ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ – ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Κοινοποίηση:
431086002_7643645269031082_2698011714841689102_n-e1709620934558

Ανάμεσα στις διαφόρων ειδών «φοβίες» που έχει εισάγει η «woke» κουλτούρα υπάρχει και μία πολύ πιο πραγματική και υπαρκτή. Είναι η «Εθνοφοβία», με βαθιές ρίζες τις τελευταίες δεκαετίες και η οποία είναι η μόνη που ΔΕΝ διώκεται κι ας προσβάλλει ένα ολόκληρο έθνος.

Άγνωστοι βανδάλισαν τις προτομές των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία, πάνω από τον σταθμό του μετρό «Αγίας Σοφίας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε η σελίδα «Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης» στο Facebook, τα άτομα έβαψαν με σπρέι τις βάσεις στις οποίες βρίσκονται οι προτομές.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης καθάρισε σήμερα το πρωί τις μπογιές από τις προτομές.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα «Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης»:

431086002 7643645269031082 2698011714841689102 n

protomes

protomes

protomes makedonomaxon2 1024x577 1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΦΑΣΗ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

  2. αν πανε στη μλκ πουχου φτιαξει για τον χυσσα στο κερατσινι και γραψουν…”ψευτονεκρος νεοναζι παιδοφιλελε” μπορει και να στειλουν ολη την ΕΛ.ΛΑΣ να σε βρουν!

  3. Ο αδελφος μου καλη του ωρα απο το *91 μου το λεγε *οχι τωρα* που δουλευε στα ΜΑΤ πως τα χερια του και τα ποδια τον ποναγανε απο τα κλωτσομπουνιδια σε δαυτα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ δεν εγιναν ποτε ανθρωποι Υ.Γ.Στηπου πυραυλε 8χλμ μακρια;

  4. Αυτά δεν γίνονται με Τσιπραίους, Βούτση και Φίλη. Αυτά γίνονται με Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες! Μπας και καταλάβουμε όλοι ότι νδ-πασόκ και σύριζακκε είναι το ίδιο και θέλουν λαθρομεταναστες και όχι τους ήρωες που πέσανε για την πατρίδα! Κουβέντα δεν είπε ο Γεωργιάδης για τον Ιρακινό Τζιχαντιστή στην Ερμού όπως κει ο Κασελέκης και ο Ανδρουλάκης και ο Κουτσούμπας!

  5. Η Ελλαδα μας, μας χρειαζεται.Και εμεις τί κανουμε?Πού ειμαστε? Στους καναπεδες και στα σουβλακια? Δηλαδη οι Τουρκοι ειχανε δικιο? Ειμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ?

  6. Αφού είναι Τουρκόσποροι και Αλβανόσποροι,γι’αυτό μισούνε την Ελλάδα

  7. Αρχιαλητάμπουρες είναι η κυβέρνηση και η πουλημένη δικαιοσύνη, από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα, ο καθένας ας πράξει το καλύτερο για την επιβίωσή του.

  8. Δεν πιάσανε ποτέ ένα από αυτά τα καθίκια, να του επιβάλλουν φυλάκιση για εθνική προσβολή, καταστροφή δημόσιας περιουσίας, βανδαλισμό κλπ και να του χρεώσουν στην ΑΑΔΕ (ή στον κηδεμόνα του αν είναι ανήλικος) όλο το κόστος καθαρισμού και αποκατάστασης, τα δικαστικά έξοδα μέχρι και τις σελίδες Α4 του εισαγγελέα και μέχρι και την βενζίνη του περιπολικού της Αστυνομίας που πήγε να επιληφθεί.
    Αν καθίσετε να τα αναλογιστείτε τι πληρώνουμε σαν Δημόσιο, κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο θα σας σηκωθεί η τρίχα.
    Όσον αφορά τον κηδεμόνα, αφού του φορεθεί το σχετικό Φέσι από την ΑΑΔΕ, να του πάρουν και την επιμέλεια ως ανίκανου να συμμαζέψει το τέρας που γέννησε και έθρεψε.

    1. αφού ζούμε σε ένα μπορντέλο ρε φίλε. Τί δε καταλαβαίνεις;

  9. Τα καρντάσια μόνο για κανένα ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και λοιπές ομάδες τους είναι για να φωνάζουν, για αυτά είναι κότες, μέσα στον Θερμαϊκό αν τους βρουν να τους ρίξουν να κάνουν παρέα με τα σ@@@@α .

    1. Α μάλιστα. Δηλαδή εσύ ρε εξυπνάκια θεωρείς ότι είμαστε αδιάφοροι για τέτοια θέματα. Κούνια που σε κούναγε.

  10. Τα λεφτά που δίνουν οι Μητσοτάκηδες, Τσίπριδες κλπ στις ΜΚΟ του Σόρος, πηγαίνουν για την οικονομική στήριξη της τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται Αντίφα, και έβαλαν την υπογραφή τους το παραπάνω βανδαλισμό. Αν κοπούν τα λεφτά στο Σόρος και εκδιωχθεί από τη χώρα ερευνόντας παράλληλα όλους όσους πήραν λεφτά από αυτών ως τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση, θα καθαρίσει η Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες.

    Αλλά είναι μέρος του καθεστώτος στο 5ης γενιάς πόλεμο κατά των Ελλήνων.
    Ένα ψυχολογικό πόλεμο ηττών καθημερινά ώστε να σπάσουν το φρόνημα και ψυχολογία τους. Και το βλέπουμε αυτή τη στιγμή που φτάσαμε να λέμε ότι σε πόλεμο με την Τουρκία δεν θα πάει κανείς να πολεμήσει.
    Γιατί ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. Αυτό έχουν ξεκινήσει ως στόχο από το 1996, ξεκινώντας τον 5ης γενιάς πόλεμο πολυεπίπεδο κατά των Ελλήνων.

    Και πριν κάποιος απαντήσει, μάθετε πρώτα τί είναι Fifth Generation Warfare. Είστε θύματά του ήδη.

  11. ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ !!!!! ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!! ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Κ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ .

  12. δεν υπαρχει ελπιδα.γεμισε ο τοπος τετοιους και αναρχοτετοιους.πολυ σαβουρα .

  13. Όταν λέω πως οι αριστεροί είναι άρρωστοι και διεστραμμένοι, ξέρω τι λέω. Ποσό αφύσικο είναι να μισείς το αίμα σου; Τους προγόνους σου και τους απογόνους σου; Δηλαδή τους γονεις σου, τις ρίζες σου και τους απογόνους σου, δηλαδή τα παιδιά σου;;; Ποσο άρρωστο είναι όλο αυτό. Όσο και να τους πιπιλάνε το μυαλό κάποιοι, οι φυσιολογικοί ανθρωποι θα αντιδράσουν σε μια τέτοια πλύση εγκεφάλου. Οι μόνοι που δεν θα αντιδράσουν είναι οι άρρωστοι και οι ψυχικά ανώμαλοι. Και δυστυχώς εχουμε πολλούς τέτοιους στην Ελλάδα. Δεν είναι ….άποψη….το μίσος. Είναι αρρώστια.

  14. Και να τους πιάνανε τι θα τους κάνανε; Άντε να τους πληρώνανε το ταξί να τους πάει σπίτι τους.

Comments are closed.