(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ – ΣΩΟΙ TO ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ OI 379 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ – ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Κοινοποίηση:
τοκιο-1024x519

Στις φλόγες έχει παραδοθεί ένα επιβατικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Τόκιο με την επιχείρηση της πυροσβεστικής να είναι σε εξέλιξη και να είναι άγνωστο αν οι επιβάτες και το πλήρωμα πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο αεροπλάνο βρίσκονταν 367 επιβάτες και το πλήρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος της Japan Airlines έπιασε φωτιά μετά την προσγείωσή του στον διάδρομο και τη σύγκρουσή του με αεροσκάφος της ακτοφυλακής.

Βίντεο από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό δείχνει μια μεγάλη έκρηξη πυρκαγιάς που ξέσπασε από την πλευρά ενός αεροπλάνου της Japan Airlines καθώς αυτό τροχοδρομούσε σε διάδρομο προσγείωσης. Στη συνέχεια, η περιοχή γύρω από την πτέρυγα πήρε φωτιά.

Το NHK TV μετέδωσε ότι το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση 516 JAL που είχε πετάξει από το αεροδρόμιο Shin Chitose στην Ιαπωνία με προορισμό το αεδρόμιο Haneda, ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ιαπωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και σαφέστατα η Ιαπωνία είναι μία σοβαρή Χώρα, με αποτελεσματικούς κυβερνήτες. Και βέβαια τον σεισμό δεν μπορεις να τον προβλέψεις ,αλλά θωρακίζεις τη Χώρα σου με γερά κτήρια (χωρίς να τρώνε τα μισά χρήματα οι εργολάβοι). Φανταστείτε στην Ελλάδα τέτοιου μεγέθους σεισμό, δεν θα μείνει πέτρα επί πέτρας.

  2. Καλα να προσγειωθει και να συγκρουστει μεσα στην πιστα με αλλο αεροπλανο πρωτη φορα το ακουω! μετα μας λενε οτι η ιαπωνια ειναι η πιο οργανωμενη χωρα στον κοσμο και εκει ολα γινονται αψογα.

  3. Και εκεί πήγε Μητσοτάκης τον Γενάρη του 23.
    Αναδρομικα “γούρια” είναι αυτά.

  4. Μολις γινει ενα σεισμουδακος 7.5 ριχτερ και εδω θα καταλαβεις την διαφορα Ελλαδα Ιαπωνια

    1. Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο δεν αναφέρει πουθενά για σεισμό.

  5. Γίνονται τέτοια ατυχήματα στους τελειους πολίτες της Ιαπωνίας. Εκεί τα κάνουν όλα τέλεια έτσι μας λένε εδώ ο δημσοσιοκαφροι.

    1. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ιαπωνία, είναι συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα και λειτουργούν αποτελεσματικά και γρήγορα για την αποκατάσταση. Μην κοιτάς που εμεις ειμαστε της πλάκας και με δυο φωτιες και μια βροχή χάσαμε τον μισό στρατιωτικο εξοπλισμό και ολη την Θεσσαλία, εκει δεν έχουν Μπεους και Αγοραστους.

      1. Τον Μπεο και τον Αγοραστο κάποιος τους ψηφίζει δεν βγαίνουν μόνοι τους. Ο κόσμος κρίνει ότι αυτοί κάνουν για την περιοχή τους. Γιατί δεν βάζεις εσύ εφόσον είσαι πιο αξιος από αυτούς; Στην Ελλάδα δεν ισχύουν οι νόμοι στην Ιαπωνία οι νόμοι ισχύουν για όλους αυτήν είναι η διαφορά.

        1. Δεν ξέρω αν είμαι πιο αξιος απ αυτούς αλλα σίγουρα ειμαι πιο τιμιος , εσυ όμως τους ψήφιζες γιατί θέλεις ρουσφέτια , γιατί ανήκεις στην κατηγορία που ψήφιζες νδ ,πασοκ για να βολέψεις το τομαρι σου.

          1. Επειδή δεν με γνωρίζεις καλό είναι να μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια.

Comments are closed.