ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ από τον Γρηγόρη Γεροτζαφιά: «Εκδίκηση μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού – Αυτή να είναι η απάντηση μας»

Κοινοποίηση:
Γρηγόρης Γεροτζαφιάς

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ έκανε ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζαφιάς, καθώς μιλώντας για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 ζήτησε να υπάρξει «εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού», ο οποίος βέβαια θα είναι και υποχρεωτικός.

Ο Γ.Γεροτζιάφας μίλησε κατά των όσων δεν εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού και ζήτησε να υπάρξει υποχρεωτικός και μαζικός, υποχρεωτικός, εμβολιασμός στην Ελλάδα, δηλαδή να εμβολιαστούν άπαντες υποχρεωτικά.

«Δεν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Κόντρα».

Οι δηλώσεις του άφησαν έκπληκτο τον δημοσιογράφος ο οποίος τον ρώτησε εάν φοβάται μήπως προκληθούν κοινωνικές εκρήξεις από ένα τέτοιο μέτρο, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Καθόλου, τι να με φοβίζει; Koινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από τη φτώχεια, όχι από την αρρώστια. Θα έρθουν από την καταπίεση και τα τάγματα των φασιστών που αρχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η απάντησή μας είναι μία: Η εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού και επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα να πεθαίνουν».

Αλήθεια έτσι θα σώσουν οι «ειδικοί» τους πολίτες από τον Covid-19 θα τους «εκδικηθούν» μέσω του εμβολιασμού;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Αχ να είναι καλά ο άνθρωπος.με έκανε και γέλασα.βρε άντε μου στο δι@ολο κουραδ@!!!

  2. αυτος ειναι μελος του ΑΝΤΑΡ-CIA………..
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ………
    ποιο ναζιστης απο τον Αδολφο….
    φυσικα αφου Σταλινιστης ειναι ……και ανθελληνας φυσικα

  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΔΩΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

  4. βρε παιδια βρε παιδια αυτος νομιζει οτι ειναι ματαμψυχωση του λενιν προσεξτε την φατσα του προσεκτικα…..τον φωναζουν αντιχριστο και καμαρωνει….

  5. ιδανικός για το seven2 και ψάχνουν άδικα στα κάστινγκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

  6. Ο/Η Μια βδομάδα δεν άνοιγε η εφαρμογή του Καναλιού, έπαθα στέρηση! λέει:

    Τί σκατόφατσα είναι αυτή! Φάτσα δολοφόνου!

  7. Όσοι θέλουν νά δούν τήν σχέση τών κομμουνιστών μέ τούς Χριστιανούς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ μπορούν νά παρακολουθήσουν τήν Ρωσική ταινία Ό Άγιος Λουκάς ό Ιατρός . Ότι θά δείτε εκεί μέσα είναι αλήθεια καί λίγα λέει…

  8. Να σου βιάσω υποχρεωτικά τον …..σου;;;γεροτσετσέφη φούστη… Βγήκε ο κύριος κανένας…

  9. Έλα εάν έχεις τα άντερα εσύ και οι όμοιοι σου να μας μπολιάσετε με το ζόρι π@@ αλλά να ξέρεις ότι μετά δεν θα σας αντιμετωπίσουμε με πορείες και μηνύσεις αλλά με κάλυκες !

  10. Πακιστανός που το παίζει Έλληνας.
    Bρωμιαρη που σου δώσανε το πτυχίο χαριστικά γιατί ήσουν αιώνιος φοιτητής και βαρέθηκαν να βλέπουν την σκατόφατσα σου, απέκτησες τώρα και θράσος γκαριζωντας μπούρδες, αριστερό σκουπίδι!

  11. ο χειμώνας θα είναι δύσκολος….θα γίνουν λιντσαρίσματα…..

