ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ δήλωση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Το ΕΜΒΟΛΙΟ θα το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η ΑΓΟΡΑ – Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» Τα δίνουν όλα για να μας υποχρεώσουν να το κάνουμε!

Κοινοποίηση:
κουλης


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κερατάς είσαι… Δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά…

  2. Και ο Μέγκελε έλεγε στους Εβραίους στα στρατόπεδα ότι οι θεραπείες του ειναι καλές. Ο Κυρικάκος τα γερμανικά τα μιλάει λές και γεννήθηκε εκεί….

    Τι περιμένετε?

    Ας κάνει μόνος του το εμβόλιο. Να σωθεί. Και αυτος και τα παιδιά του. Να έχουμε και άλλους Μητσοτάκηδες πρωθυπουργούς.

  3. ρε παιδια ο ανθρωπος εχει σκασει απο το κακο του γιατι πρεπει να πετυχει στις εντολες που του εχει δωσει το αφεντικο του οποιο και να ειναι αυτο η αυτα το θεμα ειναι αυτα τα μοσχαροκεφαλια που τους ψηφισανε αυτον και τον αλλο τον φλωρο τον λαθρολαγνο παλι αυτα τα ζωντοβολα θα ψηφισουν . και τελος αφου μπηκε η ΧΑ φυλακη τωρα ολα κυλανε ρολοι και ολοι αυτοι ειναι χαρουμενοι σκορπανε και τα ζωα τα διποδα ανα την ελλαδα στα κρυφα καταργησανε τις εκκλησιες μας τον τροπο ζωης μας αλλα τα τζαμια που πανε οι τουρλοκωλυδες δεν τα πειραζουν . αυτοι δεν ειναι ελληνες αλλα παρασιτα στην πατρα κυνηγησανε τον κοσμο οι φονιαδες του σκορδαλια αλλα στους λαθρεους δεν πανε τους πιανει αμεσως ευκοιλιοτητα κοινως χαιζονται πανω τους γιατι μονο για τα παιδια τα γεροντια τις γυναικες μεχρι εκει φτανει η μαγκια τους ολων τους

  4. να το βάλετε εσύ και η βρωμοφαρα σου, σιχαμερό σκουλήκι…

  5. Το εμβόλιο θα προκαλέσει στειρότητα και όχι θάνατο .Έτσι θα επιτευχθεί η μείωση πληθυσμού.Μετά τον China virus σίγουρα θα υπάρξει κάποιος άλλος ιός ίσως και πολύ φονικότερος.Όσον αφορά το εμβόλιο δεν θα το κάνω.Ένας λόγος παραπανω είναι οτι δεν καλύπτεται η αστική και ποινική ευθύνη .Έχω το προνόμιο να ζώ στην φύση.Στην ποιό ακραία κατάσταση τρώω και άγρια χόρτα,μανιτάρια,πατάτες,ελιές και θα τα βγάλω πέρα πρώτα ο Θεός.Δεν είναι τυχαίο μια χώρα που θα έπρεπε να είναι αυτάρκης την έχουν καταντήσει να είναι εξαρτημένη με τα περισσότερα προιόντα να είναι εισαγόμενα στηρίζοντας ξένες οικονομίες.Καλύτερα ψεκασμένος παρά ηττημένος !

  6. Η παγκόσμια McMafia έδωσε εντολή νά αρχίσουν τούς εμβολιασμους από τους 80ρηδες καί άνω. Καί άν χάσουμε καί κανένα θά είναι γιά ευγενή σκοπό λέει ο Αδωνις . Γίνατε πολλοί…άντε νά τελειώνουμε ….η διάσωση τού ασφαλιστικού είναι ο ευγενής στόχος .

  7. ΜΠ@ΣΤ@ΡΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΨΟΛΟΧΥΜ@ αγνωστου ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΠΑΤΡΟΣ

  8. κοιμόμαστε ακόμη. Σχολιάζουμε το τι λένε τα πουλημένα τομάρια. Αυτοί Πολύ καλά κάνουν το πρόγραμμα που πρέπει να εφαρμόσουν…. Εμείς τι κάνουμε ???????????????

  9. Δηλώσεις Δούρειος ίππος.. Ναι μεν αλλά. ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ. αν σας ένοιαζε τοοοοσο πολύ πια η υγεία μας δεν θα μείωνατε συντάξεις, μισθούς και επιδόματα για να αγχωνομαστε και να αρρωσταινουμε από τη σκασίλα μας . Θα φτιάχνατε νοσοκομεία και θα υποστήριζατε την δημόσια υγεία για σωστή περίθαλψη για να παραμένουμε υγιείς και ήρεμοι αφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ πια. Με την καραμέλα της διασφάλισης δημόσιας υγείας. Δεν το βλεπουμε

  10. Το εμβόλιο θα το επιβάλλουν οι κυβερνήσεις με τις διαταγές που παίρνουν από τη κρυφή κυβέρνηση που τους ελέγχει. Αυτά που λέει περί αγοράς είναι για να κρύψει το πόσο καραφασισταριά είναι με ψυχανωμαλία ακραίου ελέγχου και περιορισμού όλων των ανθρώπων. Στην αγορά αυτοί θα ψηφίσουν τους νόμους που θα λένε ότι είναι υποχρεωτικό για συναλλαγές.

  11. Διχαζουν τν λαο ενω φταινε αυτοι που εκλεισαν τ μαγαζια

  12. δόγμα σχολής Κέυνς!! ο καπιταλισμός-ανάγκες υλισμός πλάθει τις μάζες

Comments are closed.