ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: ΑΦΓΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν’ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;

Κοινοποίηση:
μαχαιρια-τοσκας

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (7/2) στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών επιχείρησαν να ελέγξουν έναν Αφγανό ο οποίος κινούνταν επί της οδού Αγησιλάου και εκείνος τραυμάτισε με μαχαίρι έναν αρχιφύλακα, ενώ επιχείρησε να αρπάξει και το όπλο αστυνομικού!

Όλα έγιναν, όταν κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 30χρονος έβγαλε κάτω από την μπλούζα του ένα πτυσσόμενο στιλέτο και επιχείρησε να χτυπήσει με αυτό έναν εκ των αστυνομικών, ο οποίος απέφυγε το χτύπημα πέφτοντας στο έδαφος.

Όταν ένας συνάδελφός του (αρχιφύλακας) προσέγγισε για να βοηθήσει, τότε ο Αφγανός επιτέθηκε και σε αυτόν με το μαχαίρι και του κατάφερε χτύπημα κάτω από τη δεξιά μασχάλη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί των πεζών περιπολιών καταδίωξαν τον δράστη διαβιβάζοντας παράλληλα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Αθηνών που βρίσκονταν κοντά στο σημείο προσέγγισαν τον Αφγανό με τον άνδρα να επιτίθεται και σε αυτούς προσπαθώντας ανεπιτυχώς να αρπάξει το όπλο ενός εκ των αστυνομικών.

Τελικά, παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε, τα στελέχη της ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Εδώ θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα:

Ο Αφγανός σκοπίμως προσπάθησε να μαχαιρώσει στην μασχάλη τον αστυνομικό γιατί μία μαχαιριά εκεί, θεωρείται σχεδόν βέβαιος θάνατος όπως και το κόψιμο της μηριαίας αρτηρίας.

Δεν είναι τυχαίο χτύπημα και γνώριζε πολύ καλά που επιχειρούσε να μαχαιρώσει. Όσο ασχολούνται σοβαρά με τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα με, Αϊκίντo και Κατόρι Σίντο Ρίου, ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε.

Από την μασχάλη διέρχεται μία μεγάλη αρτηρία.

Προφανώς, επειδή ο αστυνομικός φορούσε αλεξίσφαιρο, προσπάθησε να τον μαχαιρώσει στην μασχάλη γιατί εκεί το γιλέκο είναι ανοιχτό και το σημείο είναι απροστάτευτο.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «401», ενώ ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα της Ομόνοιας όπου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και συνελήφθη για βαριές σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Ησυχία, τώρα πρέπει να περάσουν τον νόμο για τους πουστηδες. Ρε ρεμάλια της βουλής κοιτάτε που φέρατε την Ελλάδα, αντε στ ανάθεμα. Άκου θράσος ο παπαρας δεν δίνει και στοιχεία στην Αμερική αυτός θα είχαν κούπα, ανάσκελα!!!!!

  2. AΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ…ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΥΧΤΑ!!!

  3. Επρεπε να ηταν στην αμερικη και να εκανε αυτα!!!!τωρα θα εβλεπε τα ραδικια αναποδα.
    Θα παει τωρα καποια δικηγορος απο τους αλληλεγγυους και θα τον βγαλει εξω.
    Η χειροτερη ρατσα ασιατων ,οποιοςεχει συνεργαστει μαζι τους γνωριζει!!!!

  4. Βρε βάλτε τον στο κρατητήριο και μην αφήσετε δόντια και κόκαλα ακέραια. Μετά έπεσε από τη σκάλα.

    1. Μετά οι αστυνομικοί θα κατηγορηθούν για βασανισμό κρατουμένου (κακούργημα), πιθανόν να προφυλακιστούν, σίγουρα θα αποταχθούν και στο δικαστήριο για συμπαράσταση θα έχουν μόνο τους δόλιους γονείς. Στο μεταξύ εσύ θα συνεχίσεις να σχολιάζεις αμέριμνος στο internet με μια φράπα αγκαζε. Ωραία πραγματα…

  5. Κουλειος πολυπολιτισμος! Ολη η σαβουρα στο Ελλαδισταν για τα κεφαλιατικα και τα ψηφαλακια οσοι “ελληνοποιουνται”!
    Τσιπουρα χαθηκες ρε παιδι δεν ακουγεσαι! Μονο σε λουγκρες εισαγωγης παραδινεις το κομμα εναντι τσεπαδουρας?

