ΑΙΣΧΟΣ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ – ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ, ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΙΣΟ ΕΝΣΗΜΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ…

Κοινοποίηση:
385534387_820151149861250_1296985163335024337_n

Αυτός ο δολοφόνος ειδικού σκοπού – της δεξιάς , μετά από το ξύλο, βάλθηκε να τελειώσει την ελληνική κοινωνία με κάθε τρόπο βάζοντας εκατομμύρια στην τσέπη του βέβαια …

Χωρίς να έχει κολλήσει μισό ένσημο!

Σήμερα βγήκε και ούρλιαζε!

«Προχωρούμε μπροστά μαζί με την πλειοψηφία των πολιτών και ακολουθώντας τις επιταγές της συνείδησης μας», ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή στη συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με τίτλο: «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέβηκε στο βήμα, λίγη ώρα μετά την υποβολή ένστασης αντισυνταγματικότητας που είχε υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ επί της εισαγωγής του τεκμαρτού εισοδήματος με βάση τον κατώτατο μισθό, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, η οποία απορρίφθηκε.

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία της ΑΑΔΕ που αποκαλύπτουν ότι το 71% του συνόλου των ελευθέρων επαγγελματιών, δηλώνει εισόδημα κάτω από τον μισθωτό που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό. «Το πιστεύετε; Το πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες;», είπε ο υπουργός Οικονομικών και επισήμανε ότι 430.000 ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν εισόδημα αποκλειστικά από το ελεύθερο επάγγελμα και έχουν φορολογική επιβάρυνση, μαζί με το τέλος επιτηδεύματος που είναι 650 ευρώ, 867 ευρώ. Ο μέσος συνταξιούχος πληρώνει 938 ευρώ και ο μέσος εργαζόμενος 1161 ευρώ. «Αυτήν την κοινωνική δικαιοσύνη υπερασπίζεστε; Θεωρείτε ότι το σύνταγμα θεσπίστηκε για να καθαγιάσει τη φοροδιαφυγή;», είπε ο κ. Χατζηδάκης και σημείωσε ότι μεταξύ των ελευθέρων επαγγελματιών, μόλις το 4% πληρώνει το 51% της συνολικής φορολογίας όλου του κλάδου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αχ ρε π….στη! μισό εκατοστό πιο πέρα θα είχε χάσει ένα μάτι! Τουλάχιστον αυτό! Να νιώσουμε και εμείς ότι υπάρχει ΝΕΜΕΣΗ. Πάντως αυτός που το πέταξε έχει ικανότητα στο στόχο απίθανη

  2. ΜΑΣ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

  3. Μαλλον της αρεσουνε τα “μπουκετα” της μπασταρδης ΝΔουλας!

  4. Ποιες ‘επιταγές της συνείδησης’ σου ρε Χατζηδάκη. ?? Μάλλον για τις επιταγές του ΔΝΤ και της διεθνούς τοκογλυφίας που εχεις στην τσέπη σου…..να μιλάς….

  5. Για την οικονομία και την φοροδιαφυγή φταίνε οι περιπτεράδες, τι γέλιο έχει αυτή η χώρα, Ο Σεφερλής τελικά έχει ξεπεραστει στο γέλιο.

  6. Δεν τους ενδιαφέρει να μαζέψουν φόρους απο τη συγκεκριμένη τροποποίηση με πλαφόν φορολογίας. Είναι στόχος να κλείσουν οι μικροί. Επίσης δεν είναι μόνο ο γελοίος αυτός αχυράνθρωπος υπεύθυνος – εντολοδόχος είναι και απλά θέλει όπως πάντα να κάνει καλά αυτό που τον έβαλε το αφεντικό του να κάνει. Ούτε οικονομικά έχει σπουδάσει, ούτε έχει εργαστεί σε ελεύθερη οικονομία/αγορά, ούτε νομικά έχει εξασκήσει. Τον διορίζει το αφεντικό του σε Υπουργεία, με συγκεκριμένη ατζέντα να εκτελέσει. Το αφεντικό του φταίει.

  7. Ο γαμημενος αυτός που μιλάει για φοροδιαφυγή πόσο πληρώνει στην εφορία;

  8. εμ τοτε που τον σαουλιαζαν τους σταματησατε

  9. Να ζητήσω μια ΣΥΓΝΩΜΗ εκ βάθους καρδιάς από όλο τον Ελληνικό λαό.
    Ήταν εκείνο το μεσημέρι που έφαγε το ξύλο της αρκούδας η ανεππαγελτη αδελφή και μέσα στα πέντε-έξι άτομα που τον γλυτώσαμε από τα χειρότερα ήμουν και εγώ.
    Ζητάω ειλικρινά ΣΥΓΝΩΜΗ….

  10. Όπου τον βρείτε τον ανεπάγγελτο καράφλα ρίξτε του @@@τσο και @@λο!!!!

  11. Το είχα γράψει πρίν δύο μήνες περίπου να καθίσει φρόνιμα διότι θα έχουμε και δεύτερο ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ περίμενε και σούρχεται μαλακοτρίφτη.

  12. Γιατι δεν κατονομαζουν τους γιατρους και στοχοποιουν εμμεσως ολους τους αλλους μονο?

Comments are closed.