ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!

Κοινοποίηση:
emvoliastiko-kentro

Αν τα χαμηλά ποσοστά προσέλευσης στους ηλικιωμένους προκαλούσαν «πονοκέφαλο» σε κυβέρνηση και «ειδικούς», τότε τα ποσοστά στους 30άρηδες… προκαλούν σοκ!

Καθώς παρά το αφήγημα και τους τίτλους των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ περί «ουρών» έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα, αλλά και πως «οι νέοι βάζουν τα γυαλιά στους μεγαλύτερους» η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Και ευθύνη για αυτό έχει η ίδια η κυβέρνηση, διότι οι νέοι στην αρχή έδειξαν ένα ενδιαφέρον για εμβολιασμό, όμως εδώ και καιρό τα κλεισμένα ραντεβού παραμένουν στάσιμα.
Τα πολλά περιστατικά θρομβώσεων, η αντίδραση της κυβέρνησης και των «ειδικών» οι οποίοι αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με το εμβόλιο της AstraZeneca το κρύβουν κάτω από το χαλί και μάλιστα εμβολιάζει τους 30άρηδες μόνο με αυτό το εμβόλιο (σήμερα άνοιξαν οι εμβολιασμοί και με τα άλλα εμβόλια για τους 35-39), αλλά γενικώς και η άρνηση της να φέρει και άλλα εμβόλια όπως το Sputnik V, έχουν προβληματίσει τους νέους, οι οποίοι πλέον έχουν σταματήσει να κλείνουν ραντεβού.
Να τονίσουμε εδώ πως εκτός από τους 30άρηδες υπάρχουν πολλές ακυρώσεις για εμβολιασμούς με το AstraZeneca.

Το μεγάλο πρόβλημα της κυβέρνησης είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ μόλις το 22% των 30-39 ετών έχει κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, με το 17% να έχει ήδη εμβολιαστεί.

Και μάλιστα οι εμβολιασμοί για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα έχουν ανοίξει εδώ και περίπου έναν μήνα και όπως έγραφε τότε ο φιλοκυβερνητικός Τύπος είχαν κληθεί εκατοντάδες χιλιάδες ραντεβού τις πρώτες ημέρες.

Όπως ανέφεραν τότε περίπου το 15-20% έκλεισε ραντεβού μέσα στις πρώτες 2-3 μέρες, να σημειώνει και τότε πως δύσκολα θα συνεχίσει να αυξάνεται με τους ίδιους ρυθμούς, καθώς οι περισσότεροι 30άρηδες έχουν άυλη συνταγογράφηση και έτσι έκλεισαν αυτόματα ραντεβού.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ: 

Στην ηλικιακή ομάδα 45-49, το 26% έχει ήδη εμβολιαστεί και με τα ραντεβού της πρώτης δόσης το ποσοστό ανέρχεται στο 56,2%.
Στην ηλικιακή ομάδα 40-44, το 21% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν συνυπολογιστούν και τα ραντεβού της πρώτης δόσης το ποσοστό πάει στο 45%.
Στην ηλικιακή ομάδα 30-39, το 17% έχει ήδη εμβολιαστεί και με τα ραντεβού της πρώτης δόσης το ποσοστό ανέρχεται στο 22%.
Να τονιστεί πως εκτός από τους 30άρηδες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με τους νησιώτες, καθώς κάποια τουριστικά νησιά όπως η Λέσβος, η Κάλυμνος, η Σάμος κ.α στα οποία οι υγειονομικές αρχές μέχρι τώρα χρησιμοποιούν το εμβόλιο της J&J τα κλεισμένα ραντεβού είναι περί του 20-25%.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC), το 35% των Ελλήνων άνω των 80 ετών δεν έχει κλείσει ραντεβού με την… ανοσία, όταν σε Ισπανία, Δανία και Ιρλανδία το ποσοστό των εμβολιασμένων της ευαίσθητης αυτής ηλικιακής κατηγορίας αγγίζει το 100%. Αντίστοιχα, τουλάχιστον τέσσερις στους δέκα πολίτες ηλικίας 60-69 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι, ωστόσο και σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους η «ψαλίδα» αναμένεται να κλείσει το επόμενο διάστημα εάν συνυπολογίσει κανείς και τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των εμβολιασμένων στην ηλικιακή κατηγορία 65-69 ετών θα αγγίζει το 76,35% και στην αμέσως προηγούμενη πενταετία το 70,05%. Αντίστοιχα και λαμβάνοντας υπόψη τα ραντεβού που έχουν δεσμευτεί στο emvolio.gov.gr, το ποσοστό των 50-59 ετών που θα… τσιμπηθούν θα ξεπεράσει το 60%, μειώνοντας τη «μαύρη τρύπα», όχι όμως στα επίπεδα που επιθυμεί η επιστημονική κοινότητα.