    1. δεν νομιμοποιουνται για ψηφαλακια , διοτι, οι εβραικες ΜΚΟ που τους στελνουν ειναι μερος του σιωνιστικου μασονικου σχεδιου να μην μεινει ελληνας ζωντανος
      . ο εβραιος μητσοτακης θελει ολους τους Ελληνες νεκρους η σκλαβους των ομοεθνων του . θανατος στο ισραηλ.

      1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΣΠΙΤΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ…

  6. Δεν έχει να κάνει αν είναι αστυνομικός ή αν είναι πολίτης ο παθών, είναι άνθρωπος και είναι το ίδιο. Απο κει κ πέρα είπαμε προσεχώς ισλαμαμπαντ η χώρα, η πατρίδα της Δημοκρατίας κ του επιτελικου κράτους που ήθελε να φτιάξει Ο ΚΥΡΙΆΚΟΣ με της υποκλοπές, την διαφθορά, το ανύπαρκτο κράτος δικαίου και την καταδίκη της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό κοινοβουλίο.

  7. Απελαση απευθειας απ την Ελλαδα
    η να σαπισει στη φυλακη.
    Μας ερχοντε εκπαιδευμενοι εγκληματιες λαθρομεταναστες,
    που θα μας πετσοκοψουν στο πι και φι.
    Και ολοι αυτοι λαμβανουν παχειλα επιδοματα
    για να εχουν ακμαιες δυναμεις οτα μας επιτεθουν
    υποστηριζομενοι απο την Ελληνικη πολιτικη ηγεσια.
    Πρωτιστως ευθυνεται η πολιτικη ηγεσια που τους επιτρεπει να ερχοντε και να τους δινει και
    την Ελληνικη υπηκοοτητα.Ενω αυτοι εισερχοντε με σκοπο για να κανουν κατοχη στην Ελλαδα
    χωρις να συναντουν καμια αντιδραση αλλα να τους εχουμε και θρεφταρια.

  8. Άνοιξαν τις φυλακές και έφεραν όλα τα παραβατικά στοιχεία, όλα τα μπουμπούκια. Οι μπάτσοι να ψηφίζουν τον μπάσταρδο να τους σφάξουν όλους.

  9. Είναι δύσκολο να στεναχωρηθεί κάποιος για τα παθήματα μπράβων του ανθελληνικού κράτους που σε κάθε ευκαιρία δέρνουν Έλληνες, πετάνε άναπηρους από τα σπίτια τους, δέρνουν και σπάνε περιουσίες σε ακριτικές περιοχές για να χτιστούν χοτσποτ κλπ κλπ κλπ και όλα αυτά για λιγότερο από τα 30 αργύρια, απάτριδα και άτιμα κουτσαβάκια που κάποια στιγμή παίρνουν το μάθημά τους από την ζωή….

  10. Τον άνθρωπο τον φέρανε οι Γεωργιάδηδες και οι Τσίπρες για τις …ελιές αλλά αφού πήρε και το επίδομα από το ανθελληνικό τόξο είπε να μαχαιρώσει και ένα αστυνομικό μπας και καταλάβουν οι εξαθλιωμένοι ραγιάδες τι τους περιμένει. Εννοείται τουμπεκί τα τουρκοκάναλα των λαθρολάγνων εφοπλιστών με τις επαύλεις-φρούρια όπως τότε που δεν είχαν αναφέρει ότι ο Πακιστανός είχε σκοτώσει μια τσιγγάνα νομίζω γιατί είπε ότι προσέβαλε τον Μωάμεθ!

  11. Απόπειρα φόνου 2 μπάτσων και αν άρπαζε το όπλο θα είχαμε και πολίτες νεκρούς από το ισλαμικό σκατό. Η Ελλάδα έγινε βόθρος και συνεχίζει το πορδηπουργό να την γεμίζει σκατά, όλοι οι εγκληματίες και τρομοκράτες κυκλοφορούν ανάμεσα μας με φουλ οπλισμό κωλοπροδότες, πρώτα εσάς τους μπάτσους που προστατεύετε το καθεστώς θα σκοτώσουν βρε αυτιστικά μπατσάκια

  12. Βοδια νεοελληνες οταν σας ταλεγε αυτα ο Κασιδιαρης ητανε “ρατσιστης και φασιστας”.
    Τωρα τα βλεπετε και ακομη κοιμαστε ορθιοι.
    Οταν θα σας βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο ισως ξυπνησετε,αλλα θαν αργα…

  13. Η ΖΩΗ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΕΝΣΤΟΛΟ…

  14. Στου Ρεντη μαντρωσαν το γηπεδο και τους μπουζουριάσαν όλους!!
    Τι εδω ειναι κακος ο αστυνομικός??
    Γιατι δεν μαντρωνουν την ομονοια να τους παρουν κι από κει σηκωτούς!

