ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ: ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ! ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ… ΕΨΑΧΝΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
xalkidikh3_mesa_090124

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά και εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή της Χαλκιδικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πάντα γίνονταν και θα γίνονται εγκλήματα όμως είναι άλλο να ξέρει ο θύτης τι τον περιμένει ότι δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου και άλλο να ξέρει πως σε μια δεκαετία θα είναι έξω να συνεχίσει τη ζωή του. Όταν κάποτε είχαμε πολλές ληστείες τραπεζών και ΑΤΜ ξηλωναν βρήκαν την παγίδα με το χρωματισμό των χαρτονομισμάτων και ο ληστής δεν είναι χαζός να κάνει κάτι που δεν έχει αξία. Έτσι ακριβώς αν ξέρει κάποιος ότι υπάρχουν αυστηροί νόμοι δε ρισκάρει τόσο εύκολα όπως σήμερα.

  2. Φτιάξτε νόμους επιτέλους,τι γίνεται ρε κάθε μέρα. Η πολύ δημοκρατία,η ατιμωρησία, η ανωμαλία, η παραβατικότητα, η παρανομία βαράει κόκκινο και με αυτούς που ψηφίζετε δεν υπάρχει σωτηρία. Αφού σκοτώνεις όποιον θέλεις και σε 10 χρόνια έξω, ποιος θα φοβηθεί. Μας φάγανε οι προοδευτικές ιδέες και βλακείες περί ευνομούμενης πολιτείας τη στιγμή που οι νόμοι αλλάζουν υπέρ του θύτη ενώ παλιότερα ήξεραν όλα τα καλοπαιδα τι τα περιμένει. Σκοτώνεις άνθρωπο και το δίκαιο λέει ότι πάλι θα συνεχίσεις να ζεις κάποια στιγμή. Ε να αλλάξει γιατί είναι άδικο.

    1. Είπαμε φίλε!!! Πουσαι Γιάννη Μεταξά πουσαι Γεώργης Παπαδόπουλε!! Παντού ο κόσμος στα καφενεία αυτό φωνάζει!!!

  3. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙ

  4. Αυτή η δολοφονία είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία Κυρία που είναι έγκυος.
    Δύο ζωές δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, χωρίς οίκτο.
    Τέτοια καθάρματα δεν πρέπει να βγαίνουν ποτέ από την φυλακή.
    Η Πολιτεία κοιμάται? Ώρα να ξυπνήσουν οι Βουλευτές και να νομοθετήσουν.

  5. Εγκυο ρε παλιοσκυλα??Θα σας κανουν τη σ@υφρα στη στενη γαρυφαλλο τωρα

  6. Καλά αυτή απελπισμένη ήταν; Αυτός κάνει μπαμ από 10 χιλιόμετρα ότι έχει πρόβλημα. Κάποιες γυναίκες κάνουν τις έξυπνες και πάνε και τα φτιάχνουν με κάτι άντρες που φαίνονται ότι είναι κομπλεξικοί και ύπουλοι και τελικά την πατάνε. Δεν τον είδες βρε κοπέλα μου;

  7. Τι το θελε το παιδί μαζί του, άφραγκος και με ιστορικό βίας προς την αδερφή του όταν του κοψε το ”επίδομα”.Πώς θα το ζούσαν;του είπε μάλλον ότι θα το κρατούσε κι αυτός αντέδρασε.

  8. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΟΒΑ!!! ΤΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Comments are closed.