ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ! Νέο κρούσμα «αλβανικού αετού» στις ΕΔ: Στρατιώτης που υπηρετεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον επιδεικνύει με «καμάρι» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
47211668_10156368717823371_6123541680877469696_n_1_0

Νέα πρόκληση «επίδειξης αλβανικού αετού» στις ελληνικές ΕΔ φέρεται να δείχνει φωτογραφία στρατιώτη του Ελληνικού στρατού στην οποία τον σχηματίζει με τα χέρια.

Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook.

Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί, ο εικονιζόμενος υπηρετεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα και έστειλε την εικόνα στα Αλβανικά Media, λόγω της εθνικής εορτής για την απελευθέρωση της Αλβανίας.

Αυτό σημαίνει ότι στις μονάδες πρώτης γραμμής υπηρετεί στρατιώτης ο οποίος δεν έχει ελληνικό εθνικό φρόνημα.

Η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι γνωστή στην Αλβανία και ως “Ήμερα της Σημαίας” και γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από όλους τους Αλβανούς ανά την υφήλιο.

Η εικόνα είναι καθαρή


Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook. Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί, ο εικονιζόμενος υπηρετεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και έστειλε την εικόνα στα Αλβανικά Media, λόγω της εθνικής εορτής για την απελευθέρωση της Αλβανίας.

Η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι γνωστή στην Αλβανία και ως “Ήμερα της Σημαίας” και γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από όλους τους Αλβανούς ανά την υφήλιο.

Η εικόνα είναι καθαρή και δεν φαίνεται να υπάρχει photoshop. Πρόκειται για μία ενέργεια, που έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες προκλήσεις των Αλβανών μετά την δολοφονία Κατσίφα.

Ελπίζουμε να γίνει άμεσα έρευνα και να διελευκανθεί η υπόθεση άμεσα. Δεν πρέπει να επιτρέπονται τέτοιες ενέργειες εντός του ΕΣ.

ΠΗΓΗ: kranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ ΒΛΕΠΩ…ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΛΠΝ…EXECUTE EM!

  2. Εγώ δεν βλέπω κάτι κακό εκ μέρους του. Αισθάνεται και είναι Αλβανός και καλά κάνει που είναι πατριώτης. Εμείς είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης που νομίζαμε πως όλα τα ζώα που μπούκαραν στη χώρα μας και ειδικά όσοι γειτνιάζουν με την χώρα μας και είναι προαιώνιοι εχθροί μας και αδέλφια προαιώνιων εχθρών μας, θα μπορούσαν να ενσωματωθούν ποτέ… Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Και να πάτε να ψηφίσετε πάλι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ Ποτάμια, λίμνες και λεβέντηδες και θα σας τον φορέσουν οι λαθραίοι όπως σας αξίζει μαλάκες νεοέλληνες ε μαλάκες….

  3. Λυπάμαι τους πολύ λιγους Αλβανούς που δεν έχουν δώσει δικαιώματα και θα καούν μαζί με τα ξερά.
    Από την άλλη βέβαια πόσους Έλληνες έχουμε νεκρούς από Αλβανικά χέρια;;;;;;
    Όταν ο Άγιος Παΐσιος έλεγε να φοβάστε τους Αλβανούς και όχι τους Τούρκους τον κορόιδευαν.
    Οι Μογγόλοι κατσαπλιάδες Αλβανότουρκοι θα έχουν το ίδιο τέλος με τα αδέρφια τους που εισέβαλαν σε αυτό τον ιερό τόπο, τους ισλαμοπίθηκους.

  4. Και αλλα χειροτερα θα δουμε οσο δεν αντιδρουμε!

  5. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα των Εθνοπροδοτων, που μειραζουν σε ολα τα απροσκλειτα στη χωρα σκουπιδια ιθαγενειες και να τους παιρνουν στον στρατο, χωρις καμμια Ελληνικη συνηδηση και αν μεθαυριο ο μη γενοιτο συμβει καποια συραξη με καποιους κακους γειτονες, να μας πυροβολουν πισοπλατα!!!! Οσο για το παλιοπουλι τους, φιρι- φιρι το πανε να το ξεπουπουλιασουμε, αν τραβηξουν το σχοινι και να το κανουμε μαδημενο κοτοπουλο!!!!!!

  6. ΔΥΣΤΗΧΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΒΛΟΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ ΤΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥς ΤΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΟΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ….. ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕς ΠΡΟς ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ……………………………………………………………….?????

  7. ΜΕ ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙΜΟ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ….ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ……

  8. απ’οσο θυμαμαι g3a3 με πτυσσομενο κοντακι επαιρναν οι βαθμοφοροι.

  9. Γαμήστε το τηγάνι στα τέσσερα και αποτάξτε το!

  10. ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΤΟΙ.

  11. ΜΗΠΩΣ ……. ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ???

  12. Είναι ξεκάθαρα καλοσχηματισμενη η σημαια της μεγάλης Αλβανίας. Διακρίνονται και μερικοί τσαμηδες στο βάθος…. Σα δε ντρεπεστε υποκριτές ψευτοπατριωτες του καναπέ. Λαδι στο μίσος ριχνετε και οι μεν και οι δε και μονο να βρίζετε ξέρετε. Απο εβδομάδα έχει κοινωνικό μερισμα και αξιοπρέπεια. Ξεφτίλες όλοι.

  13. αυτοι τι δουλεια εχουν στον στρατο μας ??? αν συμβει οτι διποτε αυτοι θα μας κτηπουνμαζιμε τους εχθρους !!ΣΤΡΑΤΟΔΗΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Να σου κοπουν τα χερια μακακα. Η αν προτιμάς να βάλεις εκει που ξέρεις.

  15. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΕΞΩ ΤΩΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣ ΦΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ….

  16. ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ.ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  17. Και εμεις ειμαστε ησυχοι οτι μας φυλαει ο στρατος.Ποιος στρατος ρε μπασταρδοι ετσι που τον καταντησατε????

  18. Εσείς 100 χρόνια κράτος εμείς 190 χρόνια ταχυδρομείο …..

  19. ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  20. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ , ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ .ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ .

  21. EIΝΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ Ή ΔΙΠΛΗ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ???

  22. Βλεπω και αυτοματο ποτισμα στα συνορα εχουν 😛 😛

Comments are closed.