    Α ρε ξεφτίλες.. γαμω τους επενδυτές σας!!

    1. στου ρεντη ζησαμε αλλο ενα ρεντικολο γεγονος με ψευτονεκρο ηθοποιο μπατσο αυτη τη φορα και κομπαρσους της θυρα 7 για αλλη μια φορα…ολοι στο κολπο ειναι για να φερουν τα μετρα του Θηριου που θελει ο Θεος για την αποκαλυψη….εννοειται κανενας αστυνομικος δν πεθανε στο ρεντη,ηθοποιος ηταν οπως και ολο το σκηνικο στημενο οπως η συλληψη της 17Ν,η ψευτοδολοφονια γργηγοροπουλου και χυσσα,το ναυαγιο της πυλου,τη συγκρουση των τρενων στα τεμπη κλπ κλπ…ολα αυτα τα δηθεν τυχαια συμβαντα ηταν προμελετημενα,προσχεδιασμενα με ηθοποιους και χωρις πραγματικους νεκρους…κοινως προβοκατσια!

  15. Αυτά τα γαμ@μενα τα πιστόλια γιατί τα έχουν??? Γιατί αυτά τα κοπρόσκυλα οι πολιτικοί δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους??? Εάν γινόταν αυτό σε δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα του βορρά ο αφγανος θα είχε πυροβολήθει στον ένα μέτρο
    ……………….αεί σιχτηρ πια κ@λοχανειο

  16. Προδότες της δικαιοσύνης..μαλακες μπασταρδοι τι παράσιτα είν’έξω γαμω τις κυβερνήσεις μας.. αυτά τα σκουπίδια όχι φυλάκιση ή απέλαση αλλά κοπριά για τα χωράφια νά βοηθήσουνε και την αγροτιά από λίπασμα.. τέτοια αντιμετώπιση στα λάθρο σκουπίδια..

  17. Οι αστυνομικοί να μην του δώσουν ούτε νερό, θα αναγκαστεί να παρακαλέσει και θα τα ξεράσει όλα. Σίγουρα έχει κάνει και άλλα εγκλήματα, φόνους, βιασμούς και φυσικά κλοπές. Στα τσακίδια, αρκετά σκουπίδια ταϊσαμε.

  18. Το ότι ο τουρκοπόντιος Γεωργιάδης και ο τουρκοπόντιος Καιρίδης θα φέρουν 500.000 επιπλέον λαθροπακιστανούς στην χώρα μας, είναι ένδειξη του μίσους που έχουν για την χώρα μας! Μόνο ανθέλληνες, ισλαμιστές και γενοκτόνοι γηγενών ζητάνε ανοιχτά σύνορα. Όλοι οι αριστεροί είναι είτε ανάμεικτοι είτε αλλοδαποί αλλά το να μας το παίζουν δεξιοί και κάποιοι αλλοδαποί σαν τους προαναφερόμενους, ε πάει πολύ….

    1. Ο Καιριδης είναι κατά δική του ομολογία είναι ΠΑΙΔΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
      ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ

  19. Σε κανα μήνα θα ναι πάλι έξω να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του,θα φροντίσει γι’αυτό η δικαιοσύνη του λώκου

  20. Μπαμ και κάτω σε όλα τα ανθρωποειδή
    σκουπίδια πού έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας??? Τι θα πει τον έχουν συλλάβει και θα δικαστεί, ε και πάλι έξω να κάνει τα χειρότερα θα είναι; Μπαμ και κάτω να τελειώνουμε με τα λαθραία εγκληματικά σκουπίδια???

  21. Μαλ.. νεοελληνες,συνεχιστε τον υπνο και μην αγχωνεστε καθολου.
    Σε λιγο καιρο που θα μπουκαρουν στα σπιτια σας και θα σας σφαζουν για πλακα,ισως ξυπνησετε.
    Δε θελατε Κασιδιαρη που δε θα υπηρχαν λαθροσκουπιδια ουτε για δειγμα,θελατε τους Μαφιοζους που εχουν διαλυσει και ρημαξει τα παντα σ’αυτο το μπουρδελο.
    Οταν θα σας χωσουν το στιλετο στο λαιμο,ισως ξυπνησετε,αλλα θαν’αργα….

  22. χαχαχα στο συνταγα και στην ομονοια β9επεις κατι σουργελακια για αστυνομικους-μαγαριζω και την λεξη- κατι παιδακια που το μονο που ξερουν να κανουν να κατεβαζουν το καπελο χαμηλα…. πουλωντας μαλακια…. ουστς σουργελα….

