ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!! “Μην μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι – Εμείς πιστεύουμε ότι…”

Κοινοποίηση:
makeleio2 (1)

Με αφορμή το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου μας Νίκου Τσιαμτσίκα σχετικά με τις θρησκευτικές μειονότητες που βρίσκονται στο απυρόβλητο αναφορικά με τον εμβολιασμό, σαϊεντολόγος μας έστειλε την κάτωθι απάντηση. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ως το μόνο ΜΜΕ της χώρας που δεν φιμώνει κανέναν, νιώθει την υποχρέωση να τη δημοσιεύσει.

Το άρθρο του makeleio.gr είναι αυτό:

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – “ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ”

Η απάντηση από αναγνώστη που δηλώνει ότι είναι Σαϊεντολόγος είναι η εξής:

Ο αρθρογράφος έβαλε μέσα και τους Σαϊεντολόγους. Δεν ισχύει. Είμαι Σαϊεντολόγος και δε θέλω να εμβολιαστώ, αλλά πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει απαλλαγή από τον εμβολιασμό λόγω κάποιας άποψης στη θρησκεία αυτή. Η πολιτική της Σαϊεντολογίας είναι ξεκάθαρη εξαρχής: ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει τα δεδομένα και να αποφασίσει ελεύθερα. Και ναι, υπάρχουν μέλη που έχουν εμβολιαστεί. Προσωπικά, εδώ που έχουμε φτάσει και είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο, μακάρι να μπορούσα να επικαλεστώ θρησκευτικούς λόγους! Αντ’ αυτού τρέχω με Αντωνιάδη στα lives, και να στείλουμε εξώδικα, και Βόβολη στις πλατείες και όπου αλλού μπορώ, και τρέμει η ψυχή μου για τον 15χρονο γιο μου και όλα τα παιδιά του κόσμου. Σας ακολουθώ εδώ και καιρό, μπράβο για το θάρρος σας, αλλά ε… ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μέσα στους κανόνες της Σαιεντολογιας, δεν συμπεριλαμβάνεται και η «αποχή» από την ιατρική περίθαλψη;

    1. Καμία σχέση.Η αίρεση που αρνείται την ιατρική περίθαλψη,ονομάζεται “Christian Science”.

Comments are closed.