προσωπικό, εγκαταστάσεις επικίνδυνες για την υγεία μας και απάντηση από κανέναν,πλήρης αδιαφορία από την εταιρεία και πολύ κακή συμπεριφορά στελεχών περιφερειακών γιατί η εταιρεία δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους καλά και πληρώνει κάτι αμόρφωτους που πήραν μια θέση και το παίζουνε εξουσία….

Στα μεγάλα μαγαζιά όπως είναι των Βριλησσίων της Αγίας Παρασκευής και άλλα το πρόβλημα αυτό εντείνεται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό.. Σε παρακαλώ πολύ στα παντελόνια που φοράς σε παρακολουθώ χρόνια και σε στηρίζω να θίξεις το θέμα… Ξέρω ότι μπορεί να σας είναι αδιάφορο αλλά είμαστε εργαζόμενοι και απαιτούμε σεβασμό από τους Έλληνες επιχειρηματίες όταν αυτοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους και όχι με λαμογιές!!

Καλημέρα και καλή δύναμη»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τα ίδια συμβαίνουν και στα καταστήματα της επαρχίας. Περιφερειακοί που νομίζουν ότι είναι θεοί , διευθυντές που νοιάζονται μόνο για τα μπόνους, προϊστάμενοι που γίνονται επειδή έχουν χρόνια στα καταστήματα και όχι τίποτα παραπάνω. Σε αναγκάζουν να μην χτυπάς κάρτα για να μην βάλουν υπερωρία. Άραγε αυτά τα ξέρουν στην Αθήνα?

  2. KALHMERA ISXUOUN OLA OSA GRAFONTAI ..DEN PETANE TIPOTA OLH THN SAPILA SE TYRIA KAI ALLANTIKA TA DINOUN TO S/K GIA MIX PIO FTHNA…DHLHTHRIA GIA TON KOSMO ..OLH THN VDOMADA TA FYLANE STA PSYGIA STHN APOTHIKH ..GIA NA KANEI EFODO TO YGEIONOMIKO APROEIDOPOIHTA KAI THA DOUN POLLA….PERNOUN TIS KARTES MAD KAI TIS XTYPANE KAI EMEIS SYNEXIZOYME THN DOULEIA…MILANE PROSTYXA KAI XYDAIA STIS GUNAIKES ….DEN MAS AFHNOUN NA PAME WC KAI NA PIOUME NERO STO SXOLASMA SOU LENE. TIS YPERWRIES DEN TIS PLHRWNEI….STIS EPIVALEI ALLIWS APOLYESAI…OLOI STHN EPITHEWRHSH ERGASIAS GIA ELEGXOUS …NA TA PLHRWNOUN STA PROSTIMA ..OI ELLHNARES…

  3. Μισό ρε παιδιά…… καταρχήν τα 300 είναι για 4ωρο, δηλώνει οτι είναι λίγα οκ….. αλλα αμέσως μετά λεει οτι δεν θέλει υπερωρίες! ε πως γίνεται αυτο? χαχαχαχαχα θέλει 4ωρο χωρίς υπερωρία και με 1000 ευρω μήπως?

    1. Πάγια τακτική του εργοδότη η επιβολή 4ώρου (για το χαμηλόμισθο της υπόθεσης ) και ο εξαναγκασμός σε υπερωρίες χωρίς αντίτιμο. Έτσι την βγάζουν καθαρή οι επιχειρηματίες σήμερα , δεν το ήξερες;
      Ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

  4. τΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΕΦΕΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΑΙΡΕΤΕ? Κ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ Κ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

  5. ντροπη και αισχος εχω κανη και εγω καταγγελιεσς για το μαυ μαρκετ για το αθλιο εργασιακο περιβαλον και καταπιεση των εργαζωμενων και την εκμεταλευση για τριακοσια ευρω κατα τα αλλα διατυμπανηζουν τα παπαγαλακια οτι μειωθηκε η ανεργια που εισαι παπαδοπουλε να δης τους δημοκρατες …………………….

  6. Εγω προσωπικα απ οσα εχω επισκεφτει πουθενα δεν ειδα τετοια περιστατικα και στην γειτονια μου επισης ενα το οποιο το επισκεπτομαι αρκετα συχνα ολοι οι υπαλληλοι ειναι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια και η εξυπηρετηση αψογη ας μην δεχομαστε την καθε παραπληροφορηση για τον α η β λογο θα μπορουσε να ηταν ανετα και μια αντι επαγγελματικη δυσφιμηση απο αλλη αλυσιδα παρομοιων καταστηματων

    1. Αν δεν χαμογελάς στον εργασιακό Κιμ Γιογκ Ουν της εργοδοτικής β.κορέας σε τρώει η μαρμάγκα με απόλυση.

  7. Μακράν το χειρότερο εργασιακό περιβάλλον . Θα έπρεπε να υπάρχει ένα “βραβείο” για τον χειρότερο εργοδότη… και ο νικητής είναι το mymarket ! Οι επιλογές των διευθυντών και των υπευθύνων είναι ΑΘΛΙΕΣ (μέχρι σατανιστές έχουν βάλει), οι βαθμολογήσεις και αξιολογήσεις των υπαλλήλων μεροληπτικές, οι απολύσεις ταχύτατες, δώρα προς τους εργαζόμενους Χριστούγεννα Πάσχα (έστω ένα μπουκάλι κρασί) δεν υπάρχουν κλπ. κλπ. Ακόμη και το ΝΤΑΧΑΟΥ καλύτερο. ΑΙΣΧΟΣ !!!

  8. Στο mymarket στον Κορυδαλλο υπαλληλοι βριζουν οχι ενα μονο περιστατικο και οταν τους ρωτας απαντουν οτι μιλουν στον εαυτο τους. Δεν ξαναπαταω το ποδι μου

  9. Δεν το πιστεύω, έχω τέσσερις φίλους που δουλεύουν στη συγκεκριμένη αλυσίδα, ο ένας είχε και αρτοποιείο πριν μπεί για δουλειά εκεί και πίνει νερό στο όνομα του Παντελιάδη, το ίδιο και οι άλλοι γιατί πληρώνονται τα πάντα μισθό, δώρα και επιδόματα στην ώρα τους.

  10. Πού να δεις τι γίνεται και στο μαγαζί mymarket στη Λευκάδα.
    Έχουν βάλει διευθύντρια μια χωριάτισα απο την Καρυά Λευκάδας που έχει τρελλά βύσματα στο πασοκ (ναι, αυτό κυβερνάει ακόμα) και έχει κάνει το βίο αβίωτο στα παιδιά που δουλεύουν εκει. Εχουν γινει ενα σωρο καταγγελιες και στα κεντρικά ακόμα.
    Εχει φτασει σε σημειο να μην αφηνει τους υπαλληλους στα ταμεία μεσα στο κατακαλοκαιρο να πινουν λιγο νερο και να εχουν ενα μπουκαλι διακριτικα διπλα τους γιατι λεει δεν ειναι ωραιο να το βλεπουν οι πελατες να πινουν οι ταμιες νερο. εννοειται οτι αν θελει καποιος τουαλετα πρεπει να σφιγγεται μεχρι το “διαλειμμα”.

Comments are closed.