“ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ” ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΔΟΞΙΑΔΗ- “ΣΕΛΗΝΗ” για τα ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ. Η EUROPOL- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-“ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ” ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΗΘΟΠΟΙΟΙ – ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. Ψάχνουν και τον Παναγιωτάκη του Action 24, “αχθοφόρο” του Μαξίμου

Κοινοποίηση:
exofillo3-7

teaser3-7

Tεύχος 1938, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

opisthofyllo3-7

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 3-7-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια  τα πάντα…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ, σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Μπορεί να μη μπορούσε να συλλάβει παιδί η Καρολάιν μετά την αποβολή και να την υιοθετησαν τη μικρή.
    Γι’ αυτό του έλεγε δε σε θέλω ούτε εσένα ούτε τη μικρή.
    Και η κατάθλιψη που είχε δεν ήταν επιλοχεια. Γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία που να είναι έγκυος;;;Ίσως δε το είπαν για να μη το μάθει το παιδί καθως μεγαλώνει
    Σπανιο μητέρα να εκφράζεται έτσι για το παιδί της.
    Και να το πετάει στη κούνια. Θα φανεί καθώς μεγαλωνει η μικρή!! Αν δεν μοιάζει καθόλου σε κανέναν από τους δύο!! Εγώ όλα τα θεωρώ πιθανα.
    Αφού η κοπέλα ήταν τόσο δραστηρια στα social υπήρχε περίπτωση να μην ανεβασε φωτογραφίες έγκυος;;;
    Ή στο μαιευτήριο;;; Κατ αρχήν το σώμα της (βέβαια δε την είδα καλά γιατί ήταν μπρούμυτα ) είναι πολύ λεπτό και γυμνασμενο. Μια γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα όσο γυμνασμενη κι αν ήταν πριν δεν διατηρείται έτσι.
    Πάλι όμως ξαναλέω ότι δε την είδα όρθια.
    Βέβαια υποστηρίζουν ότι το θήλαζε!!!
    Αν αυτό όντως ισχύει δεν ισχύουν τα ανωτέρω.

  2. Ο Λιγνάδης φέρνει του Ατατούρκ, οι Βενιζέλος και Δοξιάδης έχουν διπλά βλέφαρα που φανερώνει πως έχουν τουρκικά/μογγολικά γονίδια…

  3. Στέφανε ξέρω πως έχεις καλή μύτη και μυρισες,οπου βρωμιά και χρήμα μασονία.

  4. Σήμερα στην λαϊκή ένας γνωστός μου έμπορος(πουλάει ρούχα) πήγε να πάρει πατάτες από έναν πιο πάνω κι έλειπε.
    Ρωτάει που είναι ο πατατάς;; (38 χρονών ο πατατάς). Του λένε οι διπλανοί :
    ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΤΟ!!

  5. Που βρηκαν τοσα θεατρα μια αποτυχημενη ηθοποιουλα και ο συντροφος της; Ειναι φιλοι με τον Λιγναδη και δεν καταλαβαν τιποτα;Και καναλι ο συντροφος; Πειτε μας λεπτομερειες για ολη αυτην την παλιοπαρεα…..

  6. αλλά και παιδοβόροι όλοι αυτοί…. Οποιος δεν γνωρίζει ακόμα τί γινόταν θα δεχθεί ισχυρότατο σοκ.

  7. Η ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ!!! ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΕΨΗΣ!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ!!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!!!!
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΠΙΑ!!!!!!

  8. Συγχαρητήρια για τις αποκαλύψεις για τον Μπάμπη και τα κυκλώματα της κόκας. Ανοίξατε τα μάτια όλων μας.

  9. 😨🤢🤮Μόνο που τους βλέπει κάποιος αρρωσταίνει.
    Όσο για το φονιά πιλότο το θέμα δεν είναι εάν κουβαλούσε ,αλλά για ποιους τα κουβαλούσε.Αυτος δείχνει να έχει πολλά μυστικά ακόμα.

  10. Α ρε Στέφανε. Μόνο εσύ. Διαφωνούμε πολιτικά αλλά μόνο εσύ έχεις τα κακαλα.
    Βασικά, να ερευνηθεί πώς ο Παναγιωτσκης απέκτησε εν μία νυκτί τόσα θεατρα πριν κάτι χρόνια και το Action 24? Όλοι λένε με λεφτά του Βενιζέλου. Και από πού προήρθαν αυτά τα λεφτά’?

  11. ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ .ΕΠΥΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ

  12. Ελπίζω να μην είσαι τόσο πολύ μορφωμένος που να πας κι εσύ να εμβολιαστείς τελικά.

