ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ: «ΧΙΤΛΕΡ, ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ»* «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗ ΧΑΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ, ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»

Κοινοποίηση:
ERDOGAN

Καμιά συμφωνία για απελευθέρωση των ομήρων αν δεν αποχωρήσουν τα στρατεύματα του Ισραήλ από την Γάζα, λέει η Χαμάς

Σε μία πρωτοφανή, ακραία επίθεση κατά του Ισραήλ και της κυβέρνησής του προχώρησε ο ισλαμστής πρόεδρος της Τουρκίας ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δηλώσεις Ερντογάν έγιναν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος Διάδοσης Επιστημών στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε τη «σταθερή στήριξη» της Τουρκίας στη Χαμάς, απορρίπτοντας τον χαρακτηρισμό της ως τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ αποκάλεσε τους μαχητές της Χαμάς «μουτζαχεντίν» που υπερασπίζονται τη γη και τον λαό τους.

Turkish President Erdogan said today his country stands firm behind #Hamas, rejected terrorism designation, and called Hamas fighters as mujahideen who defend their lands and people.

Εξαπέλυσε μάλιστα κατά Ισραήλ λέγοντας: «Έχουμε γίνει μάρτυρες τέτοιων σκηνών που είναι αδύνατο για κάποιον, με έχει λίγη ανθρωπιά μέσα του, ή για ένα κράτος που σέβεται το διεθνές δίκαιο με τον ελάχιστο δυνατό τρόπο, να τα κάνει όλα αυτά. Με τα εγκλήματα της ανθρωπότητας που έχουν διαπράξει στη Γάζα, ο Νετανιάχου και η βουτηγμένη στο μίσος κυβέρνησή του έχουν προσθέσει τα ονόματά τους ως «νέοι Ναζί» δίπλα στον Χίτλερ, τον Μουσολίνι, τον Στάλιν, τον Πολ Ποτ, τον Φράνκο και άλλους δολοφόνους της σύγχρονης εποχής», δήλωσε ο Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κατσιβελες,,, πηδ@τε κατσιβελες και αφηστε τους λοατκιδες να λυσαξουν αγ@μητοι.

  2. Σωστοτατος και ηγετης για τη χωρα του ο Οθωμανος! Τη παιζει καλα τη μπαλλα του ακομα και στα γεραματα!

  3. Ο ερντογαν ρε σουργελα που καποιοι τον βριζετε ειναι πατριωταρα οχι ρουφιανογυφτος σαν αυτους που γλυφετε μπας και μπειτε στου σκλαβενιτη υπαλληλοι, ειναι αντρας με @..δια οχι πουστρολελες κουλα αλεξια και ολο το συρφετο που ψηφιζετε μπετοβλακες σουργελα νεοελληνες του κολου, και τα χωνει οπου γουσταρει και στη ρωσια και την αμερικη και την ευρωπη και το ισραηλ… Αντε σουργελα που ολοι μαζι απ οσους ψηφιζετε δεν πιανουν μια τριχα απ τα αριδια του

  4. Αυτός δεν μιλάει κάθε μέρα για γαλάζιες πατρίδες για διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών νησιων τις Ελλάδας, ξεχνάει την Κύπρο?
    Κοίτα ποιος μιλάει….

  5. Ποιος είναι ανθρωπιστής αυτός που έχει βάλει τιμήσει Τουρκία φυλακή..Μέχρι και το μέρος του τούρκου περνάτε έχετε ξεφτιλιστεί τελείως..

  6. Μαχητες ειναι και οι Κουρδοι σκατομογγολε αλλα εκει δεν σε συμφερει να το πεις

  7. 1000 φορές πιο ανθρωπιστής και πιο έντιμος από τα καθάρματα της ΝΔ και του Συριζα.
    Γεραπετρίτη, σκύψε.

    1. η αλήθεια ειναι οτι ο Ερντογάν αγαπάει την Τουρκία πιο πολύ απ’όσο αγαπάει ο γουρλός την Ελλάδα

      1. ο Μητσοτάκης αγαπάει την Τουρκία πολύ περισσότερο από τον Ερντογάν

Comments are closed.