ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ(;) ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY – ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Κοινοποίηση:
shutterstock_388696051-2-1024x683

Σε ομοφυλόφιλους-συζύγους που υιοθετούν παιδιά θα δίνει η κυβέρνηση επίδομα… μητρότητας όπως έγινε γνωστό μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας για την κατάθεση αιτήσεων.

Η τροπολογία για το επίδομα που περιλαμβάνεται στο ν/σ του ΥΠΟΙΚ “Χρόνος άσκησης του δικαιώματος για το επίδομα μητρότητας – Χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας” και αφορά τις μη μισθωτές μητέρες περιλαμβάνει και ομοφυλόφιλους συζύγους.

Όπως αναφέρεται σχετικά:

“Το δικαίωμα στην ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας μη μισθωτών επεκτείνεται και σε τεκμαιρόμενη μητέρα, που αποκτά τέκνο με τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, σε μη μισθωτή που υιοθετεί τέκνο από την ένταξη του παιδιού στην οικογένεια και έως την ηλικία των οκτώ ετών και στα ομόφυλα ζευγάρια, αφού δηλωθεί ο δικαιούχος της ειδικής παροχής με κοινή δήλωση των συζύγων προς τον e-ΕΦΚΑ.”

Σημειώνεται ότι η σχετική πλατφόρμα για την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας για τις μη μισθωτές μητέρες άνοιξε στις 18 Απριλίου.

Η ειδική παροχή δίδεται για διάστημα εννέα μηνών και ισοδυναμεί με τον κατώτατο μισθό, που, σήμερα, είναι στα 830 ευρώ. Δηλαδή, συνολικά, οι δικαιούχοι/χες θα λάβουν 7.470 ευρώ. Αν συνυπολογιστεί και το επίδομα γέννησης, το συνολικό ποσό φτάνει έως και τα 10.970 ευρώ ή έως και 1.200 ευρώ τον μήνα.

Το μέτρο εκτός από τους ομοφυλόφιλους αφορά και ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες.

Η ειδική παροχή δίδεται για διάστημα εννέα μηνών και ισοδυναμεί με τον κατώτατο μισθό, που, σήμερα, είναι στα 830 ευρώ. Δηλαδή, θα λάβουν συνολικά το ποσό των 7.470 ευρώ.

Έως σήμερα για τις μη μισθωτές μητέρες ίσχυε

λήψη μετά τη γέννηση, εφάπαξ επιδόματος κυοφορίας/λοχείας ως εξής:

οι ελεύθερες επαγγελματίες λάμβαναν από τον ΟΑΕΕ 600 ευρώ, οι αγρότισσες 486 ευρώ και οι μηχανικοί, οι δικηγόροι και οι υγιειονομικοί (ΕΤΑΑ), το ποσό των 800 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αυτοι που δεν εχουν να δωσουν γαλα στα παιδια τους ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν τοσα χρονια ολους αυτους. Να πανε να ψοφησουν κι αυτοι και τα παιδια τους λοιπον τωρα. Δε βλεπω καμια διαμαρτυρια απο κνενα φτωχο εναντιον της κυβερνησης ?

    1. Βούλωσε το ρε.
      Μας έχεις πρήξει. Μήπως κατεβαίνεις σε εκλογές και δεν ψηφίζουν για να μας σώσεις;

  2. η δημοκρατία όπως κάθε τι άλλο έχει τα καλά τηε και τα κακά της, ένα από τα κακά της είναι ότι αφανίζει τα έθνη στα οποία εφαρμόζεται και τα αντικαθιστά με εποίκους, ένα από τα καλά είναι ότι οι έποικοι έχουν δικαιώματα

  3. Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Διαβάστε ποιες παρατάξεις κατεβαίνουν και τα βιογραφικά των υποψηφίων τους. Είναι οι πιο σημαντικές Ευρωεκλογές γιατί αναμένονται πολλές και σημαντικές εξελίξεις.

  4. ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΧΑΧΑΧΑ ΡΕΕΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ?ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΘΗΛΥΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ? ΘΑ ΦΑΣ ΚΟΥΛΗ ΚΑΛΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ….ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 301.

  5. Η λέξη ΜΑΝΑ έχασε την ένοιά της και αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά αργά η γρήγοαρα.

  6. Ο Κουλός με το σκεπτικό γίνετε όλοι Γκέι γίνετε ψηφοφόροι μου.

  7. ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ έλεγε πάρα πολλά (πριν συμβούν κιόλας τυχαίο…)
    αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ τον έλεγαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ – ΦΑΣΙΣΤΑ – ΡΑΤΣΙΣΤΗ – ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
    τώρα καλή χώνεψη ξέρετε ότι δεν ζορίζει δροσίζει
    σκάστε και απολαύστε το μέλλον που διαλέξατε.
    γιατί τώρα ούτε ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ σας σώζει καθώς σας έχει γράψει να μην πω που…

  8. χαχαχαχα πάει έχουμε τρελαθεί τελείως!!!! όλα ανάποδα (από πίσω ήθελα να πω)

  9. Φουλ των πουστηδων !!! Καμία σωτηρία…μας κατάπιαν οι ξεφτιλισμενοι οι κιναιδοι !!! Τα έλεγε ο τεράστιος Νότης… αλλά ποιός τον άκουγε τότε ???
    Ήρθαν.. ήρθαν και να τα χα’ι’ρια μας !!! Ντροπή σε όλους…μα πιο πολύ σ’ εκείνους !!! Αδερφαρες…

  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

  11. Οι περισσότεροι νουδουλαίοι,είναι γκέϋ και ανωμαλάρες,γι’αυτό τους έπιασε πρεμούρα να νομοθετούν υπέρ των ανωμάλων.Πρέπει να βολέψουν τα φιλαράκια τους και τους ψηφοφόρους τους που είναι τοιούτοι

  12. Το σχέδιο του μπασταρδου είναι να εξαφανίσει
    όλους τους Έλληνες και όχι αυτά που προσποιείται. Το κακό είναι οτι οι Έλληνες δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι

  13. Από πουσταριά τι περιμένετε, γίδια ψηφίστε Κούλη.

  14. Κούλη, μπουρδέλο!! Μιλάμε για την πλήρη ισοπέδωση!!

  15. Ομοφυλος αγραμματο αρδ σημαινει αλλο πραγμα Οι πουσ@@ρες κατ’ευφημισμονξ και με επιεικεια ονομαζονται
    ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

Comments are closed.