  23. Ενταξει ολα καλα ειναι. Ο αστυνομικος δεν πεθανε οποτε αφηστε τον Αφγανο να παει στη δουλεια του ?Τωρα θα του πληρωνουμε στεγη και φαι μεχρι να βγει να ληστεψει και να σφαξει? Γιατι δε φτιαχνετε τη Γυαρο μια τεραστια παραλια? Να σπανε τις πετρες 24 ωρες να κανουν σουπερ παραλιες ωστε να εκμεταλευτουμε και αυτο το νησι?

  24. Βρε πως τον λέγανε αυτόν που μας τα έλεγε…. πως τον λέγανε …πως τον λέγανε…… Που θα πάει ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!………

  25. αποκλείεται να συνέβη αυτό στην Ελλάδα 2.0 με ανάπτυξη , ευημερία , δημόσια υγεία , δημόσια τάξη κτλ .Είμαστε η χώρα με τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό …έτσι μας λένε στα μμε , ετσι μας λένε οι Ευρωπαίοι , οι τοκογλύφοι…δεν μπορεί…

  26. ραγιάδες του κερατά σε ποσοστό 41 τακατό ψήφισαν …ασφάλεια και σταθερότητα, στις 25.6.2023 και τώρα περιμένουν πότε θα πεθάνουν ! λολ

  27. Το κάθαρμα βάλτε τον μέσα τουλάχιστον για μια εβδομάδα να βάλει μυαλό..και δώστε τον τα 500 ευρώ να δούμε πως θα ζήση ο αλιτοισλαμογουρουνοφοβικος..έτσι σας αξίζει ραγιάδες… Κασιδιάρηηηηηηης ρεερεεε ξυπνάτε ρεερεεε

  28. Μην αγχωνεστε νεοελληνες ..μπαλίτσα , .φρουτακια , στοιχημα , επιδοματα κ.α μια χαρα σας κανουν μαρμελαδοπαιδα ….ομως οι ακαλεστοι δεν εχουν τετοια γουστα ….οταν νοιωσετε τη λεπιδα στο λαρυγγι θα ειναι απλα αργα ….

    1. Τίγκα είναι τα προπατζιδικα από κουραδοχρομους

  29. Τα γνωστα ξεφτιλικια Ο εισαγγελεας θα ορισει τακτικη διασιμο για ελαφρες σωματικες βλαβες και σε λιγο παλι στην ομονοια βολτες θα κοβει

  30. Το καθε λογης σκουπιδι κανει κουμαντο στο Αθηναμαμπαντ και ουτε η Αστυνομια δεν μπορει να τους σταματησει….

  31. Ρπρεπε αυτό το μπουμπούκι να το κάνει αυτό στην Αμερική, αυτή τη στιγμή θα είχε στην καλύτερη γίνει ο έλεκτρον απο τα teaser ή θα του μετρούσαν τις κουμπότρυπες που θα είχε, αλλά βρήκαν και τα κάνουν γιαυτό έχουν ξεσαλώσει τα πάσης φύσεως σκουπίδια που μας έχουν κατσικώσει στο σβέρκο μας.

  32. Δηλαδή τι θα πει αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του?
    Τηλέφωνο είχε μαζι του? Για αρχή, το παίρνεις & το στέλνεις για εξέταση.
    Αμέσως μετά τον πετάς σε ένα μπουντρούμι, δίχως νερό & φαγητό μέχρι να δώσει τα στοιχεία του.
    Τελεία & Παύλα. Κατάλαβες κ. Χρυσοχοΐδη?
    Αρκετά με αυτά τα Λαθραία καθάρματα.

  33. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ;;;;;;;
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ…

  34. Δεν έχουν καταλάβει τα μαλακομπούμπουκα μας ότι στην Αθήνα βλέπεις στους δρόμους όλο και περισσότερα αιλουροειδή που βρωμάνε κομαντιλίκι από μακριά. Ξυπνάτε ζώα του κερατά παραδίνεται τη χώρα καθημερινά και ξύνετε τα @ρχίδια που δεν έχετε.

  35. Όχι ρε δεν είναι εκπαιδευμένοι κατά τύχη τον κάρφωσε κάτω από την μασχάλη ότι τους έχουν εκπαιδεύσει πριν τους φέρουν είναι παραμύθι συνωμοσία τ ακούς κωλομπατσε που στην κάρφωσε ο Αφγανός; ελπίζω να γουστάρεις τώρα μπατσε γιατί όταν σας τα λέμε μας λέτε ότι δεν είναι έτσι και το παίζεται τρελιτσα και νταΐδες

Comments are closed.