25_05_ΙΝ_POSOSTA_EMV1-585x600

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Στο παιδων μου ελεγε καποιος οτι περιμενε 5 ωρες. Δεν νοιζεστε για τα παιδια και νοιαζεστε μην κολλησω κορονοιο. Ουστ ανθελληνικα λαμογια, μιζαδοροι με τα υπερσυγχρονα εμβολιαστικα κεντρα και τα τριτοκοσμικα νοσοκομεια.

  2. Δεν πειράζει θα μείνουμε πίσω εμείς οι έξυπνοι και θα σας ανάβουμε και κανα κεράκι…
    Α ρε κουνάβια !!! iq πέτρας !!!
    Δεν πειράζει καλύτερα… Θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι…
    Ας μείνουν οι πραγματικοί ΕΛ στην χώρα…
    Αυτοκάθαρση! χαχαχχα ΚΟΥΝΑΒΙΑ !!!
    Είχε δίκιο ο Φαλμεραειερ. Είσαστε απογονοι μογγόλων και δεν ξέρω γω τι… Δεν είχαν τέτοιο βλακώδες πνεύμα οι Πρόγονοι των Ελλήνων για να το κληροδοτησουν… Απ αλλού το πήρατε!!!

  3. ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΛΗΡΗΣΑΤΕ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ.

  4. Από όλα αυτά το πιο σημαντικό είναι ότι ο φίλος του Λιγνάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει πρώτος ως καταλληλότερος πρωθυπουργός από τα βοθροκάναλα. Θα κυβερνάει για άλλες δύο τετραετίες άνετα!!!

  5. Μην πιστεύετε τίποτα. Ο εμβολιασμός θα διαρκέσει μέχρι το 2023. Είναι η “σειρά δόσεων”. Τα νούμερα που βγάζουν δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα ποσοστά εμβολιασμού είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ!! Τα έχουν κάνει μαντάρα… Δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο όσο θα ήθελαν, και οι “εντολείς” του Κούλη αρχίζουν και “στραβώνουν” πολύ μαζί του και θέλουν να τον ρίξουν. Δεν τους βγάζει τα “νούμερα” που είχαν “συμφωνηθεί”. Κατά τα άλλα, εσείς τραβάτε σαν τα πρόβατα να πάτε να κάνετε το “καλό” το εμβόλιο…. Ε ρε τι θα δουν τα μάτια σας, αλλά μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα. Είναι όλα ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!! Μην τους πιστεύετε!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!! Δεν είμαι αρνητής. Αλλά δεν είμαι και αδαής και κυρίως ΠΡΟΒΑΤΟ.

  6. Λαοθάλασσα!! Αν κρίνω από τη φωτογραφία!! Μη σπρώχνεστε ρε παιδιά, ένας ένας!! Όλοι θα πάρετε!!

