ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ!!! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ! ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
psygeia_embolia_eurokinissi1222222222222222222222222222-670x400

Θα τα δώσουν σε πολίτες – Κάνουν ό,τι ΘΕΛΟΥΝ!!!


Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα και είναι γραμμένα στο Πρακτορείο Reuters! Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων συμφώνησε να παρατείνει την ημερομηνία λήξης του εμβολίου Covid της Johnson & Johnson για ακόμα έξι μήνες, την ώρα που κράτη, μεταξύ αυτών προφανώς και η Ελλάδα, «πνίγονται» για να ξεφορτωθούν εμβόλια!

Η εταιρεία Big Pharma δήλωσε σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη ότι η FDA ενέκρινε την νέα ημερομηνία λήξης, προσθέτοντας ότι η απόφαση βασίστηκε δήθεν σε δεδομένα από τρέχουσες μελέτες αξιολόγησης που έδειξαν ότι το εμβόλιο αντέχει ακόμα άλλους τους έξι μήνες.

Μάλιστα, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!, η ρυθμιστική αρχή ισχυρίστηκε σε επιστολή της προς την J&J ότι η παρατεταμένη διάρκεια ζωής θα ισχύει και για παρτίδες που είχαν λήξει προηγουμένως, εφόσον είχαν αποθηκευτεί σε καθορισμένη θερμοκρασία.

Meg Tirrell
@megtirrell
FDA extends J&J #covid19 vaccine shelf life again, now to 6 months https://fda.gov/media/151141/d

Η παράταση της Τετάρτης είναι δε η δεύτερη που εγκρίθηκε για την λήψη J & J, με τον FDA να επεκτείνει την αρχική διάρκεια ζωής τριών μηνών στους τεσσεράμισι μήνες στις 10 Ιουνίου. Η κίνηση αυτή ήρθε καθώς αξιωματούχοι σε πολλές πολιτείες προειδοποίησαν ότι οι αχρησιμοποίητες δόσεις τους θα έχουν λήξει πριν από τα τέλη Ιουνίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τί θά πεί ληγμένο; Ουσιαστικά δέν αλλάζει τίποτα διότι τά λήγμένα καί τά μή ληγμένα εμβόλια σκοτώνουν.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ειναι απο αγαπη ,επειδη νοιαζοντε πολυ για την υγεια μας. και μας αγαπανε
    Ειναι μια αγαπη σαν του σκορπιου και του φιδιου
    Εστω και λυγμενα….

  3. Προσεχώς και στο κώλο κλύσμα υποχρεωτικά εκεί πάει το πράγμα με Κούλη Άδωνη και ΝΔ

  4. Ψάξτε για την ουσία ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ η οποία καταπολεμά σε 48 ώρες τον covid, χωρίς παρενέργειες!

    1. αν υπήρχε ιός θα χρησιμοποιούσαμε και την ουσία…..

  5. Οταν αρχίσουν οι “εμβολιασμοί” () δολοφονιες) των 12χρονων , σε λιφες εβδομαδες νομιζω, και έχπουμε τα πρώτα φερετρα παιδιών, να δώ που θα μπορέσει να κρυφτεί όλο το αληταριό ,απο Κουλη και Μπουμπούκο,μεχρι Τσιπρα και λοιπούς … Εκτός κι αν “Ελικοπτερα υπάρχουν” … Δυστυχώς , θάνατοι παιδιών θα ρίξουν τη συμμορία … Δυστυχώς …

    1. Ήμουν νέος και γέρασα λέγαν οι παλιοί. Δέκα χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΑ και δεν άνοιξε μύτη. Όλο με ελικόπτερα θα έφευγε ο Τζέφρι και η παρέα του… βαρέθηκα πλέον.

  6. Δεν τους νοιάζει τίποτε . Ρε και μετά από δύο χρόνια θα μας τα καρφώνουν . Θα είναι πιο σίγουροι ότι θα μας στείλουν στα θυμαράκια.

  7. FDA! Ιστορια μου! Αμαρτια μου! Και εν γενει, ολοι οι οργανισμοι των Ερπετοειδων!

  8. αμα τόχεις στο ψυγείο την άλλη μέρα το τρώς. Ποια η διαφορά;Αφου και τα δύο τα τρώς στο τέλος!!!

  9. Μιλάμε για Καμόρα!
    Μόνο που δεν μας λένε στα μούτρα “Κοιμησμενοι η ζωή σάς δεν μας νοιάζει καθόλου! ”
    Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, είναι ικανοί να αλλάξουν αν χρειαστεί την παγκόσμια ημερομηνία που έχουμε για το κέρδος!!!
    Εδώ έφυγε κόσμος πριν λήξουν τα εμβόλια, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα ληγμένα!!!

  10. Και πειραματικό και ληγμένο. Και υποχρεωτικό. Ρε τι είναι τούτοι;

Comments are closed.