  13. Άκου χτες. Πάω να κάτσω στο λεωφορείο δίπλα σε έναν εξηνταρη (τίγκα το λεωφορείο)
    αφού τα μισά αποσύρθηκαν λόγω ελλείψεως κλιματισμού) και μου λέει:
    Ανέβασε τη μάσκα αλλιώς μη κάτσεις δίπλα μου. Την ανέβασα!! Λέει ευχαριστώ και πιάσαμε τη συζήτηση. Εμβολιασμενους δύο δόσεις με Astra Zeneca … Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου κάτοικος Γερμανίας. Του λέω αφού το έκανες το εμβόλιο τι φοβάσαι;;; Τα γνωστά: έχω λιγότερες πιθανότητες να κολλήσω. Πώς τους πείθουν έτσι;;; Πώς τα χαφτουν αμασητο όλον αυτόν τον σανό που τους ταΐζουν.
    Και τους εξηγείς και δε πιστεύουν επιμένουν !! Δε δέχονται τίποτα!!! Μόνο φοβούνται κατά βάθος !! Γιατί το αισθάνομαι ότι φοβούνται!!
    Δλδ εμβολιάζονται και πρακτικά διπλασιάζουν τον φόβο τους!! Φοβούνται και τον κορωνοϊό και ότι θα πεθάνουν από το εμβολιο. Ηδη από το εμβόλιο πεθαίνει καθημερινά πολύς κόσμος και κοσμακης είτε από παρενέργειες του ίδιου του εμβολίου που δε βγαίνουν ποτέ στη φόρα είτε από υποκείμενα νοσήματα τα οποία χειροτερεύουν. Το τέλος μας είναι προδιαγεγραμμένο!!

  14. Κάπου διάβασα πρόσφατα, ότι με τη νέα χρονιά θα διώκονται ποινικά όσοι στα social αναφέρονται «ψευδως» ότι ο Μητσοτάκης και όλοι λοιποί αυλικοί του εμβολιαστηκαν με φυσιολογικό ορό.
    Κατάφεραν ήδη να διχασουν τον κόσμο σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους.
    Όσο πάει θα μεγαλώνει η λίστα των εμβολιασμενων έστω και με τα χίλια ζόρια ύστερα από τις οικονομικές πιέσεις.
    Ξέρουν αυτοί τι κάνουν.
    Υπάρχουν όμως και κάτι βλήματα.
    Συζητάω κάθε μέρα!!! Πολύ βλήματα!!
    Και μορφωμένα βλήματα
    Κάτι ήξερε ο ψυχασθενης Βασιλακόπουλος που έλεγε ότι οι μορφωμένοι το κάνουν περισσότερο. Δίκιο είχε! Αλλά από την αντίθετη άποψη!! Ότι οι μορφωμένοι είναι τελικά πιο χαμηλου κοινωνικού επιπέδου και σωστού ενστίκτου (γιατί πραγματική ιατρική γνώση κανένας από τους δύο δεν έχει).

    1. Για να χτυπιέται ο Βελόπουλος στη βουλή καλώντας να βγάλουν όλοι τα πιστοποιητικά του εμβολιασμού τους
      κάτι θα ξέρει.
      Εν τω μεταξυ όσες φορές και εάν έχω δει βίντεο απο τη Βουλή από κάτω είναι πάντα 10 άτομα.Οι τύποι είναι απίστευτοι.

  15. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Αποδειξε οτι δεν δεν κανει διακρισεις σε παιδικες ψυχες και ονειρα και ειναι το μονο site που δεν τα παρατησε και εφτασε μεχρι τελους την υποθεση Λιγναδη και την σεξουαλικη κακοποιηση των ανηλικων προσφυγοπουλων απο την διεστραμμενη ελιτ της Χωρας.

  16. Τελεια! Το εφτασες ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! απλα μετα απο αυτα ειναι σκανδαλο που δεν πεφτει η κυβερνηση και που δεν θα μπει κανενας Πολιτικος φυλακη! Τελικα μονο ο Τσοχατζοπουλος την πληρωσε.

  17. Στεφανε βγαλτα στο RT αν θελεις θα τα κανω εγω viral σε δημοσιογραφους τους.Οχι μονο τα Βρετανικα μεσα αλλα και η μεγαλυτερη Ρωσικη δημοσιογραφικη πλατφορμα να συνεργαστει με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τις αποκαλυψεις του!

    1. Κάντο σε παρακαλώ πολύ κυρία μου για να ταρακουνηθεί για τα καλά η Εμμανουέλα στη Γαλλία. Ακόμα περιμένουμε απάντηση για το που πήγαν τα παιδιά στην Χώρα αυτή, όπως επισήμως δήλωσε η Κουλή Κυβέρνηση όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Λιγδιάρη. Ακόμα και Μαρίν Λεπέν τον τελευταίο καιρό. ……Κοιμάται…………..

  18. Θα τα κουκουλώσουν όλα μια απάτη είναι η Ελλάδα της διαφθοράς Έτσι και αλλιώς οι δικαστές είναι διορισμένοι και το βουλώνουν Όσο αφορά την Ευρώπη είναι και αυτοί όλοι οι αξιωματούχοι ανώμαλοι από παιδόφιλοι κτινοβατες μέχρι πισωγλεντηδες Τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

  19. Ο/Η Οι Γερμανοί και ο γερμανογλύφτης μπουφοτάκης είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Λες, ο λιγνάδης, άθελά του να ξετυλίξει το κουβάρι;

Comments are closed.