ΑΔΩΝΙΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ! ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ… Η ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Κοινοποίηση:
2222222222222222222222222

Τρομερή ένταση επικράτησε στη Βουλή μετά το τέλος της ομιλίας του Πρώην Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου και τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης για την πρόταση δυσπιστίας, Θανάση Μπούρα.

Την ώρα που ο κ. Μπούρας εξηγούσε στους βουλευτές τα βήματα της διαδικασίας μετά την ομιλία του κ. Καραμανλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε κάτι σε έντονο τόνο προς το προεδρείο, με αποτέλεσμα ο κ. Μπούρας να της απαντήσει: «Μας σπάσατε τα νεύρα!».

Όταν ξαναπήρε τον λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας του απάντησε: «Λέτε σε πολιτικό αρχηγό μας έχετε σπάσει τα νεύρα;»

«Ξέρετε γιατί σας έχουμε σπάσει τα νεύρα; Γιατί αντιλαμβάνεστε βαριά την πολιτική ευθύνη και αντιλαμβάνεστε ότι την αντιλαμβάνεται και ο κόσμος», συμπλήρωσε.

Επεισόδιο με Γεωργιάδη

Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατά την διάρκεια της ομιλίας της έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης και του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Εκείνη τη στιγμή ακολούθησε επεισόδιο με τον Άδωνη Γεωργιάδη όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «κουνάτε το κεφάλι, περιμένω να κουνήσετε και το δάχτυλο» και ακολούθησε η έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας.

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ο πρόεδρος της Ολομέλειας, Θανάσης Μπούρας, εμφανώς εκνευρισμένος και υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, έκανε έντονες παρατηρήσεις τόσο στον Κώστα Καραμανλή όσο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην παρατήρηση του προέδρου η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «εκτίθεται»

Δείτε φωτογραφίες:

Αναλυτικά ο διάλογος:

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γεωργιάδης: Μη μας κάνετε παρατηρήσεις. Εισαγγελέας είστε, κυρία μου;
Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα μου λέτε «έτσι»;
Μπούρας: Δεν είστε σε δικαστήριο. Σας παρακαλώ να απευθύνεστε στο ακροατήριο.
Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε;
Γεωργιάδης: Κυρία εθνική εισαγγελεύς.
Μπούρας: Συνεχίστε σας παρακαλώ.
Κωνσταντοπούλου: Εκτίθεστε.
Μπούρας: Εγώ δεν εκτίθεμαι και δεν σας φοβάμαι. Μην απευθύνεστε στο ακροατήριο, αλλά στο προεδρείο.
Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα το λέτε; Δεν ακούτε την οχλαγωγία; Εσείς και ο κ. Γεωργιάδης είστε εκτεθειμένοι, γι’ αυτό και με βλέπετε ως εισαγγελέα.
Μπούρας: Σας παρακαλώ, έχουμε και εμείς αντοχές. Συνεχίστε. Δεν είστε σε δικαστήριο.
Κωνσταντοπούλου: Κυρία Παπακώστα, η οικογένεια Πλακιά σάς απάντησε και εγώ είμαι με την οικογένεια των τριών κοριτσιών που κόπηκε το νήμα της ζωής τους. Δεν θέλετε να μιλάει όποιος αποτελεί κίνδυνο. Σε εμένα δεν μπορείτε να πείτε όσα λέτε σε άλλα κόμματα. Αντιλαμβάνεστε ότι σφίγγει ο κλοιός. Όπως το αντιλαμβάνεται και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Τολμάει όλη η αντιπολίτευση να παρετηθει να πάμε σε εκλογές; Άντε ντε κάντε το. Όλα τα άλλα είναι καραγκιοζηλικια για να περνάει η ώρα. Ρίξτε τους. Αυτό θέλει η πλειοψηφία του λαού.

  2. Πουλαγες βιβλια τωρα πουλιεσαι για λιγο μποκοκο στην κυβ. Μητσοτακη μεγαλοστελεχος προδοτη

  3. Σιχαμερά σκουπίδια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνθηκαν οι Γονείς & οι Συγγενείς των Θυμάτων που παρακολούθησαν την Βουλή.

  4. Είπαμε ότι όταν λειτουργεί η εξουσία ως μαφία είναι λογικό πολλοί να φοβούνται τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Ποιος να τολμήσει να μιλήσει, ποιος να τολμήσει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα του κλείσουν το στόμα. Αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία έκαναν τη δουλειά τους τώρα δεν θα πούλαγαν εξυπνάδες οι κυβερνώντες αλλά μαζί με άλλους υπεύθυνους για το έγκλημα των Τεμπών θα λογοδοτουσαν και θα ήταν μέσα. Δυστυχώς όμως το παίζουν άνετοι γιατί καλύπτονται.

