ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ – «ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ

Κοινοποίηση:
θητεια

Σοκάρει η καταγγελία που έκανε ένας 32χρονος (σήμερα) άνδρας ο οποίος κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη λέγοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε πριν από δέκα χρόνια.

Το περιστατικό έγινε πριν από μία δεκαετία και ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.
«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας και συνέχισε λέγοντας ότι «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».
Ο δικηγόρος του άνδρα ότι «θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Χωρίς να θέλω να πάρω θέση πάνω στο περιστατικό, επειδή ακριβώς δεν ήμουν μπροστά και δεν μπορώ να γνωρίζω, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί με τέτοιες καταγγελίες.
    Καταρχήν, ο οποιοσδήποτε αξιωματικός έχει πάρα πολλούς τρόπους να αντιδράσει απέναντι σε στρατευμένο που τον βρίζει, χωρίς καν να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει βία, θα είναι χαζός να κάνει κάτι τέτοιο. Ο φερόμενος ως θύμα όμως είπε και δυο τρεις λεπτομέρειες που δεν κολλάνε, δεν κολλάνε με τίποτα, ειδικά για όποιον έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και γνωρίζει πως είναι τα πράγματα, πως είναι οι χώροι στο ΚΕΕΔ, το γεγονός ότι ο εκπαιδευόμενος δεν μένει ποτέ μόνος…. είναι πάρα πολλά αυτά που δεν κολλάνε. Δεν μιλάμε για κάποιο απομακρυσμένο τάγμα ανεπιθυμήτων του Πεζικού (χωρίς να θέλω να τους υποβιβάσω, απλά είναι άλλες οι συνθήκες), μιλάμε για το ΚΕΕΔ – και όποιος έχει περάσει από κει ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί χωρίς να γίνει της πουτάνας την ίδια μέρα κιόλας, ακόμα κι αν ο όποιος “παθών” θα ήθελε να το αποσιωπήσει.
    Για μένα προσωπικά είναι πολύ πιθανότερο η καταγγελία να είναι ψευδής, δεν θα μπω στη διαδικασία να εξετάσω τους λόγους, μπορεί να είναι από προσωπικοί μέχρι στημένη αντεθνική προπαγάνδα.

  2. Ρε όπως και να χει στρατός είναι αυτός ή κωλοανείο ;
    Αν βιάζονται οι στρατιώτες τι πατρίδα τι σημαία τι…. να λέμε τώρα ξεφτίλα ρε

  3. προπονηση ο στρατος και μετα λαθρο οποιος προλαβει παιδια.

  4. Οι καραβανάδες μαζί με τους ”παλιούς” κάνουν κουμάντο στα πάντα. Το bulling πάει σύννεφο. Ο Ελληνικός Στρατός λειτουργεί με νοοτροπία κακού δημοσίου, σε αντιμετωπίζουν σαν Τούρκο. Καταστρέφουν την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου που πηγαίνει με καλή διάθεση να βοηθήσει την Πατρίδα. θεωρούν αδυναμία την καλή πρόθεση για προσφορά και μετατρέπουν σε θύματα ανθρώπους που θα μπορούσαν να γίνουν καλοί πολίτες και οικογενειάρχες. Το πρόβλημα αυτό μετατοπίζεται στην μετέπειτα κοινωνία όπου αφού απο εκεί μέσα βγαίνουν συμφεροντολόγοι και κακής ποιότητος άνθρωποι.

  5. Δεν υπαρχει διακαιοσυνη στον στρατο….

    Οποιος φαει τον αλλον ειναι εκει μεσα.Ζουγκλα.

    Ουτε σωματικες ασκησεις ουτε τιποτα. ΡΟΥΦ ΚΑΙ ΒΙΣΜΑΤΑ….

    Οσο για το Λοατκι απο την πρωτη στιγμη δεν πρεπει να μπει . Ολο προβληματα θα δημιουργουσε.

  6. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΟΥΛΗΔΕΣ… ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ…..
    ΕΠΕΣΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΟΧΥΡΟ…… ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ…..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΑΤΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΣΤΡΑΤΟΥ.. ΕΝ ΟΨΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

  7. Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω.Δηλ σε βιάζουν και αντί να πας να το πεις περιμένεις 10χρονια να περάσουν;;;Ημαρτον πια!!! Φταίει κ το θύμα για μένα . Εξαιτίας του που δεν μίλησε πριν 10χρονια μπορεί κ άλλα παιδιά να τα έχουν βιάσει.Οταν σε βιάζουν πρέπει να το λες εκείνη την στιγμή για να μπει στην φυλακή ο δράστης κ όχι να συνεχίσει να κάνει τα ίδια κ σε άλλους.Εγω δεν δέχομαι να λένε ότι τώρα αισθάνθηκα έτοιμος να το πω!!!

  8. πριν 10 χρονια του αρεσε,τορα θελει να βγαλει κανενα φραγκο….αν ομως ειναι οντος ετσι δυστιχος φιλε μου μετα απο τοσα χρονια τι ψαχνεις επρεπε να το ειχες αναφερει τοτε τορα που θα βρεις τους μαρτυρες……

    1. Πριν 10 χρόνια του άρεσε, τώρα θέλει να βγαλει κανένα φράγκο ….αν όμως είναι όντως έτσι, δυστυχώς φίλε μου μετά απο τόσα χρόνια τι ψάχνεις, έπρεπε να το είχες αναφέρει τότε. Τώρα, που θα βρεις τους μάρτυρες……

  9. μηπως πρεπει να στελνω σχόλια συνέχεια για να καταχωρήσετε το προηγούμενο σχολιο μου για το σηριαλ “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ” απο γνωστο καναλι?

  10. Μαλάκες στέλνουμε τα παιδιά μας τα ελληνόπουλα για να τα βιάζει ο κάθε ανώμαλος αξιοματικός – στρατιωτικός ; Άμεση εκτέλεση των βιαστών ΤΩΡΑ !

  11. ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΘΑ ΈΒΛΕΠΕ!

  12. Καλησπέρες!!!!

    Όσο υπάρχει το άθλιο “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ” σε γνωστο καναλι το οποιο ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ετσι ωσστε η νεολαια να ΤΙΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΕΙ ,αφου το σηριαλ αυτο ΑΠΟΥΣΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΝ να ειναι ρηαλιτυ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ,τι περιμενετε?????????????????????

    1. Ετσι ακριβώς είναι…Οι αχρείοι εξευτελίζουν τον Ελληνικό Στρατό και δεν ανοίγει μύτη…Είναι ασύλληπτο πραγματικά…

  13. αντε να πεισ στην παρεα σου εφαγα Γ@@@@ στα ΛΟΚ,,,
    παει για προεδροσ του ΛΟΑΤΚΙ;
    βγαζει βιβλιο;
    παει για δημαρχοσ;

  14. Άλλο πάλι και τούτο.Ρε άνθρωπε δέκα χρόνια αμνησία είχες και το θυμήθηκες τώρα;

    1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 4-6 ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΚΕΦΑΛΙ

    2. Αφού και την επόμενη μέρα να στο έλεγε, ρε Κωστή, εσύ θα τον αμφισβητούσες.

      1. Δεν αμφισβητώ την καταγγελία.Απορώ γιατί το καταγγέλλουν μετά από τόσα χρόνια.

    3. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΒΡΗΚΕ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΕΞΑΦΝΟΥ Η ΘΕΙΑ ΙΧΩΡ. ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΖΟΡΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

Comments are closed.