ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ: “Τα βίντεο του μακελειού στην Νέα Ζηλανδία είναι ψεύτικα !!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sygklonistiki-perigrafi-ellina-apo-ti-n-zilandia-allakse-pente-gemistires1-1

Σύμφωνα με δημοσίευμα που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο και χωρίς σε καμία περίπτωση να το υιοθετούμε, τα βίντεο από το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία είναι ψεύτικα!

Παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα αυτούσιο:

“Αν τα βίντεο που τα ΜΜΕ μας έδωσαν για το μακελειό στην Ζηλανδία είναι τα πραγματικά και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τους λαούς να τρομοκρατηθούν άλλα και για δικαιολογία στην οποία επόμενη κίνηση τους ..τότε μιλάμε για ένα νέο μικρο γεγονός 9/11 …οπού ακολουθεί το ίδιο μοτίβο που παγκόσμια θέλουν όλοι να πιστέψουμε !!…

Τα βίντεο του μακελειού είναι ψεύτικα σε σημείο να προκαλούν ερωτηματικά πως τα ΜΜΕ αμάσητα τα δείχνουν στον απλό πολίτη , για ποιο λόγο σε τόσο σοβαρά θέματα τα ΜΜΕ παγκόσμια δείχνουν μια τάση προς την ηλιθιότητα και σε αλλα θέματα όπως η αποδόμηση της πληροφορίας που δεν τους αρέσει ..είναι ικανότατοι αναλυτές στο να βρουν τι δεν πάει καλά !!

Τι έχουμε εδώ λοιπόν , έναν η 4 τύπους καμιά σημασία δεν έχει αυτή την στιγμή ..όπου με κάμερα στο κεφάλι και σε ζωντανή σύνδεση …μπαίνουν μέσα σε τζάμι και σκοτώνουν κόσμο …αυτή είναι η πληροφορία που θέλουν να δεχθούμε , αυτο είναι το πολιτικώς ορθό σενάριο σήμερα που πρέπει όλοι που αναπαραγαγαγουμε πληροφορία να σας δείξουμε!

Πάμε τώρα σε αυτά που βγάζουν μάτι και θα πρέπει κάθε λογικός άνθρωπος να σκεφθεί μόλις τα βλέπει , ένας άνθρωπος που κρατά ένα οπλοπολυβόλο και ρίχνει δεκάδες ριπές μέσα σε ένα κλειστό χώρο , σε απόσταση αναπνοής κάποια στιγμή από τοίχους , από πόρτες κοκ … και δεν βλέπουμε ούτε μια σκονη πρόσκρουσης ;..Όπου ένα οπλοπολυβόλο σε αυτή την απόσταση θα έπρεπε να ανοίγει τρύπες! …”

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Παγκοσμιοποίηση η αλλιώς ουγκ δλδ ότι μας λένε τα μασάμε τηλεόραση το κουτί πλησιμο εγκέφαλου όλα κανωνησμενα όλα ψεύτικα κ αμερικανικά όλα ελενχωμενα.κυβερνησεις επιχειρηματίες πόλεμοι πετρέλαια όλοι στο ίδιο έργο θεατές…για ποιο λόγο για την ελίτ εμείς απλα πιονια.

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΑΠΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ..ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ…ΤΟ ΜΠΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΕΙΚ ΝΙΟΥΖ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

  3. Κανενα οικτο στους δολοφονους χριαστιανων …Εχουν κανει τοσα πολλα σε Συρια κ Αιγυπτο.

  4. αυτο σα ψεύτικο μου μιαζει ρε παιδιά ………………. ο τύπος πυροβολεί οπου βρει και δε κανει ουτε μια ζημια στο κτιριο ??? αφήνει το αμαξι κι τα οπλα εκτεθειμένα και φευγει να παει στο κτιριο ετσι ?? το πορτμπαγκάζ δε το εκλισε αν προσέξετε ………………… δε ξερω μου μιαζει σα πονιρια που κανουν να εξαγριώσει τους μουσουλμανους ………………… εαν αυτος το έκανε γιατί πήγε και σκότωσε αθώο κόσμο ?? ας έτρεχε να σκοτώσει τζιζαντια στα μερη που λουφάζουν !!

  5. Σωστός ο γράφων και ειδικά αυτή η αναφορά στο μανιφέστο από ένα τύπο Αυστραλό που ζούσε στη Νέα Ζηλανδία να θέλει να απελευθερώσει την Αγία Σοφία και την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ ύποπτη. Τελικά ο γιωργακης ο σορος θέλει να κάνει την Ελλάδα παγκοσμίως γνωστή για ότι πιο χειρότερο λόγο. Μας στήνουν παγκόσμια προπαγάνδα και ο Θεός να βάλει το χέρι Του για αυτά που έρχονται με τόσους φονταμενταλιστές που έχουμε στη χώρα.

  6. 48 νεκροι ρε ζωα . 48 νεκροι ρε καφροι. Εσυ λεγεσαι δημοσιογραφος ρε σκουπιδι; Μηπως σου λενε ψεματα και οι συγγενεις των θυματων που ξαφνικα χωρις λογο κλαινε νεκρους; Τραβα αυτοκτονα γελοιο ανθρωπαριο.

    1. το ότι δεν σπάει ούτε τζάμι και το ότι δεν πετάγεται ούτε μια σταγόνα αίμα ενώ έπρεπε οι πυροβολημένοι να κομματιάζονται, φαίνεται να μην σε προβληματίζει. Ποιοί νεκροί; Ποιοί τους κλαίνε; Πότε θα γίνουν οι κηδείες; Σε ποιο “τρομοκρατικό” χτύπημα είδες μια κηδεία να γίνεται; Τουλάχιστον οι κομμουνιστές φέρνανε φέρετρα με πέτρες μέσα για να φαίνεται πιο πιστευτό ότι είχαν θύματα. Βάλανε 2 ηθοποιούς κρίσης να σκούζουν και τα πιστεύεις αυτά.

  7. OΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΚΟΝΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΠΑΔΙΟΥ………………………………..

Comments are closed.