ΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ… Η Σπάρτη εάλω!

Κοινοποίηση:
4ok

Περισσεύει η οργή και η αγανάκτηση από την εγκατάσταση λ@θρομεταναστών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κι εδώ μιλάμε για την Σπάρτη!

“Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΑΛΩ…

ΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ

Μπορεί να αισθάνεσαι ασφαλής μέσα στην τρύπα σου, σαν ποντίκι, ροκανίζοντας το τυρί της βουλευτικής σου αποζημίωσης, ενώ η πατρίδα σου δέχεται εισβολή.

Μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρος πως σε λίγο καιρό, όλα θα έχουν ξεχαστεί.

Μπορεί να νοιώθεις πως όλα αυτά είναι μακριά από την πολυτελή σου βίλα και ότι η εισβολή αφορά μόνο τους “χρήσιμους ηλίθιους”, όπως τους θεωρείς, ψηφοφόρους σου.

Μπορεί να νομίζεις πως όλοι οι Έλληνες έχουν υποστεί λοβοτομή και παρακολουθούν παθητικά την καταστροφή και το ξεπούλημα της πατρίδας τους.

Να είσαι όμως σίγουρος πως η συνέχεια δεν θα σου αρέσει καθόλου. Η Ελλάδα είναι γεμάτη με χρυσές σελίδες αλλά έχει και ένα χώρο που σου ανήκει δικαιωματικά. Τον έχεις κερδίσει επάξια. Και αυτός ο χώρος είναι η χωματερή της Ελληνικής ιστορίας.

Είσαι άθλιος, σιχαμερός και εθελόδουλος οσφυοκάμπτης που πιστεύεις πως επειδή, με εξαπάτηση του απελπισμένου λαού, εξασφάλισες μια θέση στον ναό της «Δημοκρατίας», στο κοινοβούλιο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κανέναν.
Κάνεις μέγα λάθος. Η νέμεσις είναι κοντά και τότε ίσως να μπορείς να τρέξεις αλλά δεν θα μπορείς να κρυφτείς.

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΙΣΟΝ ΜΗΔΕΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΥΩ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ YOU TUBE KΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΠΟΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Τούς βουλευτές Λακωνίας τής ΝΔ Δαβάκη καί Κρητικό πρέπει νά τούς πασαλοίψουν οι Σπαρτιά-
    τες μέ πίσσα νά τούς πουπουλιάσουν καλά καί νά τούς κρεμάσουν στό λαιμό από ένα μεγάλο
    τροκάνι.καί νά τούς γυρνούν στούς δρόμους τής Σπάρτης σάν τούς μασκαράδες τίς Αποκριές.
    Μετά μιά βόλτα στό ξενοδοχείο Sparta Inn γιά νά χαιρετούν οί φίλοι τους οί λαθοπίθηκοι.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.