  7. ”Δεν υπάρχει μαζική παραγωγή!!!!!” Και γιατί να υπάρχει αφού όλοι της υγειονομικής δικτατορίας παράγουν μαζικά τα καταστροφικά εμβόλια για ευνόητους λόγους????!!!!!!!! Και γιατί να σωθούν έστω και ένα μικρό ποσοστό των βαρειά πασχόντων αφού έτσι θα έχαναν το αφήγημα που τους βολεύει οτι μπορεί και κάποιοι να σωθούν από τον κορωνοιό???!!!!!! Αλλά αυτοί δεν σκοπεύουν να εξαιρέσουν από τα ανεκδιήγητα εμβόλια ούτε τα παιδιά, τόσο…ηθικοί και ενάρετοι είναι. Και εσύ αγαπητέ μου που βάζεις τη στάμπα των ψεκασμένων στους άλλους, άν τουλάχιστον ήσουνα υγειονομικός θα ήξερες οτι μέχρι πρότινος(πρό κορωνοιού) άν ένα φάρμακο ή εμβόλιο είχε αποδεδειγμένα προκαλέσει έστω και ένα θάνατο θα είχε αποσυρθεί την ίδια στιγμή, και άς μην βιαστούν να πουν κάποιοι οτι μα τώρα είναι περίοδος έκτακτης ανάγκης, γιατί αποδεδειγμένα πια τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά, έχουν τρομερές παρενέργειες και θανάτους, προκαλούν μεταλλάξεις και κατά πάσα πιθανότητα η πρωτείνη-ακίδα που παράγουν είναι αυτή που κάνει τη ζημιά και επίσης πιθανότατα μεταδίδεται στους ανεμβολίαστους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. του αγιου Γεωργιου πηγα πρωι-πρωι σε 2 εμβολιαστικα κεντρα για να κανω το εμβολιο εκτοσ σειρασ απο ακυρομενα ραντεβου!!!
    με εδιωξαν και απο τα 2,,,
    τα ραντεβου ειναι για να μην υπαρχει συνωστισμοσ,,, και οχι για να τρεναρουν τον εμβολιασμο για να εχουν να λενε,,,
    μετα τον εμβολιασμο σε εχουν στον ιδιο χορο με ποσουσ αλλουσ που εκαναν το εμβολιο χωρια μετρα προφηλαξησ,,,
    ακομα και δηλητηριο να εχει μεσα το εμβολιο θελει 1-2 ωρεσ να επιδρασει στον οργανισμο και οχι 20 λεπτα που σε κρατανε,,,

  9. ‘Οσοι πάνε να εμβολιαστούνε είναι βλήτα με χαμηλό αι-κιου

  10. Η αποτυχία δεν έγκειται στα νούμερα όπως τα παρουσιάζετε. Μάλλον επιτυχία είναι. Η αποτυχία είναι στο ότι με πάνω από 5 εκατομμύρια εμβολιασμένους (1 ή και 2 δόσεις) τα λεγόμενα κρούσματα δεν πέφτουν, στις ΜΕΘ έχουμε πάνω κάτω όσους κάθε χρόνο τέτοια εποχή με ή χωρίς κοροδοϊό, οι μεταλλάξεις αυξάνουν, οι παρενέργειες δεν κρύβονται πλέον εξού και το ακαταδίωκτο που θέλουν και οι Μένγκελε. Όσο για το εάν πέτυχαν το σκοπό τους, ας ψάξετε την προφητεία ότι στην Ελλάδα θα μείνουν 2.5 εκατομμύρια Έλληνες και οι λάθρο λέει μια άλλη ότι θα φύγουν μόνοι τους λόγω μιας αρρώστιας που θα εμφανιστεί. Προφανώς και από τη στιγμή που δεν μπολιάζουν τους λάθρο, η αρρώστια που θα εμφανιστεί θα είναι το επόμενο “κύμα” που προβλέπουν την ώρα μάλιστα που οι μπολιασμένοι αυξάνουν. Ας μας εξηγήσουν οι πανεπιστήμονες σε ποια δεδομένα στηρίζουν τις προβλέψεις τους την ώρα που υποτίθεται χτίζεται η ανοσία με τα μπόλια. Θα σου πω εγώ. Δεν είναι πρόβλεψη αλλά συνειδητή προσπάθεια και αποτέλεσμα της νέας τάξης μέσω των έμμισθων “ειδικών”.

  11. ανετα το 70% θα πιαστει σε ενηλικες
    μα για να προστατευσουμε τα παιδια μας αμα θελουμε να μην τα εμβολιασουμε θα πρεπει να εμβολιαστουν και οι ψεκες ενηλικες αλλιως θα διασπειρουν τον ιο σε παιδια απο το φθινοπωρο και θα χουμε δραματα
    ουτε τα παιδια τους δεν σεβονται οι ψεκες

    1. Γιατί να μη θέλετε να εμβολιάσετε τα παιδιά σας εσείς οι τρύπες ρε φίλε; Αφού είναι ασφαλή και αποτελεσματικά δε λες; Άρα πιστεύω πως θα τρέξετε να εμβολιάσετε και τα παιδιά σας. Έτσι και δω τρύπες να μην εμβολιάζουν και τα παιδιά τους θα βάλω τις φωνές.

