“ΑΙΣΧΟΣ! Μια δικτατορική απόφαση! Κατάχρηση εξουσίας από ΑΛΑΖΟΝΕΣ ανθρώπους!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ανδριωτης1

28η Οκτωβρίου 2022

Η Πατριωτική Ένωση Λάρισας καταδικάζει απερίφραστα την αυθαίρετη απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γάτσα Νικολάου, που αφορούσε την αποτροπή του συλλόγου μας από την κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των ηρώων Ελλήνων του Β’ΠΠ.

Να σημειωθεί δε, ότι επικοινωνήσαμε δύο φορές με το γραφείο του Δημάρχου και ενώ είχαμε κανονίσει τα πάντα, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δύο ημερών πριν της Εθνικής μας επετείου, μας απέκοψε από τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Ελλήνων ηρώων στην Ελασσόνα.

Α3

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε το γραφείο του Δημάρχου ήταν η εξής: — κ. Ανδριώτη με συγχωρείτε αλλά με εντολή Δημάρχου δεν μπορούν να καταθέσουν στεφάνι σύλλογοι εκτός Ελασσόνας.
(Δεν υπάρχει τέτοιο νομοθετικό πλαίσιο ή έστω κάποιο πρωτόκολλο που να απαγορεύει συλλόγους εκτός Ελασσόνας να συμμετάσχουν σε δημόσιες εκδηλώσεις).

ανδριωτης

Πρόκειται λοιπόν για ένα αίσχος, μία δικτατορική απόφαση, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως γίνεται κατάχρηση εξουσίας από αλαζόνες ανθρώπους και θα πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να τιμωρούνται τουλάχιστον στην κάλπη.
Αυτό το δυσάρεστο σε όλους μας συμβάν θα το αναδείξουμε και θα ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται και στα εβδομηνταδύο χωριά της περιφέρειας Ελασσόνας, διότι αυτές οι συμπεριφορές την επομένη, σίγουρα έχουν αντίκτυπο και στον απλό πολίτη! Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αποκόπτει τους πολίτες από την τίμηση των προγόνων του.

ανδριωτης1

Εν τέλει, η Πατριωτική Ένωση Λάρισας κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των Ελλήνων ηρώων στη Μάνδρα Λάρισας, έπειτα από πρόσκληση του αξιότιμου Προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Καδόγλου Σπύρου, τον οποίο φυσικά τιμήσαμε δεόντως.

Χρόνια πολλά στο Έθνος των Ελλήνων!
Πατριωτική Ένωση Λάρισας
Ανδριώτης Σπυρίδων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Γατσας όνομα κ πράγμα. Κατά λάθος δήμαρχος…..

  2. Οι γύφτοι τιμούν τους νεκρούς τους. Απίστευτό εκτός από ελάχιστους που τους πήραν με το βούρδουλα ποιούς νεκρούς τους τιμούν οι γύφτοι και τι πατριώτες είναι; στην πατρίδα μας;όχι φίλε τράβα ινδία και παίξ’το πατριώτης όχι εδώ. δε μοιραζόμαστε την πατρίδα

    1. Συγνώμη σε όλους, ο xirino fu, έχει δίκιο γύφτοι είναι. Ποτέ πήγαν φαντάροι πότε πολέμησαν. Σωστός ο δήμαρχος Ελασσονας. Το 1954 πήραν ταυτότητες και πολιτογραφηθηκαν Έλληνες επί «εθνάρχη» Καραμανλή.

      1. χα χα αργησατε αλλα το καταλαβατε οτι οι κασιδιαραιοι ειναι γιουφτοι

  3. αν ήταν πακιστανοί θα έστρωναν κόκκινο χαλί.

  4. Βρε καραγκιόζη δήμαρχε τι είναι ο ανδριάντας των ηρώων που πέσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας!!! ιδιοκτησία σου ; Αντε μακακα κοπρε! Όλοι η Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να καταθέτουν ένα στεφάνι η ένα λουλούδι προς τιμή των ΗΡΏΩΝ που πολέμησαν για την ελευθερία μας,ενώ όλοι εσείς τα κοπρόσκυλα μας κάνατε πάλι σκλάβους; Μακακα ε μακακα.

  5. Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα καλά σας έκαναν ουστ χουντοσπερματα.

  6. Εξουσια! Αμπρτ μυζηθρα αλλαξε υπηκοοτητα καραγκιοζη!

  7. Επειδή υποστηρίζουν τον Κασιδιαρη. Δήμαρχος Ελλασονας ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

  8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,
    ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ;,
    ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (κατα τη γνώμη σου) ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ;
    ΠΑΤΡΙΔΟΦΟΒΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΩΧΕ, ΝΙΚΟΛΑ,
    ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ….ΒΛΑΠΤΕΙ

Comments are closed.