«ΑΘΩΩΣΕ ΧΑΣΑΠΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΩΡΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ». ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΟΥ «ΑΘΩΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΙΧΟ. Προκλητική αβάντα στην κυβέρνηση. Συγκαλύπτονται υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες που κακοποιούσαν το 12χρονο κοριτσάκι. Η συγκλονιστική υπόθεση την οποία δίκασε υπέρ του μαιευτηρίου «Έλενα» σε ύποπτη γέννα. Γιατί καταγγέλλεται ότι «βίασε την αλήθεια»

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_16-03-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ TOY ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 16 και 17-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 ΜAGAZINE_COVER_100.indd
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. αν ΔΕΝ ηταν δεξί χέρι του μιζο-κούλη …ουτε τυφλή κατσίκα η γαιδούρα κλπ ΔΕΝ θα πήγαινα μαζί του …και ομως πήγε η μιλφάρα ράπτη για να βολευτεί ….τον ερωτεύτηκε παρα πολύ …χαχαχαχαχαχα

  2. ΜΆΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΆΤΩΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  3. Ρε την ανεξάρτητη ΕΛΛΗΝΙΚΗ δικαιοσύνη.
    Την αργυρωνητη ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    ΒΑΣΩ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΜΙΧΟ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ
    Ρε και τον Κατσιβαρδα που κάθε μέρα τον είχατε μόστρα στο τεφτέρι επονομαζόμενο μακελειό και έγραφε απταίστως σε ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΩΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΣΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
    Το έτερον δικηγορικό ήμισυ μιας νομικού ειδικευόμενης σε εμπορία βρεφών ΡΟΜΑ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
    ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

  4. Η φωτογραφία αυτής της εισαγγελέα πρέπει να είναι παντού.

  5. Τι ψηφίσατε πάλι ρε καθάρματα ραγιάδες του 41 τακατό ; 🤮

  6. Έπρεπε να βρεθεί εισαγγελέας με το αζημίωτο να αθωώσει τον βρωμοΜιχο Ο Μίχος ήταν ο τσατσας της μικρής γνωρίζει πρόσωπα ονόματα και θα τα έχει σίγουρα καταχωρήσει , για να μην τον φάνε στην φυλακή Άρα η βγαινει έξω η αρχίζει να ξερνάει ονόματα πρόσωπα και καταστάσεις Σίγουρα θα είναι πολλοί γνωστοί επιχειρηματιες πολιτικοί μπλεγμένοι στην βρώμικη υπόθεση που ήδη ξεχάστηκε και πάλι από τους Έλληνες ρεμπεσκεδες

  7. Ε φυσικα. Τι θα βαζανε για να τους ξελασπασει. Καποιον αμεμπτο ? χα χα χα Ρε δε πατε καλα. Απλα βιαστε καμια κορη κοινη συνενεσει φυσικα αν εχει να δουμε τι θα πει μετα.

Comments are closed.