    2. Γιδακο φαε το σανο σου δες σκαι και κανε ενεσεις μεχρι να σβησει ο ηλιος!!!!

    3. @τα διαγράμματα κύριε πρόεδρε του Εδεσσαϊκού εσείς;;;;

    4. Τρυπημενος είσαι τρύπια τα βλέπεις μεταλλαγμένε

    5. Τα αποτελέσματα του εμβολίου η είσαι ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού;

  12. κανένα πρόγραμμα δεν υπήρχε!! τσατα πάτρα όλα με μπόλικη πλύση από τα μμε

  13. Καλα απο την στιγμη που τα εμβολια διουργουν σοβαρα προβλήματα ακομα και θανάτους υπάρχει κοσμος που παει να εμβολιαστεί.
    Εχουμε χάσει φίλους αδερφούς και γείτονες απο τα εμβόλια είναι δηλητήριο είναι ο ιός που δεν υπήρχε και τον έφεραν μέσω τον εμβολίων…θα σας πούνε οσοι εμβολιαστηκατε απο χειμώνα οτι ο ιός μεταλλάχτηκε και θα θα παρουσιάζονται σοβαρες επιπλοκές ακόμα και θάνατοι αλλα απο το εμβολ ιο που κάνατε..

  14. Έλα να πηγαίνουμε ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΓΣ ΣΤΕΊΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ……. Αντε μου αργείτε γρήγορα να βάλετε τον έξω από εδώ μέσα σας!!!ελληνοπροβατα!!!!!!! Εκεί στα κέντρα που πάτε και περιμένετε στην ουρά ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…… ΧΏΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ…… ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ…. ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΎ Ο ΜΑΚΕΛΆΡΗΣ……

  15. Αν όντως έχουν εμβολιαστεί το 50% των Ελληνοπροβάτων, τότε άντε γεια. Τελιώσαμε. Πάμε γι άλλα.

    1. ευτυχως θα μεινεις εσυ ψεκα μην χασουμε τη ρατσα

  16. Μια και αδειασαν τα εμβολιαστικα κεντρα
    ας χωσει ο Κουλης τα λαθρομουσουλμανια μεσα να τα εμβολιασει
    για να συνεχισει μ αυτα τα πειραματα του ο προδοταρας και πουλημενος
    αλλα αυτους δεν θα τους πειραξει γιατι θα τον κανει νταντα η ΕΕ και δεν τα παρει τα δυσεκατομμυρια του Ιουδα.

  17. Μια και αδειασαν τα εμβολιαστικα κεντρα
    ας χωσει ο Κουλης τα λαθρομουσουλμανια μεσα να τα εμβολιασει
    για να συνεχισει μ αυτα τα πειραματα του ο προδοτατας και πουλημενος
    αλλα αυτους δεν θα τους πειραξει γιατιο θα τον κανει νταντα η ΕΕ και δεν τα παρει τα δυσεκατομμυρια του Ιουδα.

  18. Ότι και να μας λένε όλοι, ότι και να μας κάνουν όλοι, ακόμα και η ίδια η οικογένεια μας, κανένας δεν μπορεί να μας πάρει μακρία από τον Κύριο. Σύντομα θα διαλυθούν τελείως και τότε όλοι όσοι είναι υπέρ θα καταλάβουν πόσο λάθος έχουν τελικά

  19. με εξαιρεση .. βαλκανικες χωρες ελλαδα αλβανια βουλγaρια…

  20. να πετυχει το σχεδιο να φερει τσιπρα

  21. Η Κούλα πότε θα πάρει δημοσίως θέση και να μιλήσει για τα περιστατικά των θρομβόσεων και τους θανάτους??αυτοί δεν οδηγούν εκβιαστικά τον κόσμο να μπολιαστούν, ποια είναι η επίσημη ανακοίνωση για τα τόσα περιστατικά??

