Έλεος! Απόψεις πολίτη ενός χωριού, που πρόκειται να “φιλοξενήσει” λ@θρομετανάστες σε ξενοδοχείο!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
lahtro

Μάλλον πρέπει να είναι και η μοναδική τέτοια άποψη στο χωριό.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:

74401337_10215135558204158_6059911431149584384_o

Αφού τους γουστάρει τόσο πολύ, ας τους πάρει σπίτι του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Και απεναντι απα αυτο το τσουρμο φατσα καρτα τα γραφεια του ΚΚΕ, τι περιμενει κανεις να ακουσει απο το στομα των απατριδων Μπολσεβικων αυτοι οι μισελληνες αυτοι οι σφαχτες των Ελληνων δεν ελεγαν το 1945 οτι πρεπει να “Πολεμισωμεν για την Ανεξαρτησιαν της Μακεδονιας”???? αλλωστε και για του λογου το αληθες η παραδοση της Μακεδονιας μας με την συμφωνια των Πρεσπων που εγινε απο Μπολσεβικους και πρωην πρωτοπαληκαρα της νεολαιας της ΚΝΕ αυτο ειναι και το ποιον αυτων των …..ανθρωπων,αλλα τα “ανδραγαθηματα” τους δεν τελειωνουν,αν μπορουσαν τα μιλησουν καλυτερα τα θυματα στην πηγαδα του Μελιγαλα ταχα μου σφαζανε τους ταγματασφαλιτες αλλα ολοι τους ηταν αμαχος πληθυσμος , και γυναικοπαιδα ,αυτοι ηταν και ειναι τα κομμουνια με αρχηγο τους τοτε το καμαρι τους Βελουχιωτη.!!!!!!!!

  2. Η δύναμή τους είναι τα λεφτά που θα παίρνει ο ίδιος…
    Η πολυχρωμια που λέει είναι τα πολύχρωμα ευρώ που θα γεμίσει τις τσέπες του…
    Θα καταρρίψουν τον φασισμό λέει κ χαίρεται ο κύριος γιατί θα τα παίρνει πιο άνετα τα ευρωπουλακις..
    Θα απόδομήσουν την κοινωνία γιατί θα αποδομησουν την τσέπη του εννοεί..
    Οι αλληλέγγυοι λέει θα χρειαστούν κ αλλού… Ε ναι στην περίπτωση του εννοείται θα χρειαστούν.. Του δίνουν τόση δουλειά.. Εργολαβία ολόκληρη με τους ανθρώπους αυτούς…
    Είδατε ότι έχει δικιο σ όσα λέει;;;
    Μιλάει με τη τσέπη κ κατά τ άλλα θέλει να λέγεται κ ανθρωπιστής!!!!
    Αυτός ο ανθρωπιστής λοιπόν θέλει να γεμίσει πρόσφυγες η τσέπη του.. Εεε ευρώ ήθελα να πω….

  3. Εντάξει μωρε, προπαγάνδα ειναι. Πληρωμένες πορν@ς ολοι τους. Εχουν ηδη ξεπουλήσει την ψυχη τους στον εξω απο δω, για λιγα ψίχουλα. Ποιο θα ειναι το κέρδος τους;;; Μια καλη θεση, πως λέμε πρωτο τραπεζι πίστα, στην κόλαση οπου τους Ευχομαι να πανε και να …καλοπεράσουν…. Ποιος τους ακούει και ποιος τους πιςτευει πια!! Οςο και να σκουζουν, ο κοςμος τους πηρε είδηση. Βρώμικες και σκοτεινές ψυχές.

  4. Γιατί έπεσαν πλέον οι μάσκες πεταμένε ανώμαλε!

  5. Στα όπλ@ ρεεε να τους γ@μησουμε όλους τους μπ@σταρδους.

  6. Ο άνθρωπος δεν βγηκε εξω απο το χωριό του.! Ειναι ολοφάνερο…!

  7. Όλοι με τα όπλα για να ξεπαστρεψουμε κάτι τέτοιους βρωμιάρηδες και σιχαμενους κι όσους τους υποστηρίζουν..

  8. ανετα θα τους πλακωνα στο ξυλο να μαθουνε τα γαιδουρια ανθελλινες….ολλοι τα ιδια ειναι δε λεω περι κοματισμου τον ειδαμε και το μιτσοτακη χειροτερα απο τον τσιπρα…..

