ΑΓΧΟΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ της COCA- COLA. TO ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 50χρονου ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ . « Η ΜΕΤΡΕΣΑ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ΜΟΥ’ ΦΑΓΕ 500.000 ΕΥΡΩ». ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤH NYXTA ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ»

Κοινοποίηση:
exofillo1-6

teaser1-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

World Press Freedom Day, Vector Illustration.
World Press Freedom Day, Vector Illustration.

Στο ΦΥΛΛΟ της Τετάρτης 1-6-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo1-6
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

alitheia-aima-banner
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Killed_list_graphic

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Πολλοί που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες ((ναρκωτικά, εκβιασμούς, πορνεία κλπ) ή δανείζονται χρήματα από τοκογλύφους εμφανίζονται ξαφνικά αυτοκτονημένοι. Θα θυμίσω τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του Ψωμιάδη στην Πιερία, ο οποίος χρωστούσε χρήματα στην γνωστή συμμορία τοκογλύφων και από …τύψεις για το χρέος του αυτοκτόνησε. Το περίεργο είναι ότι τότε γράφτηκε ότι υπήρχαν συνομιλίες του Ψωμιάδη με άλλους που είχαν ανάγκη από χρήματα και τους σύστηνε στη συμμορία. Επίσης μέλος της ίδιας συμμορίας (Θωμάς νομίζω ήταν το επίθετό του), μόλις ανακαλύφθηκε η συμμορία αυτοκτόνησε, όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου που τους χρωστούσε. Ποιοι τιμωρήθηκαν τότε; Ψάξτε να δείτε και δεν θα το πιστεύετε!

  2. Τον κρέμασαν οι πλούσιοι και έγραψαν και ένα παραπλανητικο email. Δολοφονία.

  3. …..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΑ,ΣΑΠΙΛΑ,ΔΥΣΩΣΜΙΑ…..

  4. Πού εκπαιδεύονται οι ανήλικες κόρνες; Στο πολυκλαδικό;

  5. Παπαναουμ.
    Ξέπλυμα χρήματος ναρκωτικών;;
    Έναν φίλο μου έτσι τον κρέμασαν
    Υπεύθυνος πρώην Γυμναστηρίου forum Καλαμαριάς
    Είπαν ότι κρεμάστηκε
    Χρόνια πήγαιναμε μαζί με τον άντρα μου και κάναμε μαζί προπόνηση από τις 6:00 πμ οι τρεις μας πριν ανοίξει το γυμναστήριο
    Τον καθάρισαν για αντίστοιχους λόγους
    Το 2019 τα Χριστούγεννα.
    Αν και φρικτός θανάτος γλίτωσε.

  6. Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ουκρανία τα τεθωρακισμένα ρωσικά άρματα για να πάρει γερμανικά
    Όμως δεν έβγαλε τσιμουδια.
    Τα ξέρασε όλα ο Σολτς.
    Και η ερώτηση είναι η εξής: οι ΗΠΑ γιατί ενδιαφέρονται να αποστρατιωτικοποιηθουν μερικώς τα νησιά ;;;;;
    Γιατί δε το κάνουν μόνο για να ικανοποιήσουν τους Τούρκους .
    Μήπως τους ενοχλούν εκεί στην Αλεξανδρούπολη που μεταφέρουν όλη την ώρα LNG με τα πλοία τους;;;

  7. Δεν είχε καμιά είδηση της προκοπής σήμερα
    Καλύτερα
    Δε θέλω να ακούω άλλο για εμβόλια
    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σας εύχομαι

  8. ρε βοδια εσεις δεν μας βγαζατε αθωα τοτε την γιωργιτσα τωρα αλλαξε το τοπαριο?

  9. Ο προδότης Τριντό παγώνει όλες τις πωλήσεις όπλων στον Καναδά στην τελευταία πράξη ΠΟΛΕΜΟΥ εναντίον πολιτών

  10. Στις ΗΠΑ επεργαζονται νομοσχεδιο που αχρηστευει τα μετρητα ως μεθοδο αποταμιευσης.
    Ενω προωθειται πληρωμη λιανικης βασει αναγνωρισης προσωπου.
    Ολα τα υπολοιπα συμβαινουν για συμβουν αυτα χωρις αντιδραση ή με τη λιγοτερη δυνατη

  11. ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ. ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο ΠΟΥ μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!

  12. ελλαδι -σταν ειναι υποτιμημενη κοροιδια για το γκρις……🤣🤣 μπ@ρδ@λι -σταν ειναι η ακριβης επωνομασια για το γρκις……🤣🤣 και εις ανωτερα πως θα λεγεται???? σουπερμπ@ρδ@λαν??? 🤣🤣 κλειστετο το μαγαζι…. η γυριστε το ολικως και ολιστικως…… σε “” σουπερμπ@ρδ@λαν “” εξ αρχης……. 🤣🤣 φαλιρισμενη κομπανια της 3ο κοσμικοτητας…….,

    1. ελπιζω να μην ανεβαζετε τα δικα μου σχολια με την ιδια λογικη που αβεβασες αυτο.

      1. Όμως Παρ όλο που προσποιείσαι ότι δε κανεις επιλογές ήδη έκανες μια πολύ βασική.
        Δεν ανέβασες το σχόλιο που έλεγε προδότες τους δικούς μας .Άρα έχεις μερικά στοιχειώδη κριτήρια.
        Ποια είναι;;;
        Φοβάσαι μη τους θίξεις;;;;;;;
        Είναι πολύ ευθικτοι σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Comments are closed.