  5. καλα αυτο το ρεμαλι τι χτυπιεται τι σχεση εχει αυτο το ζωο στο υγειας δεν ειναι η πηγε για δικηγορος των αλλων αυτος και αν ειναι ακροβατης μπουμπουκο (εγω στην ΝΔ ουτε νεκρος δεν θα παω ) τοθυμασαι αυτο σε μια εκπομπη που εκανες με κατι βιβλιαρακια μαζι με τον αδελφο σου??????????????????????? βουλωστο τωρα χαμενε

  6. κυριοι την χωρα την κατεστρεψαν οι δηθεν που λεγονται δημοκταρες ειναι το χειροτερο ειδος φασισμου η λεγομενη κατα φαντασια δημοκρατια γιατι δημοκρατια στην χωρα δεν εχουμε οσο για τους ενοχους των τεμπων που πανε να τους βγαλουν λαδι και παρθενες καντε υπομονη να περασει καπως ο καιρος (τωρα φυλαγονται με μπατσαρια) αργοτερα θα λασκαρουν τα πραγματα θυμαστε τον βενζινα που τον φαγανε στον νεο κοσμο? πριν απο 2 η 2.5 χρονια κανανε παλι αποπειρα να τον φανε δεν τα καταφεραν ομως περασε ο καιρος και αυτος νομιζε οτι δεν τρεχει τιποτα πια αλλα οι αλλοι του την φυλαγανε σε ανυποπτο χρονο τον στειλανε εδω η δικαιοσυνη ειναι επιλεκτικη και τηλεκατευθυνομενη οτι πει η κυβερνησα σε λιγο θα που αυτοι οι δολοφονοι αυτο που ειπε καποια η καποιος ( στο τελος θα μας πουνε οτι φταιγαμε εμεις που μπηκαμε στο τρενο του φονου) τοσο καραγκιοζηδες ειναι και αχρηστα διποδα

  7. τοχουν μεσα ΤΟΥΣ το ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΙΚΙ ολοι αυτοι ΟΙ εχοντες ΚΑΙ κατεχοντες ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

  8. Ότι γίνεται στν Βουλή ειναι έργο Πολλά ψέμματα σχεδιασμένα τ πουλημένα σκουπίδια

  9. Αν ήμουν ο πατέρας που έχασε τα τρία κορίτσια θα είχα πάρει ήδη όπλο…….

  10. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

  11. Ο πιο θρασύς πολιτικός του κυνοβουλιου…. Βρήκε το δάσκαλο του στο πρόσωπο της πιο θρασύς πολιτικού…..

  12. ΕΣΥ ΠΕΛΑ [ΣΓΕ] ΡΓΙΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ,ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ.

  13. Ο Αδωνης που είχε πει”ποιος ασχολείται τώρα με τα Τέμπη” σε εκπομπή, φυσικά έτσι τον συμφέρει βλέπεις αρχίζουν κ πέφτουν και θα χάσουν την μάσαμπουκα. Ρε ΣΠΥΡΊΔΩΝ δεν μας λες που τα βρήκες τόσα λεφτά;;; και μας πουλάς φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες;; που τα βρήκες τα λεφτά Αδωνι;; από τα βιβλία;; για να σε ψάξουν να δούμε;; αντε δεν ντρέπεστε όλοι εκεί μέσα σας βλέπουμε και σιχενομαστε έχουνε χαθεί τόσες ζωές.

  14. “Καθένας που έχει έστω και λίγο πατριωτισμό μέσα του αισθάνεται μια φοβερή θλίψη. Το κράτος μας από σήμερα υποχρεούται να αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες”

  15. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές»

  16. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

  17. Η βδέλλα “άδωνις” (=αδόνειδος) εκτός από το 💩κέφαλο, κούνησε ολόκληρο βρομόχερο τώρα αντί να κουνήσει δάχτυλο το βοθρόλυμα…

  18. Ολοι αυτοι καταστρεψαν την ελλαδα .Τα μνημονια,…. τον γαμο…που ψηφισαν τα ξεχασαν ;;;; Ετσι και ο λαος να τους διαγραψει.Οποιος θελει το καλο της χωρας κανει αλλες πραξεις.

  19. Νομίζουν ότι όποιος φορέσει την ποδιά έχει πιάσει και τον πάπα από τ’ αρχ….α. Άμα τον αρχίσει η άλλη στις μαπες θα κουδουνίσει το άδειο κρανίο του.

  20. Ένα σοόυ είναι απλώς όλα αυτά. Μια παράσταση και θεατές εμείς…

  21. Αν και δεν την πάω λόγο ότι γνωρίζω από που προέρχεται με κάνει να θέλω να την ψηφίσω γιατί είναι η μόνη στο τέλος της ημέρας που τα χώνει πραγματικά

  22. Μια και ανάμεσα στα μάτια να είναι καλά κεντραρισμένη.

    1. Ναι, μία τέτοια σού χρειάζεται άχρηστο σκουπίδι…

    2. ΕΣΥ ΠΕΛΑ [ΣΓΕ] ΡΓΙΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ,ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ.

    3. Σταμάτα να γράφεις εδώ μέσα. Βολευτηκες όπως και πάρα πολλοί τόσα χρόνια και τώρα μιλάς. Όχι, άραξε και απόλαυσε τα οφέλη της σύμπραξης σου με την εξουσία. Όμως πρόσεχε γιατί πάντα ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και τότε οι άχρηστοι δεν ξέρουν τι να κάνουν.

  23. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ,ΜΑΤΙ,ΜΑΝΔΡΑ

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Comments are closed.