  9. Τον πατο σου να δεις πως θα τον αλλαξουν αναρχοκουμμουνιστοληστοσυμμοριτοεαμοβουλγαρε……..

  10. Τι να απαντήσει κανείς σ’ αυτό το απόβρασμα που μολύνει το τιμημένο όνομα του Έλληνα… Είναι Έλληνας αυτός; Θα σας αναφέρω ένα γεγονός που εμένα ως αυτόπτη και αυτήκοο μάρτυρα με ανατρίχιασε, άσχετο βέβαια μ΄αυτό το βδελυρό ερπετοειδές. Παραβρέθηκα σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, κεντρικότατο, όπου υπήρχαν στα εξωτερικά ιατρεία πολύ ηλικιωμένοι, αξιολύπητοι κάποιοι από αυτούς ασυνόδευτοι. Όπως πληροφορήθηκα περίμεναν από το προηγούμενο βράδυ τη σειρά τους, και καταφθάνει ένα από τα γνωστά αποβράσματα μέλος κάποιας αμφιβόλου υπόστασης ΜΚΟ με το ενδεικτικό σήμα και ΔΙΑΤΑΖΕΙ την προϊσταμένη του τμήματος να προηγηθεί όλων των παρισταμένων ένας μετανάστης, κοινωνικό βδέλυγμα, ως επείγουσα περίπτωση, νέος και μια χαρά καλοζωισμένος σε εμφάνιση υγιέστατου… ζήτησα πληροφορίες και με διαβεβαίωσαν ότι αυτό είναι καθημερινή πρακτική…Αποτέλεσμα; τα ασυνόδευτα γεροντάκια, ανυπεράσπιστα σε ένα ανύπαρκτο, αδίστακτο κράτος να κινδυνεύουν να πεθάνουν στο διάδρομο χωρίς να τους δει γιατρός, χωρίς κανείς να τους περιθάλψει, γιατί; γιατί προηγούνται τα αποβράσματα της Ασίας, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και ων ουκ έστι αριθμός… και ρωτώ “θα τους ανεχόμαστε για πολύ ακόμη στο σβέρκο μας τους εντολοδόχους του Σόρος που παριστάνουν τους κοινοβουλευτικούς; γιατί, σε τι εξυπηρετείται ο Έλληνας από την παρουσία τους; απλά παραγκωνίζεται είναι ο παρείσακτος στην πατρίδα του… συγχαρητήρια Κίσσιγκερ, νίκησες η Ελλάδα ψυχορραγεί….
    Στέφανε σε παρακαλώ ασχολήσου, ψάξε την περίπτωση….

  11. Βρωμιαρης κολοσυριζαιος και με την βουλα ο παλιο@@στας.

  12. Αντε ξεκουμπισου ρε και πηγαινε στο Πακισταν να τους απολαυσεις και παραταμας με τις μ@λακιες που γραφεις ανεγκεφαλε!!!!!!!!

  13. εγω το βλεπω σαν να ειναι τεστ που εχει δωσει η δασκαλα στα παιδια και πρεπει να γραψουν αυτα που πρεπει. δεν ειναι δυνατον να τα γραφει καποιος και να τα πιστευει

  14. Καλησπέρα Στέφανε,

    Αυτός ο Πολίτης Πρέπει να Είναι ή Υπάλληλος σε Μία από τις ΜΚΟ που Κάνουν Αυτή τη Δουλειά με τη Διακίνηση των Λαθρο-Μεταναστών με Προορισμό την Ευρώπη, ή Είναι Κάποιο Στέλεχος ή Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το 3ο Σημείο Είναι Εντελώς Αστείο. Δηλαδή, αν Γεμίσει Λαθρο-Μετανάστες η Ελλάδα και η Ευρώπη Γενικότερα, θα Περιορισθεί ή Εξαλειφθεί ο Φασισμός και οι Πολιτικές Λιτότητας θα Σταματήσουν; Όχι Τέτοιες Χοντράδες ρε Παλληκάρια από το ΣΥΡΙΖΑ !!!