  12. Για έλα εδώ να φας το ξύλο της αρκούδας φασιστομουτρο και να δούμε ξαναλές για μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό; Εκτός απο σας βέβαια που σας βάζουν νεράκι εμφιαλωμένο. Όσο για την κοινωνική έκρηξη που λες ότι θα δημιουργηθεί από την φτώχεια και την πείνα που έρχεται, εσείς την δημιουργησατε με τα φασιστικά μέτρα και τις αρρωστημένες ιδέες που επιβάλατε στον λαό ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει γιατί του δημιουργήσατε φόβο και πανικο με τον δήθεν κορονοιο που σκορπίζατε. Αντε να μην πω τώρα που να πάτε όλοι… και αυτό όχι γιατί σας φοβάμαι αλλά γιατί σέβομαι τον Θεό.

  13. H ιατρική εκδικείται τον άνθρωπο. Ζήσαμε, να το ακούσουμε κι αυτό… Πιάσαμε πάτο, σύντροφοι.

  14. Τον είχαμε ειδικευόμενο στην αιματολογική που δούλευα.Ενας αριστερός κομπλεξικος.Κακοτροπος προς ασθενείς και προσωπικό.Ολιγιστος ως ιατρός από γνώσεις.Οταν είδα τη Μουτσούνα του στα κανάλια,εξεπλαγην και κατάλαβα ποιοι παίρνουν τέτοιες θέσεις.

  15. Κοίτα φάτσα που θα μας επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό….. Έλα περνά από τα σπίτια μας να μας εμβολιασεις υποχρεωτικά και εμείς θα περιμένουμε να σε κεράσουμε φοντανακι για τον κόπο σου!!! Αν είναι μεσημέρι ή βράδυ μην χτυπήσεις κουδούνι και μας ανησυχήσεις, μπες κατευθείαν έχεις το ελεύθερο… μην αργήσεις και μας πάρει ο ύπνος!!! Άντε έναν άντρα σαν εσένα περιμέναμε για να φτάσει το ποσοστό στο 100%.

  16. αυτος ο τηγανοσκατομουρης ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ζαμπραχλας σπούδασε ιατρική;;;;;; ή ΜΑΦΊΑ με ισλαμοφασιστες μαροκινουςκ αλγερινους;;;; ;;
    ιατρική κ. εκδίκηση;;;; εκτός αν ζήλεψε τον Αιχμαν

  17. Κατά Λομπροζο ο άνθρωπος αυτός είναι εκδικητικη και εγκληματική φυσιογνωμία όπως σχεδον και όλες οι ποδιτσες.

  18. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ….

  19. θελω να μαθω που μενει ο γλομπος με μουσι και να του παω ωραια κερασματα

  20. Μιλάει για φασίστες στους δρόμους της Θεσ/νίκης; Ποιός αυτό το τσόλι που λέει για εκδίκηση υποχρεωτικού μπολιάσματος; Εσύ τι είσαι ρε έκτρωμα; Αν δεν είσαι εσύ φασίστας τότε ποιός είναι; Στα χρόνια του αντίχριστου όλα τα παρουσιάζουν ανάποδα. Αυτός που θέλει να επιλέξει για τον ίδιο του τον εαυτό και όχι οι άλλοι για αυτόν είναι ο φασίστας και ο εκβιαστής του είναι ο δημοκράτης. Άντε ρε ανωμαλάρες, άντε κακό ψόφο επιτέλους!

  21. Υποχρεωτική μαζική εκτέλεση θες εσύ κ οι όμοιοι σου μουλε!!!

  22. τι πακιστανική σκατόφατσα είναι αυτή πάλι!αντε στα λαθροπιθήκια να σε μπολιάσουν μ@λάκα για τα καλά, που θες και δημοσιότητα

  23. Αν το έλεγε αυτό κάποιος Κασιδιάρης θα γινόταν και χαμός απ’ τα κόμματα του ” δημοκρατικού”-αντιδημοκρατικου τόξου και οι εισαγγελατοι με τους Χατζηνικολάου θα είχαν ανέβει στα κάγκελα.Να χ@σω την “δημοκρατία” τους

  24. Και τα εμβόλια και ο ιός δικός τους είναι. Από εργαστήρια τους βγήκαν και τα δύο.

  25. Άμα μιλάει για τάγματα φασιστών που τρομοκρατούν την Θεσ/κη, λογικά κομμουνιστής-νεοταξίτης είναι. Ως εκ τούτου μη περιμένουμε κάποιο σεβασμό σε ανθρώπινα δικαιώματα ή το να μην έχει ολοκληρωτικές αντιλήψεις πλήρης ασυδοσίας του κράτους και πλήρους σκλαβοποίησης των ανθρώπων.

