ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!! Παίρνουν τα μωράκια από τις λεχώνες επειδή τα θεωρούν “ύποπτα περιστατικά” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
moro

Σύστημα φαίνεται πως γίνεται στην εποχή της πανδημίας ο αποχωρισμός των μητέρων από τα ίδια τους τα νεογέννητα, από την πρώτη κιόλας στιγμή του τοκετού!

Οι παρακάτω σκηνές που θα δείτε εκτυλίσσονται σε ελληνικά μαιευτήρια, όπου νεογέννητα βρέφη στέλνονται άρον άρον σε θερμοκοιτίδες επειδή θεωρούνται «ύποπτα περιστατικά covid»:

Και αυτά όταν μόλις τον Οκτώβριο του 2020 αμερικανική έρευνα ανέφερε ότι οι μητέρες με Covid-19 σπάνια μεταδίδουν τον κορωνοϊό στο νεογέννητο μωρό τους, εφόσον τηρούν τα βασικά μέτρα προστασίας,

Η μελέτη -με τη συμμετοχή μιας Ελληνίδας επιστήμονα της διασποράς- συμπέρανε ότι ορισμένα μέτρα, όπως ο διαχωρισμός των μητέρων με Covid-19 από τα νεογνά τους και η αποφυγή θηλασμού τους, πιθανότατα δεν είναι αναγκαία κάτι που τώρα έρχεται να γίνει συνήθης πρακτική.

Αυτό για όσους ελέω κορωνοϊού θεωρούν ότι ότι κάθε μέρα με ύφος αναφέρουν κυβερνητικοί και φιλοκυβερνητικοί να ακούμε τους επιστήμονες και να μην έχουμε ερωτήματα όταν η ίδια επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει ακόμα για τυχόν επιπτώσεις ου κορωνϊού και των εμβολίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Βλέπετε πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία των … Ελληνόπουλων ;

  2. Στο μεταξυ, δεν γνωριζουμε, το τι μπορει να κανουν, στα μωρακια! Τους εμπιστευεστε;;;

  3. Η αποφυγή του θηλασμού; Πάνε καλά οι ανώμαλοι; Το παιδί πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το πρωτόγαλα, για να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός και να κατεβάσει γάλα το στήθος πρέπει να θηλάσει μετά την γέννα, αλλιώς δεν θα μπορέσει, θα πιεί μόνο ξένο γάλα το μωρό, άρα θα έχει πιο αδύναμο ανοσιοποιητικό που θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία του σε όλη του την ζωή.

  4. Έχουν σκοπό να διαλύσουν τον ιστό της κοινωνίας, την οικογένεια, σε πρώτη φαση. Μην τους πιστεύετε. Είναι επικίνδυνοι.

  5. ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του

  6. Τι άλλο θα κάνουν τα τέρατα;;
    Το θέμα είναι ότι κι οι νοσοκόμοι τα υιοθετούν.
    Ε κυρ Στεφ !!! Αυτή είναι η ιατρική ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ.
    ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ!!!!

Comments are closed.