ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
listeia-trapeza-10

Τέτοια είδηση δεν είχαμε διαβάσει και ακούσει ούτε στις πιο σκληρές μέρες των μνημονίων. Εν ενεργεία Συνταγματάρχης συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας με χειροβομβίδα σε τράπεζα της Αργυρούπολης! Όπως μεταδίδεται από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Συνταγματάρχης επικαλείται οικονομικά προβλήματα, για να αιτιολογήσει την πράξη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές διερευνάται η εμπλοκή του σε δύο ακόμη ληστείες.

Ο 53χρονος άνδρας, που είναι εν ενέργεια συνταγματάρχης του στρατού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε δεν είναι σεσημασμένος και, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, προχώρησε στη ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο ληστής μπήκε ως πελάτης σε υποκατάστημα στη συμβολή των οδών Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου στις 09:41 το πρωί, εμφάνισε ξαφνικά μια… χειροβομβίδα ακινητοποιώντας τους έντρομους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν στον χώρο.

Αφού άρπαξε περίπου 2.500 ευρώ από τα ταμεία, εξαφανίστηκε πεζός από το σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Πως καταντησαν την Ελλαδα ,τον κοσμο ολοι αυτοι που τους ταιζει ο λαος και παρολαυτα ακομη ο κοσμος κοιμαται .Ειναι καταντια μεγαλη ολο αυτο.Λαε κατσε δουλευε σαν τον ειλωτα για ψιχουλα και το χταποδι εστειλε τον γιο στο εξωτερικο για χιλιαδες ευρω μηνιαιως.Γιατι δεν τον αφηνε εδω με τρεις και εξηντα ; Με τιποτα δεν ξυπνας !!!!

  2. Δεν ασχολείται πλέον κανείς με το Στρατό. Τους έχουν απλά γραμμένους .

    1. Ναι θα ασχολούμαστε με τους κοπρίτες τους καραβανάδες και το εν δυο…

  3. Ειναι το ποιο δυναμικό υπουργείο έχει τα περισσότερα ικανά και καταρτισμενα άτομα στο σύνολο του προσωπικου του ένστολου και πολιτικού, σαν υπουργείο μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά δυστυχώς επιπλέουν και επιβιώνουν σε αυτό μόνο οι φελλοί.

  4. Στις μεγάλες χώρες οι καραβάναδες και μάχιμοι είναι και αξία βγάζουν τον μισθό τους. Ειδικά Ρώσοι και Αμερικάνοι μέχρι και σε πόλεμο πάνε. Οι δικοί μας καραβάναδες είναι αργοσχολοι, ασφαιροι και ακαπνοι και δεν έχουν βρεθεί ούτε σε μια πραγματική μάχη στην ζωή τους. Κανονικοί δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή. Και φυσικά πόλεμο έχουν δει μόνο απο ταινίες, ντοκιμαντέρ και video games τύπου Call of Duty.

  5. Ε δεν εκανε και κατι σπουδαιο! Αλλοι ομοβαθμοι του ληστευαν επι επτα χρονια και πουλησαν και τη μιση κυπρο.

    1. Το λάθος του ο Παπαδόπουλος το πλήρωσε ακριβά. Φάε τώρα στη μούρη τους φαύλος πολιτικούς που πάντα σε κυβερνούσαν& σε κυβερνούν, ληστευοντας μας, για να μαθης & ποιος ξεπούλησε τη Κύπρο.

  6. Τζόγος, ναρκωτικά , γυναίκες;;; τοκογλύφοι;;;

    1. Όπως εσύ το βλήμα είσαι καταχρηστικά στην κοινωνία…

  7. Εμείς που ζούμε με το ένα τρίτο, τι θα έπρεπε να κάνουμε;

  8. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που πεθαναν χωρίς δραχμή στην φυλακή .

  9. Για να δουμε ποιανών απο τους 300 θα ιδρωσει το αυτί του;

  10. Τι χαζός.
    Θα μπορούσε να πουλάει πληροφορίες στην ΜΙΤ.
    Θα τα έπαιρνε πολύ πιο χαλαρά και όμορφα.
    Bitcoin πληρωμή και blind chat απόδοση πληροφοριών.

    Και θα το έπαιζε και ιστορία από πάνω.

  11. ΕΡΩΤΗΣΗ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ 2.500 ΕΥΡΩ Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ “ΝΟΜΙΜΑ” 300.000 ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΚΤΟΣ ???

    ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ (ΕΑΔ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ “ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ. ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ (ΑΧΡΗΣΤΗΣ) ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…

    Το να «τακτοποιούνται» σε καλές θέσεις εξωτερικού οι «ημέτεροι» -«αφισοκολλητές» είναι -δυστυχώς- ένα διαχρονικό φαινόμενο, αλλά αυτό που συμβαίνει εν έτει 2022 στο ΥΠΕΘΑ δεν έχει προηγούμενο. Ο ημέτερος «άριστος» που έπρεπε να βολευτεί πάση θυσία είναι ο συνταγματάρχης Δ. Π. που υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως διευθυντής στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του υπουργείου, στους “αδιάφθορους ” δηλαδή! Να σημειωθεί ότι τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση λίγο μετά τις εκλογές του 2019, χωρίς να έχει την παραμικρή εμπειρία ως οικονομικός επιθεωρητής, αλλά με την «πιστοποίηση» ότι είχε υπηρετήσει και παλαιοτέρα σε στρατιωτικό γραφείο υπουργού της ΝΔ.

    Τι σχεδίασε και οργάνωσε λοιπόν ο εν λόγω συνταγματάρχης με κομματικές «πλάτες» για να πάει για δεύτερη φορά στο εξωτερικό;

    Αρχικά προκάλεσε μέσω πίεσης, στο όνομα του πρωθυπουργού, την απόφαση 122/17-12-21 του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) για δημιουργία θέσης β΄ βοηθού ΑΚΑΜ στο Παρίσι, θέση αχρείαστη, γιατί οι δαπάνες που γίνονται εκεί είναι ελάχιστες (για την πληρωμή ενοικίου, ρεύματος, νερού, συνεργείου καθαρισμού κτλ). Ήδη υπάρχει εκεί και άλλο χαμηλόβαθμο στέλεχος με καθήκον να πραγματοποιεί αυτές τις πανεύκολες δαπάνες, άλλωστε σε καμία πρεσβεία δεν υπάρχει σε αυτή τη θέση συνταγματάρχης.
    Θα πάει εκεί για να κάθεται και να πληρώνεται, ουσιαστικά άνευ αντικειμένου και ευθύνης.
    Η θέση είναι για τριετία και μετά θα επανεξεταστεί η σκοπιμότητα της, όπως λέει η απόφαση του ΣΑΓΕ, δεικνύοντας ότι όντως είναι περιττή, αφού λογικά θα κλείσει με την επιστροφή του συνταγματάρχη .Για να δικαιολογηθεί η θέση στην πρεσβεία, το ΣΑΓΕ στην 122 απόφαση διατάζει, να τροποποιηθεί άμεσα το οργανόγραμμά της, ώστε να προβλεφθεί θέση συνταγματάρχη οικονομικού επιθεωρητή, για να δικαιολογηθεί το ξεδιάντροπο ρουσφέτι.

    Αφού η θέση δημιουργήθηκε , στη συνέχεια με πίεση από αυτόν, η αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ (ΔΟΕ) όρισε φωτογραφικά κριτήρια ώστε να αποκλείσει τους υπόλοιπους συνταγματάρχες του σώματος. Ποιο ήταν αυτό? Να έχεις διατελέσει τουλάχιστον ένα χρόνο διευθυντής σε διεύθυνση του νεοσύστατου σώματος οικονομικών επιθεωρητών (τέλη 2017), οπότε πετάει έξω σχεδόν όλους τους άλλους συνταγματάρχες, που φυσικά δεν έχουν προλάβει να γίνουν διευθυντές. Επίσης, πουθενά δεν αναγράφεται έστω η γνώση της Γαλλικής γλώσσας που ΔΕΝ γνωρίζει ο συνταγματάρχης. Για να είναι 100% σίγουρος ότι θα επιλεχθεί ο συνταγματάρχης Δ.Π, “μαγείρεψε” με το Στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργού και τον τρόπο υπολογισμού των μορίων του σώματος οικονομικής επιθεώρησης , πριμοδοτώντας τις θέσεις που είχε προϋπηρετήσει, ώστε να είναι πρώτος και με διαφορά από όλους τους ομοιόβαθμούς του….

    Με τις παραπάνω ενέργειες εξασφαλίστηκε η απαραίτητη νομιμοφάνεια (δημιουργία θέσης – θέσπιση κριτηρίων – συγκέντρωση μορίων) αλλά στην ουσία κανείς δεν μπορεί να την διεκδικήσει και η επιλογή είναι γνωστή εκ των προτέρων, είναι ο ημέτερος αφισοκολλητής συνταγματάρχης ΔΟΝΤΣΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ. Είναι τουλάχιστον ντροπή, αν το έτος 2022, που η κυβέρνηση επιμένει ότι ισχύει παντού η αξιοκρατία και η διαφάνεια, υπάρχουν ένστολοι-κομματικά στελέχη που μπορούν να εφαρμόζουν πρακτικές του παρελθόντος.

