ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ – ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ: «ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΩ» – ΜΑΚΡΟΝ, ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ! Ο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
teaser29-2

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ κατά της πατρίδος μας. «ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΩ». Μακρόν – Ευρώπη- ΝΑΤΟ —Ετοιμάζουν χερσαία στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ρωσίας επί Ουκρανικού εδάφους με συμμετοχή ΟΥΚάδων και καταδρομέων από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, παρά τις διαψεύσεις —-105 χρόνια μετά τον καταστροφικό πόλεμο της Κριμαίας , ο ημίτρελος απόγονος του εθνοπροδότη Βενιζέλου, Μητσοτάκης, ετοιμάζει νέα Μικρασιατική καταστροφή και απώλεια εθνικού εδάφους

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η Τουρκία που ειναι στον ΝΑΤΟ δεν στέλνει στρατεύματα,εχει μεγαλη αβαντα τον Πούτιν για διχοτόμηση του Αιγαίου.Ετσι εχει κανονίσει ο Τουρκόσπορος να δωσει το μισο Αιγαίο.Εν ειρήνη οπως ειμαστε τωρα δεν μπορεί να το δώσει ,μόνο με πόλεμο το αχρηστο τομάρι.

  2. Την ψαχνει ασχημα η μουρλοκουλαρα μαζι με τα αλλα δυτικα νεοταξιτικα πιονια προτου παει για…θεραπεια! Ακομα τα χαιβανια της ΝΤΠ δεν εχουν πεισθει! Game over!

  3. Η τουρκία που είναι στο ΝΑΤΟ θα στείλει ειδικές δυνάμεις η θα κάνει την πάπια όπως παλιά ;

  4. Πολυ σωστος για τον εμφυλιο που επρεπε απο καιρο να γινει να καθαρισουμε τον τοπο απο τουρκοσπορα γενιτσαρους. Ο γνησιος Ελληνας ειναι ετοιμος ειμαστε με τα οπλα στα χερια ετοιμοι να ελευθερωσουμε την Ελλαδα απο τους τουρκοσπορους δυναστες ειδικα τους πουσταρες κρητικους. Ελευθερια η θανατος ωρεεεεεε.

  5. Μητσοτακικούς ΟΥΚ και Λοκατζήδες δηλαδή!
    Ουάο!! Θα το ζήσουμε άραγε κι αυτό;
    Εγώ λέω όχι και ο λόγος δεν είναι ότι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να τους στείλει αλλά το ότι δεν θέλει να τους πληρώσει… Και πώς αλλιώς θα δελεάσεις ένα βλάκα στρατιωτικό που πάει για σίγουρο θάνατο και ΌΧΙ για την πατρίδα του αν… Όχι με λέφτα;;
    Εκτός και εάν είναι τόσο βλάκες που τους έχει πείσει ότι πατρίδα τους είναι η ΧΑΖΑΡΟΟΥΚΡΑΝΙΑ!!

    Λομών Μαβέ ρε παιδιά

  6. Κανένας ΟΥΚΑΣ δεν πρεπει να παει στήν Ουκρανια….Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.

    1. Μπράβο !!! σωστά τα λέτε κύριε Βασίλη. Οχι μόνο ο γιός του Μητσοτάκη αλλά και ο ίδιος και οι γιοί τους , και όλοι τους που κρατάνε θέση στην Βουλή των Χαζάρων που μας πίνουν το αίμα..και μας έχουν υπο διωγμό.

  7. Την προηγούμενη φορά, το 1919, που ο ελληνικός στρατός πολέμησε στην Ουκρανία όχι μόνον ηττήθηκε αλλά λίγα χρόνια μετά φάνηκαν οι συνέπειες όταν με σοβιετικά όπλα και βοήθεια ο Κεμάλ γενοκτόνησε τους έλληνες του Πόντου και της Μ.Ασίας. Ποτέ ξανά, ο πόλεμος αυτός δεν μας αφορά, όσοι στρατιωτικοί έχετε “τσίπα” πάνω σας ξανασκεφτείτε, καταστρέφετε η πατρίδα μας και σίγουρα κάποιοι από εσάς ή οι σύντροφοί σας θα γυρίσουν σε “σάκους” για χάρη των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της νεοταξίτικης ατζέντας.
    Είναι προτιμότερη η ανεργία, άλλωστε χούντα είναι θα περάσει.

  8. Στο εξωτερικό δεν είναι πρόβατα όπως τους Έλληνες που θεωρούν ότι τα ΟΥΚ είναι κάτι σημαντικό.Στο εξωτερικό υπάρxουν Commandos που γαλουxήθηκαν μέσα σε πραγματικούς πολέμους και έτσι όποιος πάει εκεί από την Ελλάδα είναι τελειωμένος xωρίς επιστροφή.Σε μέγιστο τρεις ημέρες ο Putin θα τους στείλει για Τσάι.Εφόσον όμως είναι προσκυνημένοι και ακολουθούν τις εντολές του προδότη τα θέλει ο κωλος τους να φάνε πούτσα.

  9. Αν γινει αυτο παμε για Εμφυλιο κ μετα την Νικη μας θα τους στειλουμε ολους πρωτη γραμμη στην Χαζαρια ξεβρακωτους .

    1. ΠΑΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΙ….. Και εμείς πήραμε απο την πλέον σαδιστική οικογένεια … που το κύριο μελημά της ειναι η καταστροφή των Ελλήνων και της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΈΝΟ.

      ΚΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, Γιαυτό μας περιμένει στην γωνία……….δεν ξεχνώ την Μ.ΑΣΙΑ ….
      -και γιατι να μην σκεφτώ ότι όλα ειναι συμφωνημένα?

Comments are closed.