ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ! 57χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του για να μην του το πάρει η τράπεζα και αυτοκτόνησε!

Κοινοποίηση:
pyrosvestiki-intime-1

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε χθες μετά από επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Ελευσίνα.
Ο 57χρονος άνδρας σύμφωνα με το lesvosnews.net, φαίνεται να έβαλε ο ίδιος τη φωτιά στο σπίτι, να βγήκε έξω στην αυλή και να έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα γιατί απλά το σπίτι του θα το έπαιρνε η τράπεζα!
Οι τραγωδίες αυτού του τύπου σοκάρουν την κοινωνία που ζει πλέον τις ανεξέλεγκτες τραπεζικές πρακτικές και των funds.
Ο άνδρας με τα αρχικά Π.Ν. εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και έθεσαν άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα παμε και χθες μια τρύπα στο νερό έκανες φίλε. Αυτό θέλουν και τα κοράκια και το όλο το σύστημα να πεθαίνει ή να αυτοκτονεί ο κόσμος. Αφού θες να τελειώνεις τελείωσε και μερικούς απ’αυτούς που σε έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο. Παρτους μαζί σου. Μόνο έτσι θα φοβούνται την επόμενη φορά που θα θέλουν να πάρουν μέτρα αντιλαϊκά μήπως στη γωνία τους περιμένει κάποιος να το κάνει Κούγκι.

Comments are closed.