ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Το συγκλονιστικό βίντεο για τον Γιώργο Μπαλταδώρο – Τρία χρόνια από την τραγωδία

Κοινοποίηση:
MPALTADOROS

Συγκίνηση και ανατριχίλα για το «γεράκι» της Πολεμικής Αεροπορίας – Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Μπαλταδώρος πέταξε πάνω από το Αιγαίο για να αναχαιτίσει τουρκικά μαχητικά και αποφάσισε να μην επιστρέψει

Οι άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον Γιώργο Μπαλταδώρο, συνάδελφοι και φίλοι, δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο, τιμώντας τη μνήμη του.

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες από αερομαχίες, από το ανελέητο κυνηγητό στο οποίο επιδίδονται καθημερινά οι Έλληνες χειριστές κατά των Τούρκων. Οι εικόνες αναχαίτισης και η δράση πάνω από τα σύννεφα παραλληλίζεται με ένα αγοράκι που τρέχει στους δρόμους του χωριού του για να δει τα μαχητικά να περνούν από πάνω.

Το παιδί σταδιακά μεγαλώνει, ανδρώνεται και γίνεται Ίκαρος, που με το βλέμμα στον ουρανό χαιρετά τα ελληνικά μαχητικά.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “BLUE SKIES” ΦΙΛΕ ΚΑΙ “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ”. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  2. ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Π#ΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ, ΠΙΝΟΥΝ, ΓΕΛΑΝΕ, ΚΑΝΟΥΝ @ΛΛΑΞΟΚΩΛΙΚΙ@, ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤ@Ι ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟ#ΣΤΡ@ΚΙ Η ΚΑΜΙΑ Κ@ΡΙΟΛ@ ΟΠΩΣ Η ΤΟ#ΝΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΝΑΑΑΑ ΤΑ LIKE ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΣΤ” @ΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, Μ” ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΦΡΙΜΠΕΣ ΚΑΙ Τ” ΑΛΛ@ΞΟΚΩΛΙΚΙ@ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ “Σ” ΑΥΤΟΥΣ” ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ. ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. “ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”. ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ. “ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ”. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΩΝ”. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΝ.

Comments are closed.