    Γεννώνται λοιπόν τα ερωτήματα:

    -Με ποιο τρόπο κατάφερε να χειραγωγήσει ολόκληρο ΣΑΓΕ (αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αρχηγοί ΓΕΣ-ΓΕΝ –ΓΕΑ) ώστε να πάρει απόφαση να δημιουργήσει αυτή την αχρείαστη θέση για έναν συνταγματάρχη; Τι αιτιολογία υπάρχει στα πρακτικά; η ανάγκη της θέσης; Ή μήπως λόγω των κρίσεων που ερχόταν, το δεχθήκαν για να μην χάσουν τις θεσούλες τους , με την ελπίδα ότι δεν θα αποκαλυφθεί; ‘Άλλωστε δεν πληρώνουν από την τσέπη τους οι στρατηγοί αλλά το κορόιδο ο Έλληνας φορολογούμενος….

    -Με ποιο τρόπο η αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ (ΔΟΕ) δέχθηκε να μπουν τα φωτογραφικά κριτήρια για την επιλογή, αποκλείοντας από τη διαδικασία σχεδόν όλους τους ομοιόβαθμους του συνταγματάρχη Δ.Π.; πόσοι είχαν δικαίωμα να εκδηλώσουν επιθυμία με τα φωτογραφικά κριτήρια που ορίστηκαν; πόσοι δήλωσαν τελικά; Γιατί μπήκε ως κριτήριο η αποφοίτηση από τη ΣΕΘΑ (το έχει ο Δ.Π.) και όχι η γνώση της Γαλλικής γλώσσας ( που ΔΕΝ έχει ο ΔΟΝΤΣΙΟΣ) αφού πρόκειται για θέση στη Γαλλία;

    – Πως υπολογίζονται τα μόρια των αξιωματικών του σώματος; είναι ο τρόπος που είχε προτείνει επιτροπή που συστάθηκε για αυτό; ή ήρθε έτοιμος από το στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργού, άσχετος με την πρόταση της επιτροπής και όλως τυχαίως έχουν πριμοδοτηθεί οι θέσεις που προϋπηρέτησε ο Δ.Π.; ο κ,Βαλαρης τι λεει, είναι ψέματα αυτό;

    Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εγκρίνουν τα παραπάνω; Λογικά ναι, δεν περίμεναν όμως να αποκαλυφθεί. Ένας συνταγματάρχης ευτελίζει με αυτό τον τρόπο όλο το αφήγημα τους. Θα πάει στο Παρίσι για καλοπληρωμένες διακοπές στην ουσία, 3 χρόνια χωρίς αντικείμενο εργασίας…. Τελικά για ημέτερους λεφτά υπάρχουν, άλλωστε είναι και “αδιάφθορος”!
    Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) το γνωρίζει και δηλώνει αναρμόδια, είναι δυνατόν; παρότι ο συνταγματάρχης ΔΟΝΤΣΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ είναι μέλος της και ήταν αντιπρόεδρος του ΕΣΟΕΛ
    ( Εθνικό Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Λογοδοσίας) που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τη διαφθορά. Τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι τον άλλαξαν από αντιπρόεδρο σε μια προσπάθεια αποσιώπησης
    Ποιος είναι λοιπόν αρμόδιος να παρέμβει; ο Εισαγγελέας; εδώ σπαταλάται άσκοπα δημόσιο χρήμα ή θα προσπαθήσουν να το θάψουν, όπως γίνεται συνήθως?

    Τα παραπάνω δεν είναι παράβαση καθήκοντος για τους εμπλεκομένους; για δείτε τι λέει ο Ποινικός Κώδικας, άρθρο 259:

    Ποινικός Κώδικας , όπως ισχύει (Ν.4619/19 (ΦΕΚ 95/11.06.2019 τεύχος Α’))

    Αρθρο 259

    Παράβαση καθήκοντος

    Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη.

  12. καλα εκανε. και ο χριστος αν ερχοταν σημερα αυτο θα εκανε με τις κ..λοτραπεζες με τη διαφορα οτι τα χρηματα θα τα εδινε στους φτωχους

  13. Tι στρατό δεν υπάρxει σήμερα στρατός προσκυνημένοι κώλοι των 300ων προδοτών είναι.Τους παίρνουν τους πολιτικούς τσιμπούκια.

