ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Σχολικά βιβλία λογοκρίνουν και λοιδορούν το 1821!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
FC-670x400

Σε απίστευτες καταγγελίες για σχολικά βιβλία που έχουν εγκριθεί απο το υπουργείο παιδείας και στα οποία λογοκρίνενται αλλά και λοιδωρείται η επανάσταση του 1821 προχώρησε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο δάσκαλος Δημήτρης Νάτσιος.

Στάθηκε συγκεκριμενα σε τρία βιβλία που έχουν τέτοιου είδους αναφορές με χαρακτριστική περίπτωση βιβλίο που λογοκρίνει το λόγο που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα αφαιρώντας τα σημεία που αναφέρεται στις βαρβαρότητες των μουσουλμανων και το πως σώθηκαν άνθρωποι κάνοντας το σταυρό τους!

Ακούστε χαρκτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακούστε στο παρακάττω ηχητικό ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus FM ο κ. Δημήτρης Νάτσιος:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αγαπητέ δάσκαλε κύριε Ναντσιέ τό ξέρει καί ή κουτσή Μαρία ότι στό Ελληνικό υπουργείο παιδείας
    εδρεύουν μονίμως Εβραίοι υπάλληλοι οί οποίοι ελέγχουν καί λογοκρίνουν όλα τά σχολικά βιβλία γιά τά Ελληνόπαιδα.Είναι αυτονόητο ότι λοιδορούν τόν αείμνηστο Γέρο τού Μωριά.Τόν μισούν ιδιαιτέρως διότι έδιωξε τούς Τούρκους από τήν Ελλάδα.Τό ιδιο κάνουν καί οί τουρκολάγνοι Νενέκοι
    τής μουστόγριας τής Γιάννας Αγγελοπούλου.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ο γερος της δημοκρατιας Γεωργιος Παπανδρεου χαρακτηριζε το ΚΚΕ και ειχε απολυτο δικιο ως το κομμα του εγκληματος και της προδοσιας. Μισουν οτιδηποτε πατριωτικο γιαυτο βεβηλωνουν και τα γκραφιτι του Ευριτου. Ειναι μισελληνες και προδοτες. Δυστυχως η αριστερα του Σορος κυβερναει την Ελλαδα με Τσιπρα , κουτσουμπα μητσοτακη.

Comments are closed.