ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ! Σοκ στην Πιερία: Βίασαν σκύλο στην παραλία Παντελεήμονα

Κοινοποίηση:
παραλία Παντελεήμονα

Με αποτροπιασμό άκουσαν οι κάτοικοι του Πλαταμώνα και της παραλίας Παντελεήμονα στη νότια Πιερία την αποκάλυψη ότι ένας σκύλος που φρόντιζαν χρόνια βρέθηκε σε κακή κατάσταση στην παραλία και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα… σεξουαλικής κακοποίησης!

Ο «Ζίκο», όπως τον έχουν βαφτίσει κάτοικοι της περιοχής του Παντελεήμονα, είχε κακοποιηθεί φρικτά από κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας, το οποίο τον τραυμάτισε στον πρωκτό, πιθανότατα σπρώχνονταςμε τη βία στο εσωτερικό του κάποιο αντικείμενο! Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου Ολύμπου “Ο Περίτας”, το άτυχο ζώο περιθάλπεται από τον κτηνίατρο, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία που την ερευνά και ζητά πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι.

Ο αρρωστημένος βασανισμός του άτυχου ζώου προκάλεσε και την αντίδραση του αντιδημάρχου του Δήμου Δίου-Ολύμπου Γιώργου Καραλή που είναι αρμόδιος για τα θέματα αδέσποτων ζώων, ο οποίος καταδίκασε την κακοποίηση και ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή τον ίδιο.

anartisi
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Μην είστε σίγουροι ότι ήταν κΠακιστανος η ότι άλλο ξέρω γιαγιες στα χωριά που βάζουν φωλες ότι πιο οδυνηρό,και μετά πάνε στην εκκλησία σαν καλές χριστιανές δυστυχώς πόλλοι Έλληνες είναι έτσι κρίμα αλλά η Ελλάδα είναι από τις πρώτες στην κακοποίηση ζώων!!!!

  2. ΚΑΤ’ΑΡΧΆΣ ΑΣΦΑΛΏΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΆΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΈΟ!ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΌΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΒΙΆΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙΙ ΑΝΉΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΆ!! ΤΡΑΓΙΚΌ ΌΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΉΧΗΣΗ ΣΧΟΛΊΩΝ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΊ!! ΑΣΦΑΛΏΣ ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΕΝΌΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΣΎΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΞΊΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ! ΤΟΝΊΖΩ ΞΑΝΆ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞ’ΛΌΓΩ ΣΥΜΒΆΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΊΝΩ!ΑΛΛΆ ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΊΑΣΕ ΤΟ ΖΏΟ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΑΝΆΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!! ΕΠΊΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΈΚ ΦΙΛΌΖΩΟΥΣ (δυστυχώς ουκ’ολίγοι!)ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΟΎΤΕ ΤΟ ΣΚΎΛΟ ΤΟΥΣ,ΟΎΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΤΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΝΏΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΑΜΌΡΦΩΤΟΥΣ,ΌΤΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΊ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΏΡΟ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΆΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΎΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΆΝΕ ΌΠΩΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ,ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΦΙΛΌΖΩΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ!
    Παρακαλω όπως δημοσιευτεί.

    1. Νομίζω ότι ξέρετε ότι αυτοί που κακοποιούν τα ζώα, κακοποιούν και τα παιδάκια. Δεν έχουν συνείδηση. Την συνείδηση τους την έχει φάει η πορνογραφία. Δεν το λέω εγώ το λένε χρόνια ολόκληρα οι ψυχίατροι. Έχει μαλιάσει η γλώσσα τους. Τα ζώα δεν έχουν μιλιά να μιλήσουν, να ζητήσουν βοήθεια. Από εμάς περιμένουνε την βοήθεια όπως και τα μικρά παιδάκια. Τι να κάνουμε? Να τα αφήσουμε απροστάτευτα?

  3. Απαράδεκτος, να βρεθεί ο Πακιστάν και να τον παντρευτεί. Και κουμπάρος ο Τσίπρας.

  4. ΨΑΡΕΒΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ??? 300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…ΒΙΑΖΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ??? ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

  5. κτήνη σκατοφατσες από Ασία. αυτά τα βαρβαρα ΔΙΠΟΔΑ κάνουν ανωμαλίες κ. οι εγχώριοι υποστηρικτές τους σταλινοφασι-στας, η των ΜΚΟ.Κ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΈΠΙΑΣΑΝ Κ. ΟΎΤΕ ΘΑ……. ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ DT. ΜΌΝΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ δηλ. ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ.

  6. Οι Χριστιανοί έχουν για Θεό
    Τον Τριαδικό Θεό και τον λατρεύουν
    Οι μη Χριστιανοί έχουν Θεό τον εαυτό τους και τα κτιστά είδωλα ακόμη και τα ζώα
    Τα οποία τα λατρεύουν αλλά και δεν διστάζουν να τα βιάζουν
    Τα ζώα όμως τους λένε
    Εμείς σαν έχουμε για Θεούς διότι μετά τον θάνατο μας δεν θα έχουμε συνέχεια της ζωής μας όπως εσείς

    Δεν είστε άξιοι ούτε Θεοί στα ζώα μας φωνάζουν και γίνατε πολύ κατώτεροι από εμάς

  7. Αντε στα τσακιδια ρε Σαλαεμπορα, αναρχοαπλυτε κοπριτη, σκατομυαλε!!!!!!!

  8. Σίγουρα κάποιο, στερημένο στο μυαλό, λαθροπιθήκι.

  9. Τα συντροφια εκεί στον Παντελεημονα αν δεν κάνω λάθος στήριξαν πολύ τα λάθρο…

  10. Γιατι διαμαρτυρεστε και βριζετε;;;;;;;;;στην πολιτισμενη ευρωπη,αυτα ειναι καθημερινα γεγονοτα.στην δανια υπαρχει οικος ανοχης με ζωα.μενουμε ευρωπη δεν ψηφιζατε πριν μερικα χρονια;;;;;;;;;;ανασα τωρα.τσιμουδια!!!!!!!

    1. Και Δανία; ήξερα για Γερμανία. Α, καλααααααα……..

  11. Τι άλλο θα ακούσουμε… Αν είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και να υπάρχουν και κάποιοι που τους καλύπτουν. Ψάξτε τις κάμερες της περιοχής και βρείτε ποιοι τα κάνουν όλα αυτά. Και εφόσον δεν υπάρχει καμία δικαιοσύνη και δεν σέβεστε τίποτα αφήστε τον κόσμο να τους δικάσει και να επιβάλουμε τη τιμωρία εμείς.

  12. Αυτά έχουν οι καθημερινές σχέσεις ανθρώπων και σκύλων
    Η ζωοφιλια η περιβοητη πρέπει τους καρπούς της
    Οι άνθρωποι οι ζωοφιλοι πληρώνουν τις πόρνες τους με την κτηνοβασια τους τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα τετράποδα
    Και που είστε ακομη

  13. Μόνο οί λαθρομουσουλμάνοι τού Κούλη τού γουρλομάτη είναι ικανοί γιά τέτοιες θηριωδίες.Είναι μέρος τού “πολιτισμού τους”.
    Γιάννης Λάκων

  14. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟ@ΤΑΝΑ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ……

  15. Ευχομαι πραγματικα να τον βρουν…και να τον αφησουν στο πληθος να τον σοδομισουν…το ΤΕΡΑΣ της φυσεως…

Comments are closed.