  14. H οικονομική καταστροφή των στρατιωτικών είναι πραγματική.
    Φίλοι στρατιωτικοί ορισμένοι εγκατέλειψαν το στρατό!
    Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο ένας είχε 15 χρόνια στο στρατό και έφυγε μετανάστης πριν 4 χρόνια στην Γερμανία, γιατί δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με δύο παιδιά.
    Ο άλλος με τρία παιδιά, και κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα ενώ δουλεύει και η γυναίκα του. Μέχρι και για ψάρεμα πάει για να πουλήσει τα ψάρια να πληρώνει για το γάλα των παιδιών του.

    Πώς να τα βγάλουν πέρα με 1000 ευρώ; Οι 340.000δρχ που παίρνουν (τόσο είναι τα 1000 ευρώ) είναι τα ίδια λεφτά που έπερναν το 1997 και οι τιμές ήταν στα πάντα ήταν 1/10 με 1/100 χαμηλότερες από ότι είναι σήμερα. Τότε με 120δρχ έπαιρνες 12 αβγά. Σήμερα 120δρχ (€0,30) έχει το 1 αβγο!!! Η φέτα είχε 500-600δρχ σήμερα έχει 5200δρχ. Καύσημα; 1000% επάνω. Ρεύμα; Τα ίδια και χειρότερα, αυτό ανέβηκε 1000% σε σχέση με πέρυσι μόνο. Είναι 10000% σε σχέση με το 1997. Θέρμανση για το σπίτι;

    Και βλέπουν όλοι αυτοί τους λαθρό που παίρνουν 400+ για κάθε παιδί και τα παίρνουν στο κρανίο έχωντας απόλυτο δίκιο. Η παράνοια είναι δεν κάνουν ένα ντου για επανάσταση να τινάξουν τους προδότες στον αέρα και να καθαρίσει η χώρα. Ας κάνουν το κάλεσμα και θα βγούμε έξω να τους βοηθήσουμε την ίδια ώρα.

    Ξυπνάτε. Οι Οθωμανοί δεν έκαναν αυτά τα πράγματα στους Έλληνες. Γιατί ήξεραν ότι με το παραμικρό θα παίρναμε τα γιαταγάνια. Όπως κάναμε 200 φορές από το 1460 μέχρι το 1821.

  15. Την πάτησε.!!! τώρα θα φύγει από αξιωματικός και θα γίνει μόνιμος λοχίας.!!!!

  16. Τόσα λεφτά έπαιρνε αυτός για να κάθεται, πριν τα μνημόνια. Πού τα έτρωγε; Στον τζόγο, τις πουτάνες;

  17. Ελληνικός στρατός.
    Αλβανοί φαντάροι
    Και κλέφτες αξιωματικοί.

  18. Αν αυτο ειναι ειδηση τοτε η μεγαλη ληστεια του χρηματιστηριου ( 141 δισεκατ.) επι σιμητη τι ειναι? Και μαλιστα χωρις να παει κανενας φυλακη

  19. Κάποιος τραπεζίτης τον πλήρωσε για να το κάνει .
    Καζάν Καζάν

  20. ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!

    1. ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

  21. Δεν επικροτειται σε καμία περίπτωση αυτή η ενέργεια αλλά θλίβομαι για το σημείο που μας έχουν καταντήσει οι αλήτες

  22. Κάποτε έκαναν πραξικόπημα.
    Και τώρα μικρό λίστες, σαν τούς Αλβανούς.

  23. Μόνο μια επανάσταση θα σώσει τη χώρα, σήμερα συνταγματάρχης λήστευε, προχθές ταγματάρχης πούστης κυνήγαγε νεαρό μποξέρ στου Παπάγου, τα έχουνε κάνει όλα μ@υνί, Λιάκο σε βλέπω με διψήφιο.
    Δημόσια διαπόμπευση στις λούγκρες με πρώτη την Κούλα

    1. τζους καλέ, τζούς! Καλε για πιά μας πέρασες; Για την λελούδω τη κούλα;

  24. Κάποτε υπήρξαν πραγματικοί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ!!!!

    1. Η ΕΣΑ είχε γίνει οίκος ανοχής ανδρών. Πραγματικοί άντρες όπως και τα είδωλά τους οι ΝΑΖΙ!

    2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που πεθαναν χωρίς δραχμή στην φυλακή .

    3. ΑΥΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΤΗΚΑΝ.

      1. Εσένα ούτε τα σκουλήκια δεν θα θέλουν να σε φάνε.

  25. M’ αρέσει… που θεωρείτε και σοβαρό πρόσωπο έναν καραβανά και πέφτετε… και απότα σύννεφα…

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ(ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ..) ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Comments are closed.