ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ο Δωδώνης: «Άργησε να επιβληθεί η υποχρεωτικότητα – Πιστεύουν οι άνθρωποι παρλαπίπες όπως τα τσιπάκια» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
9f86907d-70a8-492f-a701-973e99cd6cb4

Υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά της COVID-19 τάχθηκε με…πάθος ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

«Είχα πει από την αρχή ότι θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικό για εκείνους που πληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο ή από τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. Θα είχε λήξει το θέμα», ανέφερε, σημειώνοντας πως είναι λογικό ότι καμία Κυβέρνηση δεν θα ήθελε να χρεωθεί ένα δυσμενές μέτρο.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε μυαλό. Παρασύρεται ο κόσμος από “παρλαπίπες”, αν επιτρέπεται η έκφραση. Πιστεύουν οι άνθρωποι στα τσιπάκια και σε διάφορα άλλα που λένε».

Χαρακτήρισε αδιανόητες τις αντιδράσεις, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει μικρόμυαλους τους ιερείς που εκφράζουν αντιρρήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ρε κηφήνα Χρυσόστομε.. ή καλύτερα βρομόστομε! δωσε και τίποτα σε κανενα φτωχο έχεις σκάσει απο το πάχος βλέπω.. η “νηστεία” που ακολουθείς κανει θαύματα!

  2. Πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο γιατί δουλεύουν – άρα παράγουν – και έχουν οικογένειες και παιδιά……Πράγματα που δεν έκανες ποτέ στην ζωή σου…..Εσύ που σε ταΐζουμε εμείς οι φορολογούμενοι τι παράγεις ?????? Ούτε παιδί μεγάλωσες, ούτε λογαριασμούς πλήρωσες, ούτε σηκώθηκες στις 4 το πρωί να πας να μαζεύεις ελιές με -8 παγωνιά, ούτε μπήκες στο καΐκι να βγεις για ψάρεμα με 7 μποφόρ, ούτε με τα καράβια έφυγες, ούτε εργάτης στη Γερμανία πήγες να δουλεύεις φάμπρικα 15 ώρες…..Σταμάτα πια, κούρασες……….

  3. Αυτός από παλιά ήταν εκτός της Ορθοδοξίας με τις θέσεις του. Νομίζω τασσόταν υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων, κόντρα σε αυτό που πρεσβεύει η Εκκλησία. Η στάση του δεν εκπλήσσει.

  4. Αυτος βριζει την Αποκάλυψη, την αποκαλει παρλαπιπα. Ειναι παπάς αυτός ε; Ανθρωπος του Θεου ε;

  5. Αυτό το μαμούθ τηρεί της εκκλησιαστικές νηστείες ευλαβικά για αυτό κοντεύουν να σκιστούν τα ράσα απο το λίπος; Την άποψη των υποκριτών και των απατεώνων την έχουμε χεσμένη.

  6. Στην οθόνη γράφει “Σεβασμιώτατος”
    “Παναχρειότατος” πρέπει να γράφει!!!!!

  7. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ

Comments are closed.