ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΣ! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΚΑΜΠΑΣ: “ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
maxresdefault-4

«Είχα την υποψία ότι με παρακολουθούσαν» δηλώνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Γιώργος Καμπάς, μιλώντας στο militaire.gr . Ο κ.Καμπάς αναφέρεται στην περίοδο Ιούλιος 2019 όταν και εξελέγη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 που αποστρατεύθηκε.


Ο κ.Καμπάς χαρακτηρίζει εξαιρετικά σοβαρές και τραγικές τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ και επισημαίνει ότι «τέτοιες ενέργειες σε περίοδο πολέμου επιφέρουν την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης ,αλλά είναι μια περίοδος με πολλές ιδιαιτερότητες στα εθνικά μας θέματα», επισημαίνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ.

Ο κ.Καμπάς επισημαίνει ότι «οι πολίτες είναι λογικό να έχουν αρχίσει να ανησυχούν με όσα αποκαλύπτονται καθώς όλοι μας είχαμε πιστέψει ότι οι εποχές του «γύψου» είχαν οριστικά παρέλθει».

Θεωρεί ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και δεν αποκλείει την εμπλοκή και της στρατιωτικής δικαιοσύνης.

Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Μόνον λύπη και ντροπή προκαλούν αυτά τα χάλια.

  2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗ; ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΑΤΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,,,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙς ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

  3. Βγήκε να τον δουν.
    Αυτός με τι μέσον είναι ΑΓΕΣ ???
    Καλά μαλακες είναι να κατασκοπεύουν τον υποκόμη Φλωρετο???
    Φοβήθηκαν μάλλον μήπως τους κάψει και τους πετάξει στο Αιγαίο πριν προλάβουν να το χαρίσουν στους Τούρκους

  4. Εσενα αν σε παρακολουθουσαν ηταν για να μαθουν πως καταφερνες να φτιαχνεις το κομοδινι χρωμα στο μαλλι που ειχες για πολλα χρονια , ακομη και οταν ησουν αρχηγος χωρις να ντρεπεσαι ρε γελοιε.Ψαξτε φωτο στο ιντερνετ, πιο γελοιος πεθαινεις…

  5. Ενδιαφέρον αυτό περί ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ….!

  6. Εσένα που βρήκες επωφελή για τα Εθνικά Συμφέροντα τη Συμφωνία των Πρεσπών; Πώς τόλμησαν; Φαγωθείτε μεταξύ σας…

    1. Τι έγινε ο ΚΟΥΛΗΣ σου δεν την έσκισε τελικά;

  7. το μόνο που μπορούσε να κάνει ο κυριούλης είναι να ασχολείται με νεαρούς Αφγανούς και κόκα όπως ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ, δεν νομίζω να κάνουν τίποτε άλλο τα κομματόσκυλα που υποδύονται τους αρχηγούς ενόπλων δυνάμεων, βέβαια στέλνουν και τα ελληνικά όπλα στην Ουκρανία και χτίζουν χοτσποτ για τους λαθροεποίκους….δεν είναι και λίγο αυτό…..

  8. Ο Τσιπρας μπορει να ηταν ανικανος και αμορφωτος , ο Κουλης ομως ειναι ο απολυτα σαπιος πολιτικος

    1. Βασικά ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος αμόρφωτος και απατεώνας, τα έχει όλα. Ούτε μια λέξη δεν μπορεί να πει αν δεν είναι γραμμένη, για αυτό και δεν πηγαίνει σε ντιμπέιτ.

  9. Ναι στρατηγε και τι εκανες? Διαμαρτυρηθηκες καπου η συγκαταβατικα συνεχιζες ν ασκεις τα καθηκοντα σου?

  10. ……..ελα τωρα ……απο το 1978 η παρακολουθηση μου εως σημερα το μεσημερι …..διεταξε [!!!!!!!] τοτε ο υπουλος Αυδη μ αγας ο αγρινιωτης σκαταρχακος οτι δεν κανω για τον ελληνικο στρατο διοτι δεν υπεγραφα δαπανες που δεν με αφορουσαν και ειχαν γινει πριν ετη ,και που ειχε τσεπωσει……ο πομακος αυτος ο ενστολος του αγρινιου οχι μονο δουλεψε το ΓΕΣ αλλα και την λεγομενη ΚΥΠ……ουτε ενας δεν με ρωτησε κατι τα τελευταια σαραντα πεντε χρονια…..ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ και θυμισες απο την εποχη του Παγκαλου [1925] και την δεκαετια του ’50 των κλοπων του δημοσιου ταμειου του κρατους απο παρα πολλους ενστολους τυπου μαφιας και γυφτισμου.

  11. Ποιος είναι πάλι αυτός; Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.

    1. Συνεχώς φιλοξενείται σε κανάλια εκφράζοντας τις απόψεις του.
      Να είσαι ενήμερος.

    2. Ενω εσενα σε ξέρουν όλοι, κακομοιρη δηλώνεις και βάτραχος τρομάρα σου.
      Ουτε καν απ το σχιστο δεν έχεις περάσει βρε χαλβα😄

  12. Το πρώτιστον θέμα περιγράφεται στο ότι δεν έχουμε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, εδώ και δεκαετίες.
    Επανδρούται κατά το πλείστον από προδότες, σαν αυτούς που τους διόρισαν.
    Οι περισσότεροι διευθυντές της πράκτορες ξένων συμφερόντων.

    1. Ξέρεις εσύ καμμία Μπανανια που να έχει δικές της υπηρεσίες? Στις Μπανανιες είναι όλοι πιόνια και πιο πολύ οι της κορυφής της πυραμίδας της Εξουσιας

Comments are closed.