ΑΙΣΧΟΣ! “Πρόσφυγας” τον έβγαλε έξω… και αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη Ελληνίδα!

Κοινοποίηση:
metanastes-5-1024x683

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας” αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ , στην οδό Γεωργικής Σχολής, χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην ανήλικη η οποία αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτίριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο. Την Τετάρτη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα πάντα φιλόξενα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σε λίγο καιρό που θα τους κόψουν το τσάμπα χρήμα και θα ξεγλυκαθουν….ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩπΟΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΗΔΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ dna γοριλοηδων και σύσταση…. αναμένεται….

  2. Έχουν αρχίσει να αλωνίζουν και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη τώρα….. αλίμονο μας..

  3. Θα δουμε προσεχως και αλλα τετοια και ισως χειροτερα.

  4. Όχι φίλε..Η κοπέλα είναι ανήλικη του τραβάει μια κλωτσιά με όλη της την δύναμη.. τα φτύνει από το στόμα του και μετά ας πάει αυτός να κάνει καταγγελία αν έχει τα @@!

  5. Όπως τον έπιασαν εκεί με συνοπτικές διαδικασίες κόψιμο πουλί και μετά τηλέφωνο στην αστυνομία να πουν ότι είχε εμπλακεί σε φασαρία με ομοεθνείς του…. όλα εγώ πχια θα σας τα λέω;
    Και βάλτου και την τσουτσου του στο στόμα του!!!

Comments are closed.