ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΟΦ ΣΟΡ ΜΑΡΕΒΑΣ- ΚΑΪΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ. Διεστραμμένο ζεύγος Μακρόν- ανώμαλο ζεύγος Μητσοτάκη. Σαδομαζοχισμοί, παιδοφιλίες και κλεμμένα εκατομμύρια. Εκτός από τον ανίερο « ερεθισμένο φαλλό στην Παναγία των Παρισίων» της κυρίας Μπριζίτ, τους ενώνουν και βαλίτσες με μαύρο χρήμα για τα βρώμικα εξοπλιστικά

Κοινοποίηση:
exofyllo9-1

im_teaser_09-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 opisthofyllo9-1
Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. καλυτερη νυφη το μητσοτακεικο για τον κουλη δεν θα μπορουσε να ειχε ζητησει. διανα πετυχε ο μπαγασας

    1. Βέβαια, κούμπωσε πολύ καλά στα προαπαιτούμενα…

  2. Όσοι δεν έχουν να πληρώσουν τη συνδρομή αναγκαστικά θα πάνε στο περίπτερο. Να την κόψουν αποκλείεται γιατί το Μακελειό είναι εθισμός.

  3. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αγαπούν την εφημερίδα την αγοράζουν από το περίπτερο. Επίσης ότι στο σάιτ μπαίνουν και πολλοί που την μισούν, κι ας μην γράφουν σχόλια. Αυτοί για να μπαίνουν θα πρέπει να πληρώνουν. Και μεις εννοείται. Έπρεπε, αφού η εφημερίδα δεν έχει έσοδα από κρατική διαφήμιση, να το έχετε κάνει πριν πολύ καιρό. Ο καθένας πολεμάει με τα όπλα του.

  4. τι πατσαβουρα παντελονι φοραει αυτη σε επισημη συναντηση με ξενο πρωθυπουργο; ουτε για τσαπισμα παρουσιαζεσαι ετσι. πολυ χαλι ρε παιδι,αυτος ο χαζοχαρουμενος ο κουλης δεν μπορει να της πει να παει να αλλαξει;

    1. Στην υπέρκομψη;;; Το μιζοπαιδόφιλο λαμόγιο;;;

  5. Θέλουμε την επιβίωση της μοναδικής ανεξάρτητης εφημερίδας του έθνους.
    Όχι μονο την επιβίωση.

  6. Σας το είχα ξαναγράψει,αλλά δεν το δημοσιευατε. Από τον Μάιο του 2020 η Ανώτατη Εισαγγελία του Παρισιού στο πλαίσιο της έρευνας για την πώληση των Rafale στους Σαουδαραβες, είχε επίσημα ανακοινώσει ότι μόλις τελειώσει η συγκεκριμένη έρευνα, θα ανοίξει τον φάκελο πώλησης των Rafale στην Ελλάδα, όπου οι επίσημες νόμιμες μίζες και προς τις δύο πλευρές ξεπερνούσαν το 1 δις ευρώ. Πρόκειται για τη νέα αγορά του αιώνα, όπως παλιότερα με τα Mirage επί Ανδρέα ;;; Όσο για την παιδεραστία, η ίδια η Κουλή επισήμως δήλωσε ότι τα ασυνόδευτα έφυγαν προς την Γαλλία. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Γαλλική πλευρά κάνει ότι δεν άκουσε τίποτα, σαν τα τρία μαιμουδακια.

  7. Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, (που ασχοληθηκε μετα απο παραγγελια του Βελγου Εισαγγελεα), εστειλε λεει στον Παναμα μηπως εχει λογαριασμο η Καιλη, και ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ειχε πει οτι δεν εχει.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΙΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.
    Οπότε σταματηστε το δουλεμα Κύριε Βουρλιώτη (και Συνεργατες)

  8. ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ «ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ,
    (Θ.ΒΑΣΙΒΛΑΒΛΟΚΟΠΟΥΛΟΣ)
    ΝΑΙ!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!

  9. ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ «ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ,
    (Θ.ΒΑΣΙΒΛΑΒΛΟΚΟΠΟΥΛΟΣ)
    ΝΑΙ!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!

  10. Rotary Club Samos – 89069
    3 Δεκεμβρίου 2020 στις 9:53 μ.μ. Facebook for Andro
    Ομιλητής ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Συνάδελφος
    Ροταριανός
    Θεόδωρος Βασιλακόπουλος…
    Τηλεδιάσκεψη Ρ.Ο. Αθηνών
    Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    διοργανώνει τηλεδιάσκεψη την Τρίτη. Η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21.00
    Ομιλητής ο Αντ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  11. Κλέφτες κλέφτες κλέφτες. Δώστε στον λαό την αξιοπρέπεια του πίσω. Αγανάκτηση…..

  12. Αυτό για τις offshores Κούλη Μαρεβας στο Παναμά όταν το έγραψα το κόψατε. Γιατί;;
    Είχα γράψει χαρακτηριστικά ότι θα έπρεπε εκτός από την Καϊλή να κοιτάξει κάποιος επίδοξος Φαλκονε Ευρωβολευτης και τις offshores του ζεύγους στον Παναμά
    Αλλά είπαμε: θέλετε να τα όλα εσείς.

Comments are closed.