ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΗ – ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ#ΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κοινοποίηση:
ec37952013973a8b39e5e731fc856573_Generic

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα στον ελληνικό σιδηρόδρομο με τους αρμοδίους είτε να αγνοούν είτε να εθελοτυφλούν μπροστά στο ενδεχόμενο νέου δυστυχήματος. Το έγκλημα στα Τέμπη δεν έγινε μάθημα στους υπευθύνους με τα τρένα να κινούνται ανεξέλεγκτα και τους πολίτες να κινδυνεύουν.

Τι απάντησε ο ΟΣΕ για την επικίνδυνη αφύλακτη διάβαση στο Μεταξουργείο

Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Μεταξουργείο, βίντεο από φυλασσόμενη διάβαση στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας δείχνει φορτηγό λίγο προτού διασχίσει τις ράγες. Οι μπάρες είναι ανοιχτές και η αμαξοστοιχία περνά μπροστά από τους εμβρόντητους οδηγούς!

Η σιδηροδρομική τραγωδία αποφεύχθηκε στο παρά 1′ καθώς ο μηχανοδηγός του τρένου κόρναρε την ώρα που περνούσε από την διάβαση. Ο ήχος σε συνδυασμό με την αντίδραση των οδηγών που έκαναν αμέσως όπισθεν τούς γλίτωσε από τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

«Κανονιστική παρατυπία»

Πηγές του ΟΣΕ ανέφεραν στο MEGA:

«Παρακολουθώντας το βίντεο διαπιστώθηκε από τον ΟΣΕ κανονιστική παρατυπία σχετικά με τον συντονισμό λειτουργίας του εν λόγω Αυτόματου Συστήματος Ισόπεδης Διάβασης και της αμαξοστοιχίας. Δηλαδή, ενώ το σύστημα ήταν ενεργοποιημένο, η καθυστέρηση προσέγγισης της αμαξοστοιχίας στην Ισόπεδη Διάβαση είχε υπερβεί τα 3,5 λεπτά, χρόνος που έχει προβλεφθεί κατά την κατασκευή του εν λόγω αυτόματου συστήματος.

H εφεδρική νάρκη που υπάρχει για αυτές τις περιπτώσεις δίπλα ακριβώς στην διάβαση για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιήθηκε και αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι ότι έγινε ό,τι προβλέπει ο κανονισμός, σε αυτές τις περιπτώσεις δηλαδή το τρένο θα πρέπει να περάσει με βήμα πεζού και με συνεχή σφυρίγματα, ελέγχει τον δρόμο κι αν αυτός είναι ελεύθερος σιγά σιγά διέρχεται».

Κάτοικοι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας καταγγέλλουν πως το νέο άκρως επικίνδυνο περιστατικό συνέβη σε διάβαση από όπου διέρχονται πολλοί οδηγοί και μαθητές.

«Βλέπετε εδώ είναι σταυροδρόμι. Εδώ πρέπει να ασχοληθεί κάποιος, θα σκοτωθούν άνθρωποι. Εγώ μένω απέναντι εκεί και έπιασα στα χέρια μου νεκρό παιδί που σκοτώθηκε. Παρακαλώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οι κότες που δεν θέλουν να σηκωθούν από την πολυθρόνα λόγο δειλίας γράφουν συνεxώς 41% και 41% xωρίς να ξέρουν φυσικά πως με την σωστή αναλογία εκλογών ήταν 20% και πως σε αυτά τα 20% ψήφισαν από λάθρο που νομιμοποιηθηκαν εως και τα δέντρα των δασών τα οποία είναι προς εξαφάνιση πια.

  2. Τι ποσοστό δώσατε ρε κουμπάροι στον Κούλη εκεί στην Ημαθία; στον Τσίριζα πόσο; στο ΠΑΣΟΚ πόσο; αφού είχε γίνει ήδη το δυστύχημα στα Τέμπη.
    Καλά να πάθετε και έρχονται και τα χειρότερα, τώρα είναι πολύ αργά πιά.

  3. “Κανονιστική Παρατυπία” και “νάρκη” που δε δούλεψε. Ε, να δούλευε και κάτι κάπου. Νέα Τέμπη θα θρηνήσουμε… συντόμως

  4. Ο γάμος των φούστηδων ήταν ο καημός του Κούλη.Όλα τα άλλα,να γίνουν στάχτη και μπούρμπερη..

    1. Όχι μόνο των φούστηδων αλλά και των λεσβουριών. Κρούω κώδωνα κινδύνου για τα λεσβούρια. Κρύβονται πισω από πολλή βρωμιά.

  5. ΟΣΕ: “Κανονιστική Παρατυπία” το παραλίγον δυστύχημα, με ανθρώπινα θύματα.
    Όλα κατάντησαν παράτυπα στην Μητσοτακική Ελλάδα & στας Ευρώπας της κ. Ursula.
    Τίποτα δεν είναι έγκλημα ή εγκληματική συμπεριφορά, σε σχέση με τους Πολιτικούς, τους Παρατρεχάμενους τους & τους διορισμένους σε Υψηλές θέσεις, στο Δημόσιο αλλά & στον Ιδιωτικό τομέα. Αυτοί δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα.
    Κι αν φταίνε, την γλυτώνουν με μία παραίτηση, αντί να σαπίσουν στην Φυλακή.
    Συγκαλύπτουν 57 δολοφονίες στα Τέμπη & ποιός ξέρει πόσους αγνοούμενους.

  6. και…πως κάνετε έτσι;…. συγκρουσιοφοβικοί!!! εισαστε με τα…τρένα; ή μήπως Αδειλινο-βοϊδομοσχάρα διορισμένη.
    Κόμμα δολοφόνων – μαφια δημοσιο-εγκληματιών δεν θέλατε η δικτατορική μειοψηφία του 20-22%;;;;;;

  7. Η ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ

    1. Ποιός αγαπεί την τηλεδιοίκηση. Το ψωμί των πολιτικών είναι στους έξυπνους μετρητές και το 5g.

Comments are closed.