  22. Μα και οι γιατροί διαφωνούν με τον εμβολιασμό. Τυχαίο είναι που για τα περιστατικά θρομβώσεων βγάζουν όλο τον εκτεθειμένο Δημόπουλο να μιλάει; Γιατρούς άλλους δεν έχει η χώρα; Απλά είναι σοβαροί και αντι-δημόπουλοι

    1. την τρελλη λες λαμια που την κλεισαν ψυχιατρειο…
      80 90 τα εκατο γιατρων εχουν κανει
      το ποσοστο πεφτει σε νοσοκομους καθοσο λιγοτερο μορφωμενοι
      και αν πεις για καθατριστριες νοσοκομειων που δνε βγαλαν δημοτικο εκει ακομη χαμηλοτερο το πσοσοτο εμβολιασμενων

      1. Δε στα παν καλά . Μεγάλο ποσοστο γιατρών το κάνει στον αέρα για να αποφύγει την πίεση και πιθανές κυρώσεις και παίρνει και το μούφα χαρτί .

  23. Οι μισοι σχεδον εχουν εμβολιαστει, απ οτι δειχνει η καρτελα…
    Δεν ξερω αν αυτο σημαινει αποτυχια…
    Αυτο που ξερω ειναι οτι οι Ελληνες βιαστηκαν να εμβολιαστουν,,,
    Δεν ειμαι αρνητης, ειμαι ομως πολυ επιφυλακτικος σ αυτο το εμβολιο που σχεδον με το ζορι επιβαλεται να το κανουμε…
    Οσο περναει ο καιρος τα αποτεσματα θα δειξουν.

    1. κανουν 1000 και και βγαινουν σε ελαχιστα κομματια δεν υπαρχει μαζικη παραγωγη
      ολα ευκολα οι ψεκες

      1. 1000 – 5000 euro μια μέρα νοσηλείας σε ΜΕΘ. Για να μην υπολογίσουμε το κόστος του lockdown .
        Στο κάτω κάτω πληρώσαμε είσφορες ΙΚΑ τόσες δεκαετίες . Και η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται .
        Η Γερμανία πατρίδα της phizer αγόρασε 100.000 δώσεις μονοκλονικα . Εμείς γιατί όχι ;

    2. τα μονοκλωνικα ξέρεις τι ακριβώς κάνουν και ποτε? Η έχεις βρει μια καραμέλα και πιπίλας?

      1. Ο Τραμπ και ο Ιερωνυμος , άνω των 74 και οι δυο , ο δε δεύτερος έτοιμος να αποδοιμησει , πήραν τα μονοκλονικα και γίναν περδίκι σε 3 μέρες . Κακό δεν τους έκανε ….
        Γιατί να πεθαίνει τόσος κόσμος τσάμπα όταν υπάρχει θεραπεία .
        Το εμβόλιο είναι για πρόληψη .
        Το άλλο για την θεραπεία .
        Απλό είναι .

  24. Ετσι μπραβο μακελειο.διαλυστε τους την ψυχολογια των βρωμοκαναλων.μπραβο για την επικεφαλιδα και το αρθρο.να μαθαινει ο κοσμος,να ξυπναει-οσοι θελουν βεβαια,απο τη αποχαυνωση που μας σερβιρουν τα βοθροκαναλα περι επιτυχιας και μεγαλης συμμετοχης στους εμβολιασμους.τετοια να ανεβαζετε να ανεβασει πιεση ο πορδοσαλτε…..

  25. Μήπως όλο αυτό είναι σκέτη μούφα;;; Με το τουφέκι ψάχνω να βρω ανεμβολίαστο…

    1. Και αν λένε ψέματα ότι εμβολιάστηκαν επειδή πια δεν εμπιστεύεται κανένας κανέναν; Αν έχουν υπόψη τους να πλαστογραφήσουν πιστοποιητικά/να περιμένουν να δουν πού θα πάει το πράγμα τους επόμενους μήνες και μήπως γίνει κανένα θαύμα και γλιτώσουμε;

  26. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

    1. Μην σε πιάνανε. Γίνεται τρομακτική προπαγάνδα.
      ΟΛΟΙ λένε ψέμματα για διάφορους λόγους…
      Το θέμα θα λυθεί μέχρι τον Σεπτέμβρη εκ ΑΝΩΘΕΝ

Comments are closed.