ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ο Κικίλιας: “Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα..!”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κικιλιας


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΙΚΙΛΙΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ Κ@ΥΛΩΣΕΙΣ…Ε ???? ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΡΕ..ΣΤΑ 18 ???? ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΘΕΝ Μ@Λ@ΚΕΣ…Ε ??? ΟΚ ..ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ !

  2. Νατοοος κι ο Κικιλιααας….ξεψαρωσε κι αυτο το ταγαρι !!!! Ελεεινος..καταπτυστος..και τρισαθλιος..υβριστης της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ ο πολυσπουδαστος ”ΔΗΘΕΝ” Μεγαλογιατρος με τα 0 εως κανενα ενσημα… τις εβραικες καταβολες ..και τη γλωσσα στα πατωματα…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ”ΔΗΘΕΝ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!! Η μαυρη μαρμαγκα της στοας θα σας καταπιει κι εσενα και το σιναφι σου Κικιλια..οσες υβρεις και να ξεστομισετε..αυτη θα ειναι η τυχη σας !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ”ΔΗΘΕΝ” !!

  3. Κάθε μέρα που περνά οι κυβερνώντες μας προσφέρουν όλο και περισσότερες αφορμές ναυτίας και απαξίωσης έναντι των εκπροσώπων του σημερινού καθεστώτος . Μόνη μέριμνά τους η χονδροειδής πλύση εγκεφάλου των ημεδαπών όλως τυχαίως μόνον για τον συγκεκριμένο ιό ,όπως και ο γλοιώδης εναγκαλισμός των παρανόμως εισαγομένων τριτοκοσμικών ασυνόδευτων τριαντάχρονων…

  4. Δήθεν είσαι εσύ ρε κοπρόσκυλο. Λίγες είναι οι μέρες σου. Μετά τα δήθεν Χριστούγεννα θα τιμωρηθειτε όλοι σας. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!!

  5. Δήθεν γιορτής τα Χριστούγεννα μάλιστα..Άντε ρε γ@..σου παλιό πουστ@ρ@ κακό ψόφο να χεις κ εσυ μαζί με όλη την παρέα σας άθεα ζωντόβολα να μη σώσει και δείτε άσπρη μέρα ποτέ..

  6. Οταν σε κιβερνανε αμόρφωτοι άνθρωποι αυτά ακούς. Διστιχος κσι η βουλοι εχει παρα πολους

  7. ας του πει καποιος οτι την μασκα δεν την πιανουν στο σημειο που ειναι το στομα

  8. Οταν σε κιβερνανε αμόρφωτοι άνθρωποι αυτά ακούς. Ρωτάνε τσ παιδιά τι γιορτάζουμε στις παρελάσεις κσι λένε ότι νανε τα χλεβαζουν τα τουρκοκαναλα. Αν ρωτήσουν αυτον που πέφτει το σπιτιτου δεν θα ξέρει. Αλλα τι περιμένεις απο ενα κράτος οταν απο ποδοσφαιριστη η απο αλλο αθλήμα έτυχε να ειναι καλός τον κάνεις βουλευτή; αυτά παθενεις. Απο παραδείγματα τέτοια η βουλή έχει πολους

  9. “ΔΗΘΕΝ γιορτής” ;;;;;
    Τί είπε, ρε, το ΑΘΛΙΟ ερπετοειδές ;
    “Δήθεν γιορτή” , η μία από τις λαμπρότερες εορτές της Χριστιανοσύνης που αφορά στην Γέννηση του Θεανθρώπου ;;;
    ΑΙΣΧΟΣ …

Comments are closed.