(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) – ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΙΟΒΑ – ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
iowa

Νεότερη ενημέρωση

Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, ήταν μαθητής του σχολείου και αφότου άνοιξε πυρ, αυτοκτόνησε. Από τους πυροβολισμούς που εξαπέλυσε, έχουν τραυματιστεί τρεις άνθρωποι, δύο μαθητές και ένα μέλος της σχολικής κοινότητας. Ο ένας από τους τραυματίες φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί σε λύκειο της Αϊόβας, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο αξιωματικούς των υπηρεσιών ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Λύκειο Πέρι, κατά την πρώτη ημέρα του εαρινού εξαμήνου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σχολικής περιφέρειας. Το Πέρι, μια πόλη 7.900 κατοίκων, απέχει περίπου 64 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ντε Μόινς.

Ο Σερίφης του Ντάλας επιβεβαίωσε ότι έπεσαν πυροβολισμοί σε γυμνάσιο της Αϊόβα. Οι αρχές επιβεβαίωσαν το περιστατικό όμως, δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Σήμερα, οι μαθητές επέστρεψαν στα μαθήματα μετά τις χειμερινές διακοπές. Οι καθηγητές του σχολείου μέσω μηνύματος ενημερώθηκαν να μην επιστρέψουν στο κτίριο χωρίς όμως να έχουν κάποια παραπάνω ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου της περιοχής μεταφέρονται σε αυτό οι πρώτοι τραυματίες χωρίς να έχει γίνει γνωστό ο αριθμός αυτών.

iowa1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποτέ δεν έδειξαν νεκρούς, σε πολλά δε τα θύματα δεν ήτο καν μαθηταί , ακόμη σε πολλά άι μαρτυρία ήτο ίδιοι με έτερο συμβάν! Ψυχολογικός πόλεμος μέσω ειδήσεων. Το ερώτημα είναι γιατί μας κάνουν αυτόν τον πόλεμο, γιατί μας θεωρούν εχθρούς τους οποίους πρέπει να προβούν σε πόλεμο εναντίον.

  2. αν ειναι μαυρος μας ενδιαφερει εμας, για να βγαζουμε απωθημενα

    1. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ

    2. Ασπρουλιαρης ξανθός ήταν δυστυχώς για σενα έμεινες με το χέρι στα απωθημένα ✊

Comments are closed.