ΑΔΩΝΙ ΑΚΟΥΣ;;; Τσουχτερή η τιμή του μπακαλιάρου για την 25η Μαρτίου – Αγγίζει ήδη τα 23 ευρώ

Κοινοποίηση:
psaria-agora

Το έδεσμα που λατρεύουν πολλοί Έλληνες και είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο μπακαλιάρος, φέτος θα είναι απλησίαστος για αρκετές οικογένειες αφού το 1 κιλό αγγίζει τα 23 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει πως ο μπακαλιάρος θα ενταχθεί στο «καλάθι του νοικοκυριού» της επόμενης εβδομάδας σε μία προσπάθεια να μην «ξεφύγει» η τιμή του για την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ήδη η τιμή του μπακαλιάρου είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αφού φτάνει ακόμα και τα 22,8 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο παστός μπακαλιάρος α’ ποιότητος από την Ισλανδία μπορεί να κυμανθεί από 19,8 έως 22,8 ευρώ το κιλό.

Οι επαγγελματίες δηλώνουν πως η τιμή του ανέβηκε λόγω των ακριβών μεταφορικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ 500 SIEVERTS ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΕΜΕΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥΣ

  2. Να ηταν μονο ο μπακαλιαρος, εδω εχει χαθει η μπαλα, οποιος πηγαινει στα super market ξερει τι λεω , π.χ. τα τυρια , δεν παιζονται οι τιμες τους , το εχουν ξευτιλισει οι αλητες!!! Τυρι κατσικισιο , να μην πω ονομα, απο 8,49 το κιλο , σε λιγο διαστημα 10,63 , σε λιγο 11,20 , σε λιγο 11,50 μετα 12,50 και την επομενη μερα 13,40 , αν δεν ειναι αυτο ξευτιλα τοτε τι ειναι;;;;; Οι ανθρωποι εχουν αφεθει ασυδοτοι , δεν γινεται φαινεται κανενας ελεγχος και ο Κος Αδωνις σφυριζει…πετεινους!!!! Μεθαυριο να τους ξαναψηφισετε , αυτους και τους προηγουμενους κατσαπλιαδες!!

  3. Γεωργιάδη που να φανταζόσουν και εσύ ότι ο κούλης δεν θα τολμούσε να φέρει τα μνημόνια των πρεσπών; Και βγήκες και είπες ότι είσαι υπέρ εσύ που ήσουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα! Τέλος πάντων, τώρα που πέφτετε φέρτε τα μνημόνια μην προλάβει και τα ψηφίσει ο άλλος φιλοσκοπιανός ο τσίπρας και σας πάρει την δόξα! Μόνο ο ζάεφ σας θέλει πλέον μπλε συριζαίοι των πρεσπών και του τζαμιού!

Comments are closed.