(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – 143 “ΜΕΤΡΟΥΝ” ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ – “ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ” ΛΕΕΙ Η FSB

Κοινοποίηση:
nekroi

Ο αριθμός των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο Crocus αυξήθηκε στους 143, ανέφερε στο κανάλι Telegram η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT .

Κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνει και ο αριθμός των θυμάτων από την φονική επίθεση στο Crocus City Hall. Πλέον, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, οι νεκροί ανέρχονται σε 115.

“Στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών του Crocus City Hall, όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης καθάρισαν τα ερείπια, βρέθηκαν περισσότερα πτώματα. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 115 άτομα”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Είχαν «επαφές» στην Ουκρανία, λέει η FSB

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης που διαπράχθηκε χθες, Παρασκευή, σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

“Αφού διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση, οι εγκληματίες σχεδίαζαν να διασχίσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν κατάλληλες επαφές στην ουκρανική πλευρά”, αναφέρει η FSB σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλέστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η FSB προσέθεσε, σύμφωνα με το πρακτορείο αυτό, ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε επικαλούμενο την ανακοίνωση της FSB ότι 4 φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης κατευθύνονταν στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία όταν συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί και είχαν επαφές στην ουκρανική πλευρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…….ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ

  2. Νομίζω η τσ@πού που θα πέσει θα είναι αρκετά μεγάλη. Ελπιζω όχι πυρηνική…..

  3. Πάρτε τώρα τα ισλάμια για φίλους σας. Καντίροφ ήθελε ο κοντός, πάρε isis τώρα. Μόνο το ισραήλ ξεπαστρεύει μουσλίμηδες και καλά κάνει, όλοι οι άλλοι τους νταντεύουν, ακόμα και οι αμερικάνοι τους πάνε…

    1. Ποια ισλάμια κατακαημένε δυτικοραγιά το χτύπημα ήταν οργανωμένο απο Αμερική και προωθημένο από Ουκρανούς.

      1. Ναι. Ό,τι πεις. Θα θυμηθεί τι έπαθε απο το Αφγανιστάν μέσα στο έδαφος του έτσι όπως τα έκανε

        1. Σου εύχομαι να την βρεις από Αμερικανόουκρανό ξεφτιλισμενε

  4. Όχι κάτι λιγότερο από κρέμασμα στο Κρεμλίνο.

  5. Έτσι! Επί 2 χρόνια τα ίδια κάνουν κι’ αυτοί στο Κίεβο. Για να δούνε τώρα την γλύκα της τυφλής βίας, όπως ακριβώς κάνει και ο πούτιν με ισκανντέρ και κινζάλ πάνω σε πολυκατοικίες. Δυστυχώς ο πούτιν ο αλήτης πρώην χαφιεδοκαγκεμπίτης κρύβεται και την τρώνε αθώοι.

    1. Ξέρουμε πόσο σε τσούζει το να βλέπεις τα ναζισταριά να λιώνουν από Ρωσική φωτιά.

  6. Χθές ήταν οι Α’ Χαιρετισμοί στην Παναγία μας.

    Ο Θεός να αναπαύσει γαλήνια όλες αυτές τις αθώες ψυχές που χθες έφυγαν απο την ζωή άδικα. Και όχι μόνο αυτές τις ψυχές αλλά και όλες τις άλλες ψυχές που φεύγουν απο αυτό τον κακό και άδικο κόσμο.

Comments are closed.