ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Με θρησκευτικό όρκο -λόγω Συντάγματος- η ορκωμοσία της

Κοινοποίηση:
sakellaropoyloy_aikaterini

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναμένεται τον επόμενο μήνα να ορκιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σύμφωνα με τους συνεργάτες της θα το πράξει με θρησκευτικό όρκο.

Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργάτες της κ. Σακελλαροπούλου δήλωσαν πως: “Η Πρόεδρος γνωρίζει άριστα το Σύνταγμα και δεν θα ετίθετο ποτέ ζήτημα να ορκιστεί με όρκο διαφορετικό από τον ρητά προβλεπόμενο θρησκευτικό όρκο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Από που προκύπτει ότι η είναι αθεει η μουσουλμανα η δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Γιατί δεν το έχω καταλάβει αυτό. Το έχει πει η ίδια. Είναι στάνταρ. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ευχαριστώ πολύ

  2. Με τους αθεους που ειχαμε μπλεξει τα τελευταια χρονια, φτασαμε να μιλαμε για τα αυτονοητα σ’ αυτη την χωρα!!!!!!!!! Με τι ορκο θα ορκισθει ο Προεδρος της Δημοκρατιας!!!!!!!!! Ντροπη για την επιλογη απο τον Μητσοτακη, που ειχε σκοπο να την ψηφισει και ο Συριζα, οπως και εγινε!!!!!!! Ετσι την καταντησαν την χωρα οι ξενοδουλοι!!!!!!!! Εγω λεω να καλεσουμε τον Δαλαι Λαμα να την ορκισει!!!!!!! Ξευτιλες!!!!!!!!

  3. Θρησκευτικο ορκο?
    Μετα τη τελετη της ορκωμοσιας αθεων κ απιστων επιβαλλεται να απολυμανθει το Ευαγγελιο με αγιασμο.

  4. Παλι δυσκολα θα βαλουν στην μπολσεβικα κουκουβαγια.

  5. Μου φαίνεται πολύ γουρλομάτισσα και τη φοβάμαι. Τί γυαλιά είν αυτά? Και μου είπανε ότι και το ντύσιμο της είναι κάτι σαν εργάτρια σε εργοτάξιο και τα παπούτσια της απ αυτά που φοράνε οι οικοδόμοι. Είναι αλήθεια?

Comments are closed.