ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Κοινοποίηση:
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ-1000x570

Η γυναίκα στους Αγίους Αναργύρους δολοφονήθηκε αφού είχε βγει από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου μόλις είχε καταγγείλει την παρενόχληση και την επιθετικότητα του θύτη. Ζήτησε προστασία, ζήτησε περιπολικό για να την μεταφέρει σπίτι της και δεν της δόθηκε. Πόσο στα σοβαρά παίρνει η Αστυνομία αυτές τις καταγγελίες; Άλλο ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που έρχεται και προστίθεται σε άλλα περιστατικά, όπου παρά τις καταγγελίες γυναικών η Αστυνομία το περνάει στα ψιλά με τις τραγικές συνέπειες να ακολουθούν.

Η Ελληνική Αστυνομία και ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι ακόμα μία φορά έκθετοι και τώρα θα πρέπει να δώσουν πραγματικές απαντήσεις.

Ο “πολλά βαρύς” κ. Φλωρίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης να σταματήσει να πετάει χαρταετό και να προκαλεί την κοινωνία και το δημόσιο αίσθημα και να ασχοληθεί επιτέλους με κάτι ουσιαστικό.

Μιχαλάκη τα παιδιά σου δεν τα σκέφτεσαι; Παραιτήσου ανίκανε αλλιώς θα σε παραιτήσουμε εμείς!

Δείτε ΕΔΩ το στόλισμα που τρώει από τους πολίτες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΤΥΧΕΣ ΚΗΡΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ …ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΝΟΜΗΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ

  2. και που θα παραιτηθεί αυτός ο εγκληματίας χρυσοχόος θα αλλάξει τίποτα στη συμμορία του μητσοτάκη;;;
    Ή μήπως θα προσέχουν περισσότερο τον κόσμο οι άχρηστοι κwλόμπατσοι;;;;
    “Ο Σώζων εαυτόν σωθήτω” για όσους κατάλαβαν.

  3. Ρε άχρηστοι……..Δεν έχετε κάποιον με κακαλα γνωστή της αστυνομίας…τι Ρεζιλίκια είναι αυτά ρε κουλη????
    Και όμως είσαι Ποιο άχρηστος από τον Τσίπρα τον προδότη…

  4. Πως κάνετε έτσι καλοί μου άνθρωποι, ψυχραιμία, εγώ και η πολιτική μαφία περνάμε καλά, μασαμπουκιάζουμε μέχρι αηδίας..

  5. Η ξεφτιλα στο μεγαλειο τις οι πολιτικοι εχουν κανει την αστυνομια φιλιπινεζες τους. Εκατονταδες αστυνομικοι φυλανε τους κηφηνες του κρατους και τους υποτακτικους τους.

  6. Αν δεν ήταν οι πολύ καλές και στενές σχσεις του με την μεγάλη των πρεσβειων σχολή, δεν θα ήταν ούτε κλητήρας στο ελληνικό δημόσιο.

  7. κάναμε υπουργό εφτούνον που δεν διάβασε τα μνημόνια πριν τα υπογράψει ; 🤮

  8. Αποδεδειγμένα ανίκανος ο Χρυσοχοΐδης.

  9. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΥΛΕ ΤΑ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ.

Comments are closed.