ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!! Αμερικανίδα βουλευτής: Η πρεσβεία της Ελλάδας με πιέζει να μη λέω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική

Κοινοποίηση:
1

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Δημήτρης Φιλιππίδης από τον Hellas FM όπου είχε καλεσμένη την Αμερικανίδα βουλευτή, Κάρολυν Μαλόνι. Η κ. Μαλόνι δήλωσε μεταξύ άλλων: “Από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσινγκτον με πίεσαν και… με πιέζουν να μην λέω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική”! “Η Μακεδονία είναι Ελληνική, οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν την Ελληνική ιστορία, τα Ελληνικά σύμβολα, οι αρχαιολόγοι πολύ απλά αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δυστυχώς ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…

    Στις 14.12.1924 ο Ριζοσπάστης με τίτλο «Ζήτω η Ανεξάρτητη Μακεδονία» εξηγούσε:
    «Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαραίνει πάνω μας , δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν σε βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπίεσης της μακεδονίας από την βαλκανική Μπουρζουαζία. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την Ενωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και για την ενιαία ανεξάρτητη κρατική της ύπαρξη».

  2. εδώ είναι το ΒΙΝΤΕΟ με την απίστευτη καταγγελία της Αμερικανίδας Γερουσιαστή Carolyn Maloney για το όνομα των Σκοπίων που της επιβάλλει να μην ασχολείται η Ελληνική πρεσβεία στην Ν. Υόρκη (oi διορισμένοι υπάλληλοι του Τσίπρα και Κοτζιά)
    https://www.youtube.com/watch?v=2jdMzIhbXSQ

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

  3. Πολυ σοβαρη καταγγελια και πρεπει να το δηλωσει κατηγορηματικα με δηλωση της οτι ισχυει κατι τετοιο.
    Φιλλιπιδη ανεβασε το video της δηλωσης της να γινει τελειως ριμπα η μισελληνικη κυβερνηση.

  4. ο Junior δρακουμελ τι είπε στο εξωτερικό? πως θα σεβαστή την προδοσίας της Μακεδονίας, στην συνέχεια πήρε εντολές από το αφεντικό του των ρότσιλντ, μόνο και μόνο με νοθευμένα αποτελέσματα να μας των καπελώσουν πρωθυπουργό. και δίνουν παντού εντολή να λένε πως η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, αυτή είναι η κατάντια μας,
    ακόμη και να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα ο κλήρος έπεσε στων junior δρακουμελ να διοικήσει την Ελλάδα
    πάρτε το χαμπάρι, εκτός αν είμαστε τόσο για τόσο ζώα και μαζοχιστές που τα λάθη του παρελθόντων δεν μας άνοιξαν τα μάτια, ακούς εκεί όλη η Ελλάδα έγινε νδ και τα αποτελέσματα τα ξέρανε πριν καλά καλά βγουν τα αποτελέσματα,
    καληνύχτα Ελλάδα με τα μυαλά που κουβαλάς

Comments are closed.