“ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ” ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ – ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ” – Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τι σκε΄φτηκαν για να μην πάει ο κόσμος στις εκκλησίες – Οργή στους πιστούς που τους δουλεύουν στη μούρη

Κοινοποίηση:
pasx3

Νέο καψόνι των Κουληδων στην Ορθοδοξία…

Ειναι Καθεστως…

Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι.

Επιβάλλουν πρόσθετα μέτρα για τις εκκλησίες που δεν ισχύουν βέβαια σε άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα όλοι οι παρευρισκόμενοι στις εκκλησίες, ιερείς και πιστοί, μέσα και έξω από τους ναούς θα πρέπει να φοράνε διπλή μάσκα.

Την στιγμή μαλιστα που ο Τσιόδρας διαδίδει ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν θα φορούν πλέον μάσκα και με δεδομένο ότι στις εκκλησίες οι πιστοί συνήθως είναι μεγαλύτερης ηλικίας και ανήκουν στις ομάδες που έχουν εμβολιαστεί ήδη.

Δηλαδή η κυβέρνηση στην ουσία εμπαίζει τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Από την μια βάζει τον Τσιοδρα να τους δίνει υποσχέσεις πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορουν χωρίς μάσκες και από την άλλη τους υποχρεώνει να φορούν διπλή μάσκα για να πάνε στην εκκλησία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. μασκα σε εκκλησία ποτε δεν φόρεσα και ούτε πρόκειται.
    Δεν ασχολουμαι με ιερείς που υπηρετούν το ψεύδος, πηγαίνω σε εκκλησίες με ιερείς παντελονάτους που υπηρετούν μόνο το Χριστό.

  2. Στην Ανασταση με διπλη μασκα,αλλα απο δευτερα μετα Το Πασχα,ολα ανοιχτα τα καταστηματα.ποσος εμπαιγμος πια.ποσο μισος Στην Ορθοδοξια.το κανουν εσκεμμενα για να μας χτυπησουν ψυχολογικα.αλλα μην πτοεισθε,2000 χρονια,το ιδιο κανουν,αλλα εφαγαν τα μουτρα τους.

  3. ναι μηπως εχουν βγαλει και νομο //τι; πιστευεις; απαγορεύεται να πιστεύεις

  4. βρε τον Τσιόδρα το δεξιό ψάλτη!!! Πέρυσι τέτοια εποχή είχε πάει να ψάλει σε χαιρετισμούς για να μας δείξει πόσο πιστός είναι. Τότε δεν υπήρχε μεν μάσκα υπήρχε δε κρονονοϊός

  5. με διπλή καπότα θα δουλέψουμε τους μπλε ζαίους

  6. Περισσότερο φοβάμαι τους δεσποτάδες παρά τους αθέους. Ακούστε τι σας λέω. Έλεγε ο αείμνηστος π. Ιωάννης Ρωμανίδης: “Τώρα ο διάβολος κάνει διακοπές, γιατί το έργο του το έχουν αναλάβει οι επίσκοποι“.

  7. Τούς άθεους νά τούς (φοβάστε) είναι ικανή για τά πάντα.

    1. Τους άθεους δεν τους φοβάμαι. Τους ηθικολόγους χριστιανούς φοβάμαι.

  8. Η ουσία της Αναστάσεως δεν είναι η ώρα που θα τελεστεί. Αυτό είναι το κέλυφος. Η ουσία και αυτή οφείλουν να κρατήσουν στην ψυχή τους οι Χριστιανοί είναι ότι ο Χριστός αναστήθηκε. Τον 4ο αιώνα ο Ιερός Χρυσόστομος έλεγε πως όποτε και να το γιορτάσει κανείς το Πάσχα, δεν κολάζεται, δηλαδή δεν αμαρτάνει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο χρόνος είναι κάτι σχετικό και ανθρώπινο δημιούργημα. Μέσα στην εκκλησία δεν υπάρχει χρόνος, ο Χριστός είναι άχρονος και αιώνιος».

  9. κάτι άλλο που θα μπορούσε να προταθεί είναι να πάρει ο κόσμος μια βαθιά αναπνοή πριν εισέλθει στην εκκλησία και να μην αναπνέει έως το πέρας της λειτουργίας.

  10. και για το βράδυ της Αναστάσεως στις 9δεν μεταδίδεται ο ιός ενώ στις 12μεταδιδεται…?????τι διαφορά έχουν οι τρεις ώρες και απαγορευσαν να γίνει κανονικά??

  11. Να βαλουμε αναπνευστηρες θαλασσης με μια μπουκαλα όξυγονο καθενας στην πλατη…ποσο ακομα να σας επιτρεψουμε να μας βασανισετε;;;…

  12. με διπλή δεν κάνουμε τίποτα, τέσσερις τουλάχιστον και δύο στην κωλότσεπη

  13. Οι πιστοι ας βαλουν μονη μασκα. Το φοβερο ειναι οτι ζητανε διπλη μασκα σπο τους πιστους την ωρα που οι περισσοτεροι αλλοδαποι στην ομονοια δεν φορανε καθολου. Και ο ψαλτης τσιοδρας και τα πιονια της μπιλντεμπεργκ ασχολουνται με τη διπλη μασκα στους πιστους και υποκρινονται οτι δεν βλεπουν ολα τα υπολοιπα.

Comments are closed.