  26. αριστερος ειναι……. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙ’;;;;;
    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ !!!
    ΠΟΥΛΟ!!

  27. Κ αφου ειναι τοοοοοσο τραγικη η κατασταση γιατι δν τ εκαναν πριν 2 χρονια αυτο παρα εβαζαν καραντινες κ κατεστρεψαν τν οικονομια μας. Ουστ ολοι αχρηστοι νυχτα θ φυγετε

  28. Έλα με την όπισθεν εσύ προσωπικά να μας εμβολιάσεις.

  29. άγνοια κινδύνου λέγεται αυτό…. αφήστε τη φούσκα να συνεχίσει να φουσκώνει, αφήστε τα φίδια στον ύπνο τους και τη νιρβάνα τους, μην τα ξυπνάτε….. δε θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα εμείς, τα αφεντικά τους θα μας τους δώσουν στο πιάτο όταν ολοκληρωθεί το πείραμα και οι ιατρικές έρευνες και δε θα μπορούν πια να δικαιολογήσουν τους θανάτους από το “ξαφνικά”… είναι πολύ κοντά η ώρα, ήδη, οι συγγενείς των πεθαμένων από το “ξαφνικά” έχουν ψιλιαστεί πόσο κορόϊδα πιάστηκαν …. αυτή η Χούντα θα πέσει από τους οπαδούς της όχι από τους αντιπάλους της και τότε θα μάθει τι θα πει εκδίκηση ο μπούλης αυτός γιατί δεν την έχει βιώσει ακόμα στη ζωή του…. όταν θα χρειαστεί να εκδικηθεί και ο ίδιος τα αφεντικά του

  30. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΟ ΝΤΠ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ … ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΡΒΟΝΗ Η΄ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Λ@Λ@ΚΙΕΣ ;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΚ@ΤΟΜ@ΖΩΧΤΡ@Σ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΙΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ Η΄Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ….

  31. φασιστικος νεοταξισμος .. θελουν να εμβολιασουν και τις πετρες !γνωρίζοντας οτι το εμβολιο , δεν προφυλασει την κολλητικοτητα , και διασπείρει συνάμα τον εργαστηριακό ιο .και φυσικα τον μεταλλάσσει . και με χιλιάδες θανάτους και μύρια παρενέργειες . αυτα δεν τα βλέπουν … γιατι αραγε ? μονο εμβολιαστική εμμονή ?? Ε! αυτο ειναι που βαζει τον κοσμο στο τριπακι να αναρωτιέται . η ιδια τους η εμμονη τους εκθετει .

  32. Ο “κύριος” αυτός ως πρώην μέλος της ανταρ-cia και υποψήφιος με τη λαε, να πάει παρουσία καμερών σε ζωντανή σύνδεση στους καταυλισμούς των ΠΕΠ να τους μπολιάσει. Να δούμε εάν οι λαθροταλιμπάν θα κάτσουν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά σαν τα γελάδια όπως ονειρεύεται ο “κύριος” αυτός για τους Έλληνες. Τελικά ο φασισμός είτε είναι δεξιός είτε αριστερός, ίδια φάτσα έχει. Καμία υποχρεωτική ιατρική πράξη σε κανέναν άνθρωπο σε καμία χώρα σε καμία περίπτωση. Άντε με τον κάθε πικραμένο που βρήκε ευκαιρία να κάνει πολιτική με τον μανδύα της δήθεν επιστήμης. Γιατρός και εκδίκηση δεν πάει μεγάλε. Δηλαδή εάν έρθω στο ιατρείο σου και θελήσω δεύτερη γνώμη και αυτή η γνώμη είναι αντίθετη στη δική σου, θα πρέπει να κοιτάζω πίσω μου για να μη με εκδικηθείς που τόλμησα να πάω και σε άλλο γιατρό; Ευχαριστώ εάν δημοσιευθεί. Ευχαριστώ και εάν κοπεί στο κοντρόλ, καλή καρδιά.

Comments are closed.