    Το 5ο Σημείο Είναι Ξεκάθαρο, Ότι Είναι ο Λόγος Ύπαρξης των ΜΚΟ.
    Για το 6ο Σημείο τι να Λέμε, Δηλαδή η Ευρώπη Έχει Χάσει την Ελπίδα της και Περιμένει να την Ξαναβρεί από τους Λαθρο-Μετανάστες ή τους Πρόσφυγες Επειδή και Εκείνοι Θέλουν να Παλέψουν για τη Ζωή; Και Ποιός του Είπε Αυτού του Πολίτη, Ότι η Ευρώπη Έχει Χάσει την Ελπίδα της, Καμία Ελπίδα ΔΕΝ Έχει Χαθεί. Η Ευρώπη Τώρα ΔΕΝ Είναι σε Κρίση, η Ελλάδα Όμως Θεωρητικά Μπορεί να ΜΗΝ Είναι σε Κρίση, και να μην Έχει Μνημόνια και ΤΡΟΙΚΑ Πάνω από το Κεφάλι της, Όμως τα 3 Μνημόνια Έχουν Αφήσει το Αποτύπωμά τους, Υπάρχουν Μνημονιακές Δεσμεύσεις που ΜΟΝΟ με ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ με τις Βρυξέλλες Μπορούν να Καταργηθούν ή να Αλλάξουν. Αν οι Βρυξέλλες Διαπιστώσουν Ότι η Ελλάδα Κινείται στη ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ με Σκοπό την Πλήρη Εξυγείανση της Οικονομίας και την Οριστική Έξοδο από την Κρίση, ΤΟΤΕ Είναι Απολύτως Βέβαιο Ότι Πολλές Μνημονιακές Δεσμεύσεις θα Αναθεωρηθούν.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  15. Πού την είδε την κοινωνία της αφθονίας?!! Αυτή η κοινωνία είναι η ομάδα των πλουσίων και των λαμόγιων και όχι των βιοπαλαιστών του λαού, επομένως ποιά κοινωνία της αφθονίας αποδομούν? απεναντίας προσθέτουν τεράστια προβλήματα με την εξεύρεση (φτηνής) εργασίας εις βάρος των ανέργων Ελλήνων μέσα σε μια φθίνουσα κοινωνία της διαρκούς κρίσης!!Η Ελλάδα σαν μικρή και φτωχή(για τους πολλούς εννοείται) χώρα δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στον τεράστιο αριθμό των λαθραίων μεταναστών(και όχι βέβαια προσφύγων). Η πολύχρωμη παρουσία, όπως αναφέρει, παρότι εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να υποτιμήσουμε τη φυλή και το χρώμα των άλλων λαών, με τέτοιες συνθήκες και περιστάσεις ούτε αλλάζει ούτε φωτίζει τον κόσμο, στο κάτω κάτω δεν μιλάμε για γιορτές και φεστιβάλ κάποιων, αλλά για μια σκληρή πραγματικότητα!! Η παρουσία όλων αυτών των παράτυπων μεταναστών στις χώρες της Ευρώπης αφενός είναι υποκινούμενη και αφετέρου δείχνει την αδυναμία των κρατών των μεταναστών αυτών να βοηθήσουν τους υπηκόους τους(μάλλον δεν δίδουν δεκάρα γι αυτούς), και την υποκρισία των μεγάλων και πλουσίων λαών-αφεντων στο να παρέμβουν ουσιαστικά και να βοηθήσουν τους αδύναμους(απεναντίας για τα συμφέροντά τους δημιουργούν πολέμους και καταστροφή)!! Επειτα τί σχέση έχει ο φασισμός, και η πάλη εναντίον του, με τους λαθρομετανάστες, αυτό και άν είναι κουφό και ακατανόητο!! Η δε αποδόμηση της κοινωνίας που αναφέρει οτι είναι αποτέλεσμα της παρουσίας τους, πραγματικά στην κυριολεξία συμβαίνει αφού κατά βάθος τίποτε δεν θα μείνει όρθιο και τίποτε δεν θα είναι όπως πριν άν δεν λάβουμε τα μέτρα μας!! Είναι πραγματικά φοβερό, και ταυτόχρονα ύποπτο να λέει και να…διαφημίζει οτι οι λαθρομετανάστες(πρόσφυγες τους λέει!!) οτι είναι η μόνη μας ελπίδα!!!(προφανώς εννοεί για τον εαυτό του που θα βρεί πελάτες για το ξενοδοχείο του!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Πουλημένα τομαρια που μπροστα στα λεφτα δεν λογαριαζουν τιποτα

  17. δεν ειναι πολιτης ειναι αριστερος αναρχοκομουνιστης και κανει καλα τη δουλεια του(προπαγανδα του)
    καιρος ναρχισουμε να την κανουμε και εμεις….

  18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΠΙΓΩΝΤΩΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Comments are closed.