ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ

Κοινοποίηση:
dolofonia-agioi--anargiroi

Απόλυτα ψυχρός και κυνικός ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους που από την αρχική δήλωση «την ήθελα μόνο δικιά μου», τώρα λέει πως δεν θα θυμάται να της έκανε κακό.

«Δε θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα μόνα λόγια που είπε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, στην ανακρίτρια.

Ο δράστης έμεινε μόλις πέντε λεπτά στο ανακριτικό γραφείο και άλλο ένα λεπτό μέσα στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδότησης και δεν είπε τίποτα για την υπόθεση της δολοφονίας ενώ επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα.

Αυτό που ζήτησε είναι να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του και επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και τελικώς αποφασίστηκε να προφυλακιστεί αλλά να κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπόμνημα γίνεται αναφορά στον ιατρικό του φάκελο για να στηριχθούν οι ισχυρισμοί πως πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Έχει νοσηλευτεί επτά φορές σε ψυχιατρεία τα τελευταία 10 χρόνια
Όπως προκύπτει στον 39χρονο δολοφόνο τα τελευταία χρόνια έχουν συνταγογραφηθεί 16 διαφορετικά φαρμακευτικά σκευάσματα που προορίζονται για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικές παθήσεις.

Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν λάμβανε αυτή τη φαρμακευτική αγωγή ή εαν την λάμβανε κατά διαστήματα ή και καθόλου. Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως τα τελευταία δέκα χρόνια, από το 2013 έως και το 2023, είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον επτά φορές σε ψυχιατρεία της Αθήνας.

Μόλις τον προηγούμενο χρόνο, το 2023, μέσα σε πέντε μήνες, από τον Μάρτιο έως και τον Αύγουστο, είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές.

Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ότι είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ δήλωσε και τοξικοεξαρτημένος. Το ερώτημα βέβαια είναι πως αν τα στοιχεία αυτά είναι αληθή, πως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος και πως θα μπορούσε να διαπιστωθεί πως παίρνει την φαρμακευτική του αγωγή, ώστε να μην αποτελεί δημόσιο κινδυνο. Κάτι που διαπιστώθηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο και την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΟΙ ΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ…..

  2. Δυστυχώς ο τύπος ήταν πολλά….Νάρκισσος εμμονικος χειριστηκος…και εντέλει δολοφόνος…στα22 που τον γνωρισε…η κοπελα δεν κατάλαβε όταν άρχισε να καταλαβαίνει και προσπαθούσε να φύγει…την ξυλοφόρτωσε…δεν την αφηνε ήσυχη…το τέλος της ήταν προδιαγεγραμμενο ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ.Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ….ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ….ΑΤΥΧΟ….ΚΟΡΙΤΣΙ…..

  3. Και εγώ κόρη 29 χρονώ αλλά ποτέ δεν θα έμπλεκε με τέτοια ρεμαλια. Σε αυτό φταίνε και οι γονείς .Αν ήμουν στη θέση του πατέρα θα τον έσφαζα σα κατσίκι θα του εστηνα καρτέρι όσα χρόνια και αν περάσουν . Θα ήταν ο σκοπός της ζωής μου.

  4. Είναι συχνό φαινόμενο κοπέλες να μπλέκουν με αληταραδες που τις ξυλοφορτώνουν και παρόλαυτα να συνεχίζουν να έχουν σχέση.

    Τώρα ο τύπος αυτός λέγεται ότι έπαιρνε και ψυχοφαρμακα και ναρκωτικές ουσίες. Τώρα γιατί μπλέκουν με τέτοιους τύπους είναι θέμα ψυχοθεραπείας, προσωπικότητας, οικογενειακού ιστορικού κλπ.

    Δεν είναι τυχαίο που φυλακοβιοι εγκληματίες λαμβάνουν συνεχώς ερωτικές επιστολές από γυναίκες. Και ο συγκεκριμένος δεν αποκλείεται να κατακλυστεί από ερωτικές επιστολές γυναικών όπως συνέβη με πολλούς φονιάδες (Παπαχρόνης , Κατσούλας, δημητροκαλης, Μπάμπης ο πιλότος κλπ)

    1. Μάλλον εσύ είσαι για ψυxανάλυση.Ρε ταλαίπωρε εδώ μπλέκουν οι κοπέλες με τρυπημένους εμβολίων σαν εσένα κοινώς με τα πραγματικά Ζόμπι και εσύ στο αν έκανε θεραπεία με ψυxοφάρμακα κόλλησες;

  5. Σίγουρα κατσαπλιάς ζαιος antifa ή νδουλης του δημοκρατικού τόξου ο φονιάς!!!
    Καλό παράδεισο στην κοπέλα και κακό ψόφο στον φονιά!!!

  6. Και μονο που εξαντλησε τον “ανδρισμο” του απεναντι σε μια γυναικα, στη μπουζου και …εντερικος καθαρισμος αμεσα αφου δεν υπαρχει θανατικη ποινη!

  7. Απ ότι διάβασα, η κοπέλα τον “κερατωσε” ενώ ήταν ήδη μαζί του… Δεν παίρνω κανενός το μέρος, ούτε κανείς είναι κτήμα του άλλου, απλά το αναφέρω. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και πολλοι το παίρνουν κατάκαρδα.

  8. Μια χαρά θα πέσει στα μαλακά θα το παίξει ψυχιατρικά άρρωστος και υπό την επήρεια ουσιών και σε 3-4 χρονάκια θα είναι έξω με ένα στρατό με νεοελλεηνίδες ξαναμμένες να τον περιμένουν….

  9. Είναι απο τις περιπτώσεις που η θανατική ποινή είναι η δίκαιη τιμωρία

  10. Πανε μεσα μωρη λουλου και θα σε αναλαβει ο μητσαρας ο μπετατζης να σου κανει το γκροβερ αγνωριστο θα σου επανελθουν ολα τα κενα μνημης !!!!

  11. Όποιος του φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι προσφέρει πραγματική υπηρεσία στην κοινωνία

  12. Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ότι είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας…….
    μακάρη να κάνει άλλη μια αλλά πετυχημένη αυτήν την φορά και να πάει στα έγκατα τις κλάσεως

  13. Σαουδική Αραβία χρειάζεται, το κεφάλι στο κούτσουρο και να δεις πως θα επανέρχονταν η μνήμη.

  14. Ερώτηση: Γιατί δεν φωνάζουν για φασίστα, ναζί κλπ πάρα μόνο για γυναικοκτονια????Αυτα τα….. πάνε μαζί. Μήπως ήταν αλληλεγγυος η συμμοριτος ο φονιάς???????

  15. ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΒΑΛΑΝΕ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΔΙΑ ΒΑΡΔΙΑ!!!!ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ??ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

  16. ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!!!! Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ!!!!

  17. Από την φωτό, ο τύπος φαίνεται φουλ Greek κλαρινο-γαμπρος. Και δυστυχώς το νεο Ελλαδισταν είναι τίγκα απο δαυτους.

  18. τι κρατος,το κρατος ειναι,εχθρος του απλου πολιτη,αλλα η συγχωρεμενη δεν καταλαβε τιποτε,βλεπουνε τατουαζ,μαγκια,ε μη μου πειτε οτι δεν της ειχε δωσει καποια σημαδια

  19. ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ..ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ(ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ!!!!

Comments are closed.